הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דדליפט וסקוואט

dht186

משתמש מתחיל
107
2
נק' מוניטין:
2
107
2
היי,
חזרתי להתאמן לא מזמן ואני אשמח לבדיקת טכניקה.
הזווית צילום של הסקוואט לא משהו, מקווה שיהיה אפשר לראות מספיק טוב.
אני מרגיש בסקוואט שיש לי ממש באט ווינק אז אני גם קצת מפחד לרדת יותר, ואחרי הסקוואט אני מרגיש ממש את הגב התחתון. הסקוואט זה HB.

לגבי הדדליפט זה נראה כאילו אני נועל עם הגב אחרי שאני נועל את הברכיים אבל זה מרגיש לי טבעי.
אשמח לעצות

הסקוואט נראה מעולה. מהזווית הזאת קשה לשפוט אם העומק מספק, אבל נראה לי שכן.
הדדליפט למשקל נראה בסדר גמור, אבל הוא נראה מעט סטיף לג. תוריד את האגן מעט

• פותח/ת השרשור
הסקוואט נראה מעולה. מהזווית הזאת קשה לשפוט אם העומק מספק, אבל נראה לי שכן.
הדדליפט למשקל נראה בסדר גמור, אבל הוא נראה מעט סטיף לג. תוריד את האגן מעט
אין בעיה עם הbutt wink בסקוואט?
ובדדליפט אני מכיר שצריל לקרב את השוקיים למוט אש זה אמור להיות הגובה של האגן, לרדת עוד קצת אחרי זה?

אין בעיה עם הbutt wink בסקוואט?
אין לך שום דבר קרוב לזה אפילו

בדדליפט אני מכיר שצריל לקרב את השוקיים למוט אש זה אמור להיות הגובה של האגן, לרדת עוד קצת אחרי זה?
זה נכון, אבל משם צריך למשוך מעט כדי להיכנס לפוזיציה הנכונה. תנסה שהברכיים יישבו לצידי המרפקים, לא מאחוריהם

• פותח/ת השרשור

זה נכון, אבל משם צריך למשוך מעט כדי להיכנס לפוזיציה הנכונה. תנסה שהברכיים יישבו לצידי המרפקים, לא מאחוריהם
סבבה, אני אצלם פעם הבאה ככה.
תודה רבה!

• פותח/ת השרשור

עוד סרטון של סקוואט ודדליפט, הפעם עם יותר משקל.
אני מרגיש שלא ירדתי מספיק בסקוואט ובבדליפט אני עדיין מתחיל את התנועה מהאגן ואז נועל רק עם הגב.
אני לא יודע כמה רואים את זה בסרטון, אבל במראה אני רואה שהכתפיים שלי נשמטות למטה בזמן הדדליפט, זה בעייתי?

הדדליפט נראה בסדר רק שצריך להרים יותר את החזה, ולחשוב על לדחוף את הרצפה עם הרגליים בתחילת התנועה.
הסקוואט גם נראה סבבה חוץ מהעומק שקשה לראות מהזווית הזו.

הדדליפט עדיין נראה כמו סטיף לג מאשר דדליפט קלאסי.
תוריד את האגן ושים לב לכך שקו בית השחי שלך צריך להיות בדיוק מעל המוט. לא קדימה יותר ולא אחורה יותר.
המוט עצמו חייב להיות מעל מרכז כף הרגל.

הסקוואט עדיין טוב, הדדליפט עדיין לא נראה טוב ממש.
אל תשכח שדדליפט כל הכוח שלו מגיע מהרגליים, והתפקיד של הגב הוא רק ליצור מתח ולהעביר את הכוח מהרגליים למוט, הוא לא אמור להרים את המשקל

• פותח/ת השרשור
אל תשכח שדדליפט כל הכוח שלו מגיע מהרגליים, והתפקיד של הגב הוא רק ליצור מתח ולהעביר את הכוח מהרגליים למוט, הוא לא אמור להרים את המשקל
הדדליפט נראה בסדר רק שצריך להרים יותר את החזה, ולחשוב על לדחוף את הרצפה עם הרגליים בתחילת התנועה.
הסקוואט גם נראה סבבה חוץ מהעומק שקשה לראות מהזווית הזו.

הדדליפט עדיין נראה כמו סטיף לג מאשר דדליפט קלאסי.
תוריד את האגן ושים לב לכך שקו בית השחי שלך צריך להיות בדיוק מעל המוט. לא קדימה יותר ולא אחורה יותר.
המוט עצמו חייב להיות מעל מרכז כף הרגל.

סבבה אני אתמקד פעם הבאה בלדחוף עם הרגליים, תודה!

סליחה על ההתפרצות לשרשור.
אבל אם אנחנו צריכים להתחיל תנועה עם הגב ורק אחרי שהמוט מגיע לקו ברך צריך ליישר רגליים. אז איך בעצם הכוח מגיע מהרגליים?
אני חושב שאני מרגיש יותר את הגב בפעולה מאשר את הרגליים ורק אחרי שאני מיישר רגליים אני מרגיש קצת את האמסטרינג.
אני עושה משהו לא בסדר?
תודה מראש

אבל אם אנחנו צריכים להתחיל תנועה עם הגב ורק אחרי שהמוט מגיע לקו ברך צריך ליישר רגליים. אז איך בעצם הכוח מגיע מהרגליים?
ומי אמר שככה עושים?
צריך למשוך למעלה ואחורה עם הגב עד שהמוט מתחיל להתנתק מהרצפה, משם הגב נשאר סטטי, הרגליים דוחפות, ואתה אמור לנסות לדחוף את האגן קדימה, ולא את הכתפיים אחורה

ומי אמר שככה עושים?
צריך למשוך למעלה ואחורה עם הגב עד שהמוט מתחיל להתנתק מהרצפה, משם הגב נשאר סטטי, הרגליים דוחפות, ואתה אמור לנסות לדחוף את האגן קדימה, ולא את הכתפיים אחורה
תודה רבה. כן... למדתי בעיקר דרך הסרטונים ביוטיוב. כנראה שהרבה סתם מבלבלים את השכל.
תודה אחי אני אנסה לעבוד על הטכניקה הזו

• פותח/ת השרשור
ניסיתי להתמקד בלדחוף את הרגליים לרצפה, אני מרגיש שהחזרה השניה הייתה טובה וכח השאר לא משהו.
בכללי אני מרגיש חזק את הגב, ברמה של כאב שהוא אפילו קצת מפחיד. אני מרגיש את זה כמעט בעצם הזנב.
יכול להיות שזה בגלל הסקוואט כי גם של אני מרגיש את זה, זה סבבה? כי זה כאב שקצת מונע ממני להעלות במשקלים.

ניסיתי להתמקד בלדחוף את הרגליים לרצפה, אני מרגיש שהחזרה השניה הייתה טובה וכח השאר לא משהו.
בכללי אני מרגיש חזק את הגב, ברמה של כאב שהוא אפילו קצת מפחיד. אני מרגיש את זה כמעט בעצם הזנב.
יכול להיות שזה בגלל הסקוואט כי גם של אני מרגיש את זה, זה סבבה? כי זה כאב שקצת מונע ממני להעלות במשקלים.

באמת החזרה שניה נראית טוב, למרות שאהבתי מעט יותר את האחרונות, נראה כמו איזון טוב יותר בין משיכה לדחיפה.
לגבי הכאב, יכול להיות שהוא נוצר מהמהירות של המשיכה. צריך מעט יותר סבלנות בהתחלה של הדחיפה, בשלב שבו המוט מתחיל לעזוב את הרצפה. שם צריך לקחת מעט יותר זמן ולבנות מתח, ככה שאז תהיה רק דחיפה עם הרגליים, ולא שהגב יגיע למתח תוך כדי תנועה מחוסר ברירה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית