הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קלן

Yairhaiim123

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
האם קלן משפיע לרעה על היכולות האירוביות בעתיד?
כידוע קלן מעלה את הדופק משמע דופק מהיר ישפיע עליי לרעה בזמן ריצות? ובעתיד בכללי?

כן קראתי
לכן הורידו מהמדפים,עקב המינון של הdmaa הוא גרם לכאורה להתקפות לב.
ואני שואל איך בארצות הברית מאשרים את התכשירים האלה,יש להם פיקוח נוקשה מהארץ שלנו.?
DMAA הוא לא גורם ישיר להתקפי לב. גם גאק 3D לא גרם למוות של אף אחד שהשתמש במינון סביר.
אני זוכר רק מקרה מוות אחד שקרה לאיזה מישהו בגיבוש באמריקה באיזה יחידה חבריו לגיבוש אמרו שהבחור שתה 23 מנות של גאקD3 לפני הגיבוש.
תעשו את החישוב לבד.. בכל מנה היה כ-200-250 מלגרם קפאין+ DMAA ומרכיבים נוספים ואין לדעת מה עוד הבחור לקח שלא כתבו ולא דיברנו על זה.

DMAA הוא לא גורם ישיר להתקפי לב. גם גאק 3D לא גרם למוות של אף אחד שהשתמש במינון סביר.
אני זוכר רק מקרה מוות אחד שקרה לאיזה מישהו בגיבוש באמריקה באיזה יחידה חבריו לגיבוש אמרו שהבחור שתה 23 מנות של גאקD3 לפני הגיבוש.
תעשו את החישוב לבד.. בכל מנה היה כ-200-250 מלגרם קפאין+ DMAA ומרכיבים נוספים ואין לדעת מה עוד הבחור לקח שלא כתבו ולא דיברנו על זה.
23 מנות???
כמעט את כל הקופסה,מה זה אמיתי?
השאלה היא האם כל מה שהם ״כותבים״ שמכיל המוצר,האם באמת תואם.?

הdmaa של זנקו מצויין .
אני חושב שאנשים עושים מקלן יותר מידי סיפור
בהעדר בעיות רפואיות ובשימוש מושכל אין ממה לחשוש הבעיה שאנשים בכוח מנסים להגיע למיון 120 מג ליום זה יותר ממספיק לליטושים האחרונים של סוף החיטוב .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית