תוכנית למתח- ביקורת

• פותח/ת השרשור Bolt
  • פורסם בתאריך

Bolt

משתמש פעיל
667
106
נק' מוניטין:
146
667
106
Less than 4 pullups | 50 Pullups
היי, יש לי שאלה, אם למישהו מכם יש כמה דקות פנויות ויכול קצת להציץ באתר, בעקרון הוא בנוי על תוכנית של מתח שלילי 3 אימונים בשבוע, וכל סשן הוא שבועיים, והמטרה היא שאחרי כל סשן אצליח לבצע עוד חזרות במתח. (כרגע אני עושה בין 0-4)
הייתם אומרים שיש לתוכני. פוטנציאל גבוה לעבוד?
מטר 85 שוקל 75 בן 16, תזונה מסודרת תמיד ושינה 8 שעות כל לילה

ועוד משהו,
אני מתאמן fbw, ויש לי שם כפיפת מרפקים 3x10, הייתם אומרים שאם אני אוריד ל2 סטים או אפילו את התרגיל עצמו אתקדם יותר בתוכנית של המתח? כי לאחרונה אני קצת נתקע בתוכנית של המתח(בסשן הראשון)
בשריריל אחרים המטרה היא היפרטרופיה אבל פה כל מה שאני רוצה זה רק להשלים מתח.

Less than 4 pullups | 50 Pullups
היי, יש לי שאלה, אם למישהו מכם יש כמה דקות פנויות ויכול קצת להציץ באתר, בעקרון הוא בנוי על תוכנית של מתח שלילי 3 אימונים בשבוע, וכל סשן הוא שבועיים, והמטרה היא שאחרי כל סשן אצליח לבצע עוד חזרות במתח. (כרגע אני עושה בין 0-4)
הייתם אומרים שיש לתוכני. פוטנציאל גבוה לעבוד?
מטר 85 שוקל 75 בן 16, תזונה מסודרת תמיד ושינה 8 שעות כל לילה

ועוד משהו,
אני מתאמן fbw, ויש לי שם כפיפת מרפקים 3x10, הייתם אומרים שאם אני אוריד ל2 סטים או אפילו את התרגיל עצמו אתקדם יותר בתוכנית של המתח? כי לאחרונה אני קצת נתקע בתוכנית של המתח(בסשן הראשון)
בשריריל אחרים המטרה היא היפרטרופיה אבל פה כל מה שאני רוצה זה רק להשלים מתח.

בקשר לתוכנית מתח אני לא באמת מבין בכל השיטות הקיימות, אני יודע שאם תתאמן על מתח אתה תצליח בסוף, גם אם תתחיל בחזרות שליליות / גרביטון / גומיה או כל דבר אחר עם ההשקעה הנכונה אין שום סיבה שלא תצליח.

בקשר FBW זה לא אמור להפריע יותר מידי אבל בכל מקרה אם מתח זו המטרה שלך פשוט תבצע אותו ראשון בתוכנית אימון שלך
וככה לא יהיו לך כל מיני תהיות של למה אתה לא מצליח.

גם אני פעם הייתי עושה באימון גב תרגיל ראשון מתח לפי תכנית כזאת של התקדמות, זה סבבה לגמרי אין עם זה בעיה. לגבי 2 או 3 סטים כפיפת מרפקים זה ממש לא קריטי, לשיקולך

• פותח/ת השרשור
גם אני פעם הייתי עושה באימון גב תרגיל ראשון מתח לפי תכנית כזאת של התקדמות, זה סבבה לגמרי אין עם זה בעיה. לגבי 2 או 3 סטים כפיפת מרפקים זה ממש לא קריטי, לשיקולך
סבבה תודה
ובטוח לא יהיה משמעותי?כי זה יוצא עוד 3 סטים שבועיים, גם אם זה יתן לי עוד חזרה-שתיים של מתח אני מעדיף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית