הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טעמים של אבקת חלבון

• פותח/ת השרשור shldg
  • פורסם בתאריך

shldg

משתמש מתחיל
29
0
נק' מוניטין:
0
29
0
איזה טעם עדיף של Optimum Nutrition
חוץ מהבננה
מה עדיף:
שוקולד מועשר (Double Rich Chocolate)
Caramel Toffee Fudge
French Vanilla Creme
קרם עוגיות

חחחח, התכוונתי לאבקה של אופטימום. אבל תודה 😆

2 Lbs. Banana Cream
Serving Size1Rounded Scoop(31g)
Servings Per Container29
Amount Per Serving
Calories 120
Calories From Fat 10
% Daily Value*
Total Fat 1g 2%
Saturated Fat 0.5g 3%
Trans Fat 0g
Cholesterol 30mg 10%
Sodium 90mg 4%
Total Carbohydrate 4g 1%
Sugars 1g
Protein 24g
Vitamin A 0%
Vitamin C 0%
Calcium 10%
Iron 0%

אז זה בסדר לחיטוב דל פחמימות, נכון? או שכדאי למצוא משהו עם 0 פחמימה, למקרה שאני אצטרך להשלים מזה לא מעט חלבון.

תאכלס זה מספיק טוב. אבל המחיר של ISO100 (שבה פחות מגרם פחמימה למנה) יוצא בדיוק אותו המחיר כמו האופטימום בארץ אז אולי כדאי לך אותה. יוצא לי 4.8 שקל למנת הגשה.והכי חשוב- אין בה לקטוז והיא מתעכלת כמו בובה 😃
קח בחשבון שהיא קצת(ממש קצת) פחות טעימה ושמגוון הטעמים לא רחב. לי אישית זה לא מפריע.

---------- התגובה התווספה ב 14:46 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:45 ----------

חוץ מבננה מה אתה ממליץ?
אקסטרים מילק שוקולד, קפה, בננה ואת הכתבה של משה באתר על 16 טעמים שונים של אופטימום

נערך לאחרונה:
תאכלס זה מספיק טוב. אבל המחיר של ISO100 (שבה פחות מגרם פחמימה למנה) יוצא בדיוק אותו המחיר כמו האופטימום בארץ אז אולי כדאי לך אותה. יוצא לי 4.8 שקל למנת הגשה.והכי חשוב- אין בה לקטוז והיא מתעכלת כמו בובה 😃
קח בחשבון שהיא קצת(ממש קצת) פחות טעימה ושמגוון הטעמים לא רחב. לי אישית זה לא מפריע.

ה ISO 100 מעולה אך המחיר שלה בהתאם,יש לך את ה ELITE WHEY של DYMATIZE שהוא גם טוב עם 0 סוכר ורק 2 גרם פחמימה.

סתם לידע כללי,באופטימום בננה יש צבע מאכל צהוב שנחשב לצבע מאכל לא ידידותי לגוף. אני לא מבין למה דחפו אותו סתם לאבקה.

ה ISO 100 מעולה אך המחיר שלה בהתאם,יש לך את ה ELITE WHEY של DYMATIZE שהוא גם טוב עם 0 סוכר ורק 2 גרם פחמימה.

סתם לידע כללי,באופטימום בננה יש צבע מאכל צהוב שנחשב לצבע מאכל לא ידידותי לגוף. אני לא מבין למה דחפו אותו סתם לאבקה.
סתם שתדע, סקופ של אופטימום בארץ יוצא 4.86 שקל. (לפי חישוב של 350 שקל ל73 סקופים).
אני מזמין ISO100 מBB ב160 שקל ל33 מנות. משמע- 4.83 שקל לסקופ. אם כבר, זה יותר זול. ופחות פחמימות.
בכל מקרה, גם הדיימטייז אליט, גם האופטימום וגם הISO100 מומלצות. הכל תלוי לפי הצרכים שלך (טעם,פחמימות,לקטוז וכו')

אז זה בסדר לחיטוב דל פחמימות, נכון? או שכדאי למצוא משהו עם 0 פחמימה, למקרה שאני אצטרך להשלים מזה לא מעט חלבון.

הבנתי שאבקות בלי סוכר, פשוט מגעילות וחסרות טעם.
אבל זה מה שקורה למכרים שקונים שם לא מוכר בשום חור (אהמקיבוץדפנהאהמ).

הבנתי שאבקות בלי סוכר, פשוט מגעילות וחסרות טעם.
אבל זה מה שקורה למכרים שקונים שם לא מוכר בשום חור (אהמקיבוץדפנהאהמ).
נכון ולא נכון.
בכל זאת, רוב המתיקות באבקות המוכרות נובעת ממתיקים ולא סוכר. קח למשל את אופטימום. יש שם רק גרם סוכר. ככה שסוכר הוא לא המרכיב המשמעותי.
זה נכון שהאיזולייט יותר מגעיל- אבל אם תחפש מספיק ואם אין לך ברירה - תוכל להסתפק גם בזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית