הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית אימונים ללא תרגילים מורכבים ? החלפת תוכנית ?

FormerMarine

משתמש מתחיל
17
7
נק' מוניטין:
46
17
7
זו התוכנית A/B שאני עושה 4 פעמים בשבוע, רובה במכשירים:

בנץ' פרס - 10X4
פרפר - 10X4
חזה עליון דאמבלים בשיפוע - 12X4
חזה תחתון לחיצה בכרכרה - 12X4
כפיפות מרפק מכונה - 10X4
כפיפות פטישים - 12X4
פשיטה חבל - 12X4
ריצה - 4 ק"מ 20 דק'
---------
---------
משיכת פולי עליון רחב - 12X4
חתירה - 12X4
חתירה בזווית 10X4
לחיצת כתפיים 12X4
פשיטה לצדדים/קדימה - 12X4
כפיפות בטן מכונה - 18X4
מתח - 15X4
בימים שאני לא מגיע למכון אני עושה פלאנקים (5X3 דק') וכפיפות בטן (200X3)

אני תקוע הרבה זמן עם אותם משקלים, למרות שזה לא רע ביחס למימדים שלי.
הרבה אומרים לי שאני מתאמן יותר מדי או לא נכון, שלא צריך ריצה, אחרים אומרים שזו התזונה.
בבנץ' אני מרים 60 ק"ג בלבד (זה בערך המשקל שלי).
אני כבר לא יודע מה לעשות 😣
שנתיים בחד"כ (לפני כן אימוני רחוב)
1.69, 62 ק"ג, 29

• פותח/ת השרשור
אני מאוד מאוד מודה לכם על התגובות והעזרה - באמת מעריך את זה!
קצת מציק לי הסתלבט שאתם תופסים עליי "אומלל" "עצוב" וכד'.
אמנם אני לא מרים משקולות מקצועי ואמנם אין לי את התוכנית האולטמטיבית והדיאטה המושלמת .
אני עושה ספורט הרבה מאוד שנים - כדורעף, כדורגל, שחייה, ריצות ארוכות וריצות עד דמשק ובחזרה באישון לילה.
לא צריך לצחוק על אחרים, לא מבין מה הקטע?

אמנם אני לא מרים משקולות מקצועי ואמנם אין לי את התוכנית האולטמטיבית והדיאטה המושלמת .
אני עושה ספורט הרבה מאוד שנים - כדורעף, כדורגל, שחייה, ריצות ארוכות וריצות עד דמשק ובחזרה באישון לילה.
לא הבנתי את הקשר בסוף, סך הכל מנסים לגרום לך להבין שזה לסבול מבלי לקבל יתרון הדרך הטובה לעשות את זה היא להראות את האמת לא? גם לא כלכך הקצינו תאמת
הם לא עשו את זה בשביל לצחוק עליך

איש יקר ממש לא צריך את התוכנית אימונים ה"אולטימטיבית" כי אין דבר כזה, יש תוכנית שמתאימה למתאמן ברמתך,
ברגע שתדבוק בה ובעיקרון ההתקדמות לאורך זמן, תנהל עומסים נכון ותאכל טוב אתה תראה שאתה יכול להתקדם במשקלים
ושעוד יש לך הרבה לנצל מעצמך לפני שתגיע למצב של חוסר אונים מחוסר התקדמות,

שיהיה המון בהצלחה ואל תתייחס לתגובות עוקצניות, קח את העצות הרלוונטיות לגביך ותן גז קדימה, מאמין שתצליח.

אחי כדי להתקדם במשקלים אתה חייב להיות בפלוס קלורי אין מה לעשות...מציע לך לספור קלוריות ולעקוב גם אחרי התזונה וגם אחרי האימונים שלך..תעשה לך יומן התקדמות ויומן תזונה ותשנה תכנית אימון ואני מבטיח שתראה תוצאות...ממליץ לך גם על תזונאית אני באופן אישי לקחתי ואני מאוד מרוצה..בהצלחה

אח יקר, הם לא אמרו שאתה עצוב, הם אמרו שהתזונה שלך עצובה. לא בקטע של להסתלבט עליך, אלא בקטע שרוב האנשים שיאכלו כל כך ״נקי״ וימנעו מכל כך הרבה מאכלים - זה יעציב אותם.

אתה צריך להבין את העקרונות של התזונה (קלוריות, מאקרו, מיקרו) וככה תוכל להבין מה לא טוב בתזונה שלך. באופן כללי - דרוש שיפור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית