איך לייצר שיגרת אימונים?

כן....יקרה משהו ממש ממש מסוכן. זה נקרא להנות...

לא. לאלאלא. מפחיד מדיי.

upload_2019-11-8_1-16-32.png

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
צפה בקובץ המצורף 51421

זה, + כוס ברנפלקס קראנצ'ים.
ועוד יש לי רגשות אשם על זה.

וכל זה שהרגע חזרתי מאימון רגליים קורע.

לפעמים צריך לצאת מהשיגרה אבל מנגד-גם לחזור אליה מאוד מהר ולא למשוך ימים שלמים של חוסר בשיגרה
73B2C962-BB27-48E2-92E5-AF2F383A5A0F.jpeg
תראי את העצב בפנים שלי:sarcastic:

לפעמים צריך לצאת מהשיגרה אבל מנגד-גם לחזור אליה מאוד מהר ולא למשוך ימים שלמים של חוסר בשיגרה
צפה בקובץ המצורף 51422
תראי את העצב בפנים שלי:sarcastic:

חחחחח הורסת XD
אבל הי, יש לך חטיף שמשתווה לבננה טופי!!

אגב, בסוף אכלתי עוד 2 פתית עם גבינה. מג'נונה שכמותי!!

סלחי לי אם אני תלוש מהתגובות, העדפתי להגיב לך ישר אחרי קריאת הפוסט 😃

אחרי הרבה שנים של ניסיון בהרבה מסגרות שונות,
אני באמת מאמין שבשביל לשמור על שגרת אימונים, צריך דבר ראשון להיות במסגרת שמאפשרת לך לקיים שגרה בסיסית די קבועה, כלומר, אם את במסגרת עבודה שלמשמרות משתנות 24/7 ועבודה נורא אינטנסיבית, יהיה קשה להכניס לעומס שכזה שגרת אימונים כי אפילו שגרה בסיסית כנראה שלא קיימת.

אם יש לך עבודה קבועה מבחינת השעות, תכניסי לך פשוט אימון באותו השעה באופן קבוע בהתאם לתכנית שלך מספר פעמים בשבוע, תייצרי לעצמך קובץ מעקב שבועי של התכנית שיאפשר לך להיות חשופה לקצב ההתקדמות שלך, ותכניסי ארוחות מסודרות באותן השעות במהלך היום, ולאחר מכן זה פשוט להמשיך לוודא שהגלגל ממשיך להתגלגל

תכנית בסיסית תוכלי למצוא באתר קילוגרם, אם את בתקופה האחרונה מתרכזת יותר בטכניקה אבל כרגע בגלל זה לא קיימת התקדמות לינארית קבועה בעומס הנפח, תניחי את תרגילי הבסיס בצד מבחינת תרגילי התכנית, ותמצאי תחליפים שבינתיים לא "תבזבזי זמן" ובכל יום אימון (או ביום ספציפי שתקדישי לזה) תעבדי על הטכניקה בתרגילי הבסיס, וברגע שהטכניקה תיהיה הגונה תחליפי את התרגילים שיש בתכנית, לתרגילי הבסיס בהמשך שילוב עם תרגילי עזר 😃

מבחינת שיפור טכניקה, יש הרבה ספרים, ויש פה פורום עם אנשים מאוד איכותיים ברמה יחסית לרשת החברתית, שישמחו לעזור לך, תעלי סרטונים, ותמשיכי ללמוד בפורום וכו וכו

נערך לאחרונה:
מכירים את זה שאתה באמצע יום עבודה ואתה מת כבר להגיע לערב לדפוק אימון?

כןןןןןןןן *~*

אם כי היום החלטתי באופן יזום לקחת הפסקה ( פייר - קשה לי עם ההחלטה הזו ._.)
פשוט לא נראלי שאשרוד 6 אימונים בשבוע + זומבה. (ואני דוחה יותר מדיי את מטלות הלימודים שלי חחחח 😅)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית