עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בפרי עצמו? 27 גרם פחמימות בבננה בינונית (3 מהם מסיבים)אני אנצל"ש ואשאל - כמה פחמימה יש בבננה?
בפרי עצמו? 27 גרם פחמימות בבננה בינונית (3 מהם מסיבים)
אהה אז 4 גרם 😃חחחח, התכוונתי לאבקה של אופטימום. אבל תודה 😆
חחחח, התכוונתי לאבקה של אופטימום. אבל תודה 😆
חוץ מבננה מה אתה ממליץ?אני חייב לציין שהבאת את כל האופציות המגעילות
אקסטרים מילק שוקולד, קפה, בננה ואת הכתבה של משה באתר על 16 טעמים שונים של אופטימוםחוץ מבננה מה אתה ממליץ?
איזה טעמים של צ'מפיון טעמת שהיו טובים?עם להעליב את אופטימום, הטעם שלהם לא מתקרב אפילו לצ'מפיון
עם להעליב את צ'מפיון, האבקה שלהם לא נמכרת בארה"ב בשום חנותעם להעליב את אופטימום, הטעם שלהם לא מתקרב אפילו לצ'מפיון
תאכלס זה מספיק טוב. אבל המחיר של ISO100 (שבה פחות מגרם פחמימה למנה) יוצא בדיוק אותו המחיר כמו האופטימום בארץ אז אולי כדאי לך אותה. יוצא לי 4.8 שקל למנת הגשה.והכי חשוב- אין בה לקטוז והיא מתעכלת כמו בובה 😃
קח בחשבון שהיא קצת(ממש קצת) פחות טעימה ושמגוון הטעמים לא רחב. לי אישית זה לא מפריע.
סתם שתדע, סקופ של אופטימום בארץ יוצא 4.86 שקל. (לפי חישוב של 350 שקל ל73 סקופים).ה ISO 100 מעולה אך המחיר שלה בהתאם,יש לך את ה ELITE WHEY של DYMATIZE שהוא גם טוב עם 0 סוכר ורק 2 גרם פחמימה.
סתם לידע כללי,באופטימום בננה יש צבע מאכל צהוב שנחשב לצבע מאכל לא ידידותי לגוף. אני לא מבין למה דחפו אותו סתם לאבקה.
אז זה בסדר לחיטוב דל פחמימות, נכון? או שכדאי למצוא משהו עם 0 פחמימה, למקרה שאני אצטרך להשלים מזה לא מעט חלבון.
נכון ולא נכון.הבנתי שאבקות בלי סוכר, פשוט מגעילות וחסרות טעם.
אבל זה מה שקורה למכרים שקונים שם לא מוכר בשום חור (אהמקיבוץדפנהאהמ).