הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הגיעו מים עד נפש !

• פותח/ת השרשור obzion
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
טוב שלא הגזמת
לא לעיניין

• פותח/ת השרשור
נכון. לאיים זה לעניין.

האמת יש לכם מזל שיאיר בנאדם נחמד וגבר
אם הייתם נופלים על בנאדם פסיכי חבל

• פותח/ת השרשור
חבר'ה אתם צריכים להבין דבר אחד.

איומים זאת דרך מגעילה, ילדותית וברברית להשיג מטרות. עצומה לעומת זאת, זה הרבה יותר נאור. לא מבין מה אתם רוצים ממני. אני הקורבן פה.

אתם צריכים להתבייש, לא ראיתי בשום הודעה שלו שהוא העליב / פגע / יצא על אחד ממכם בלי סיבה, הוא מתנהג בנימוס וכבוד פה אז בשביל מה אתם מעליבים אותו בלי סיבה? לא ראיתי שהוא עשה את זה לכם בפורום השני....

חחחחחחחחחחחחחחחחח עונת ההטרל1ת נפתחה LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL L

חח אני מת פה , מי רשם את התגובה של גיל *****?😆😆😆😆😆😆😆😆

ROFL מי כתב בשם אלדר אזולאי??????????

מה, יש מכות ולא ראיתי?
לינק בבקשה.

אתם צריכים להתבייש, לא ראיתי בשום הודעה שלו שהוא העליב / פגע / יצא על אחד ממכם בלי סיבה, הוא מתנהג בנימוס וכבוד פה אז בשביל מה אתם מעליבים אותו בלי סיבה? לא ראיתי שהוא עשה את זה לכם בפורום השני....

ואתה לא פוגע בי עם החתימה שלך?😡
[

😛

ברצינות? אחד האנשים היחידים שאני מכבד בכל הפורומים שמלאים באגואיסטים עם התנהגות של מתבגרות...
מה הוא עשה?

חאלס, אתם מתנהגים כמו ילדים בני 4, זה איים עלי זה השפריץ לי זה לקח לי את הצעצוע.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית