הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אני בן 16 משתמש כבר ב9 ימים בmk 677

Daniel Davidovich

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
והיום ישלי נפילת סוכר ואני ממש מרגיש חלש
לקחתי 1ml כל יום חוץ מאתמול ושלשום שלקחתי 1.5ml
עליתי ב9 ימים האלה ב3 קילו 4000 קלוריות כל יום בגלל שגדל לי הרעב

אני מפחד שעשיתי לעצמי נזק בלתי הפיך
שיש לי סרטן או סוכרת
מישהו שמבין ויכול לעזור?

• פותח/ת השרשור
צלם את הMK677 ותעלה לכאן 🍿
אני היום רק משלשל כל רבע שעה אני פשוט מרגיש שאני משלשל נוזלים מהירים כאלה לא יודע מתי זה יעבור
לקחתי כבר כדור טרבמין נגד בחילות

קבצים מצורפים

• 4914EA53-44DE-4011-BD66-7AD904933E5A.jpeg
    4914EA53-44DE-4011-BD66-7AD904933E5A.jpeg
    KB 63.3 · צפיות: 185
  • 7ED96946-28C0-4E26-8212-2C37D4BD33E9.jpeg
    7ED96946-28C0-4E26-8212-2C37D4BD33E9.jpeg
    KB 65.6 · צפיות: 180
בהנחה ובאמת מדובר בmk677 אז פגיעה ההורמונים אין לך כי הוא לא עובד על הקולטנים האנדרוגניים, באמת שאין לך ממה לדאוג עוד כמה ימים אתה תהיה חדש. רק אל תתעסק שוב עם חומרים בגיל הזה כי זה עשוי לקרות לך שוב.

• פותח/ת השרשור
בהנחה ובאמת מדובר בmk677 אז פגיעה ההורמונים אין לך כי הוא לא עובד על הקולטנים האנדרוגניים, באמת שאין לך ממה לדאוג עוד כמה ימים אתה תהיה חדש. רק אל תתעסק שוב עם חומרים בגיל הזה כי זה עשוי לקרות לך שוב.
אתה בטוח שאין חלילה מחלה או פגיעה בזרע ואז לא אוכל להביא ילדים?

סליחה שאני חופר פשוט עשיתי טעות אני טיפש לא ידעתי
ואפשר לקחת כדורים נגד בחילות?

הם יכולים לדחוף לך בכדור כל דבר שהם רוצים, במידה ומה שהם שמו זה אכן mk677, פגיעה בזרע לא קיימת.
אם עבר כבר כמה ימים מאז הפעם האחרונה שלקחת mk677, לא נשאר לך מהחומר בדם אז גם במידה ואסור לקחת כדור נגד בחילות בזמן שימוש mk677 (למרות שאפשר), זה לא המקרה שלך כי אתה נקי כבר מהחומר.

שוב, זה רק מראה כמה לא עשית מחקר. איך אתה מכניס למערכת שלך חומר שאין לך מושג מה ההשפעות שלו (שלא נדבר על הגיל)? אם היית קורא קצת לפני שדחפת כדורים, היית יודע שזה לא מה שיכול לקרות במקרה של החומר הנ״ל

אומר את זה שוב.
"לך לרופא" ותספר לו הכל, אנחנו לא רופאים, וגם אלה מאיתנו שהיו רוצים, אנחנו לא יכולים לעשות לך בדיקות.

דבר ראשון, יהיה בסדר. דבר שני, תספר כדי שתוכל לקבל עזרה.

אין סיבה שתמשיך ככה עם הפחדים.

אתה מטומטם או שאתה משחק אותה?
קיבלת פה תשובה זהה לאורך 3 עמודים.

אתה מטומטם או שאתה משחק אותה?
קיבלת פה תשובה זהה לאורך 3 עמודים.
אני לא חושב שהוא מטומטם.
אני חושב שהוא ילד מפוחד שעבר טראומה קשה.
אני מציע לך @Daniel Davidovich לשבת עם איש מקצוע או מבוגר שאתה מרגיש בנוח איתו, ולפרוק את מה שעברת.
ובנוסף לדבר עם אנשים שבאמת מבינים בתחום כמו רוקח או רופא משפחה שאתה סומך עליהם.

אני גם לא חושב שהוא מטומטם, בגלל זה אני מופתע שהוא ממשיך לחפש תשובות שונות ממה שהוא קיבל. @elchonon
תשמע זה פוסט לגמרי דוגמה על למה לא לקחת שום חומר בגיל 16, מעבר לבגרות פיזית אין גם בגרות רגשית

למרות שבינינו לא חסרים אנשים שגם בגיל 30 אין להם שום בגרות רגשית

אני גם לא חושב שהוא מטומטם, בגלל זה אני מופתע שהוא ממשיך לחפש תשובות שונות ממה שהוא קיבל. @elchonon

כי הוא בחרדה ומבולבל ומחפש את הסיכוי למה כן קרה משהו, רק הזמן ירגיע אותו.

אני באמת חושב שכולכם צודקים בכל מה שאמרתם, הוא פשוט צריך להבין שהכל בסדר ושיפסיק לקחת שטויות.

עולם בו היינו אומרים לאנשים ''אפשר להירגע, זה בסדר'' והם היו אומרים ''YES SIR'' חלום.

אף אחד לא יודע מה ההרגשה של שניה וחצי מללכת מהעולם הזה. ככה שמי שאומר אני שם את הבריאות שלי כי זה הכל בחיים שלי , הוא עדין בנאדם בריא ולא ראה והרגיש מזה הסוף. וחביבי אתה יכול להכחיש ולהגיד אלף ואחת סיבות חומרים זה סם המוות וזה מזיין את הבריאות ואת החיים ולא משנה סייקל 1 או 10 , מי שלוקח לבריאות מאחל לו אלף פעמים, רק שבסופו של דבר כן יהיה נזק ורק שמאבדים מערכים. אין בנאדם אחד שאני מכיר ואני מכיר גם מתחרים שהגיעו לרמות הכי גבוהות ולא היה להם נזק כלשהו, או חברים שעשו כמה סייקלים חלקם סיימו עם צ'יסטות על הפנים, חלקם קיבלו צ'יסטות בראש וניצלו, חלקם בעיות מעיים, עקרות, ועוד רשימה ארוכה.

אלה שאתם רואים מככבים בפייסבוק ומשחקים אותה" אתם לא יודעים מה יש להם מאחורי המסך, אני לא יכול להגיד שמות ולדבר אבל אתם מספיק מכירים אותי ויודעים שאני לא מדבר באוויר.

בקיצור חומרים זה סם מוות שורה תחתונה.
ואני עדין אוהב אותם לא מכחיש, אולי בעתיד אחזור לעוד סייקל 1 לך תדע אבל אם אתה שואל אותי מי שלא נכנס עדיף שלא יכנס זה כרטיס חד כיווני...
וואו,זה בא לי בידיוק בזמן ההודעה שכתבת,רציתי לשמוע את דעתך במקרה שלי.
מתאמן טבעי לגמרי 6 שנים,בן 22 מתקדם בצורה מעולה,נראה מעולה,וכרגע באמצע תואר ..
הבעיה שכשאתה מתקדם טבעי,אתה חושב איך אתה יכול להראות כאשר אתה על חומר..
מה דעתך על סייקל רק של ראד? והאם במצב שלי הייתה מתרחק?
עוד שאלה,חומרים הורסים את הפנים?מבגרים אותך באיזשהו צורה?

וואו,זה בא לי בידיוק בזמן ההודעה שכתבת,רציתי לשמוע את דעתך במקרה שלי.
מתאמן טבעי לגמרי 6 שנים,בן 22 מתקדם בצורה מעולה,נראה מעולה,וכרגע באמצע תואר ..
הבעיה שכשאתה מתקדם טבעי,אתה חושב איך אתה יכול להראות כאשר אתה על חומר..
מה דעתך על סייקל רק של ראד? והאם במצב שלי הייתה מתרחק?
עוד שאלה,חומרים הורסים את הפנים?מבגרים אותך באיזשהו צורה?
בשימוש ממושך חומרים הורסים את הפנים כן ללא ספק. אין לי ניסיון עם ראד וכו רק עם הכילים הכבדים 🕴 מה שכן טיפ קטן, אם אתה חושב על סייקל עדיף שזה יהיה בתקופה שאתה רגוע מהלימודים ולא בלחץ מהם. ותזכור טעמת :foodanddrink20:נסעת. אישית הייתי מציע לך לחכות עוד קצת זמן בגיל 22 ואתה אומר שגם ככה אתה מתקדם טבעי.. בגילך רק מתחילים את החיים אבל לא בא לי להשמע כמו אבא שמטיף מוסר.😩

אל תקשיב לכל אחד? זה הגוף שלך, תעשה את המחקר שלך. המסקנה שתגיע אליה היא - אתה בן 16 וכל חומר יסכן אותך במיוחד, עוד יותר ממבוגר שגם הוא לוקח סיכון
במקום לייעץ לו אתה עסוק בלשפוט אותו הוא הבין את
הטעות שלו אתה סתם עסוק בלחנך במקום לייעץ

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית