עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הוא שכח שיש גוגל אז הוא שואל את כל השאלות שלו כאןבאמת לא מצאת בגוגל?
המים לא יעשו כלום כי אתה מכניס את אותו כמות של וויסקי לגוף
מה מומלץ בלאט?המים ידללו את ספיגת האלכוהול בדם, זה למה שתיית מים היא מומלצת כשצורכים אלכוהול
היא מומלצת כי אלכוהול גורם להתייבשות ואם תמנע את ההתייבשות הזאת אתה תמזער כמחצית מתופעות הלוואי שחווים בהאנגוברהמים ידללו את ספיגת האלכוהול בדם, זה למה שתיית מים היא מומלצת כשצורכים אלכוהול
אין בזה מומלץ, זה כמו לשאול, אני מעשן טבק מגולגל כמה כמות של טבק זה בריא, אתה מבין את האבסורד בשאלה?מה מומלץ בלאט?
סתם עוד אלכוהול לפח/מהכיס.
אין לי חברים, אני משתכר לבד בבית.אין בזה מומלץ, זה כמו לשאול, אני מעשן טבק מגולגל כמה כמות של טבק זה בריא, אתה מבין את האבסורד בשאלה?
שתית אלכוהול, על אחריותך לדאוג שלא תתייבש, הכנסת רעל לגוף, תווסת את הכמות של הרעל ותעצור אחרי בקבוק שוט 2 מה שהכבד והגוף שלך מסוגל ואל תשתה בוכטה כדי להתלהב על חברים, היחידי שיתלהב זה הכבד והגוף שלך שאתה דופק, אתה לא מקבל יותר סטלה אתה מקבל יותר סיידס, תעצור איפה שיש ראש טוב ואל תגזים, תהיה אחראי כלפי עצמך, אתה כבר ילד גדול ואמור לדעת את זה לבד אחרי פעם פעמיים שהייתי שיכור כלוט מקיא ולא נהנה מה'סטלה'..
היא מומלצת כי אלכוהול גורם להתייבשות ואם תמנע את ההתייבשות הזאת אתה תמזער כמחצית מתופעות הלוואי שחווים בהאנגובר
אם הוא ישתה את האלכוהול ואחרי זה ישתה בקבוק מים או ישתה בקבוק מים ואז ישתה את האלכוהול, זה יהיה אותו כמות של אלכוהול שהוא מכניס לגוף
נכון חלקיתאבל ההשפעה תהיה שונה אם שתית מספיק מים בזמן שגם שתית אלכוהול. זה לא עוזר רק כדי למנוע התייבשות
נכון חלקית
ה'השפעה' תהיה זהה, זמן הספיגה יהיה שונה בדומה למתי שאוכלים
הרחבה פה
Does mixing my drink with water reduce the alcohol content? - Quora
אז תשתה משהו שלא מגעיל אותך הטעם, או ש... נגיד... אל תשתהכי מגעיל אותי הטעם
אבל לדוגמא... שיבולת שועל.. אבקת חלבון.. זה לא תמיד טעים.. אבל זה מה שצריך לעשות כדי להיראות כמו אלתנסה לשתות ככה וככה ותספר לנו אם זה משפיע
אז תשתה משהו שלא מגעיל אותך הטעם, או ש... נגיד... אל תשתה
תנסה לשתות ככה וככה ותספר לנו אם זה משפיע
אז תשתה משהו שלא מגעיל אותך הטעם, או ש... נגיד... אל תשתה
הכי רחוק שלי לשתות זה בקבוקון 250 של שנדי ביממה האחרונהנראה לי שתיתם ביחד..
Im so fucking drunk right know.
Naaa
Im still fill the same, still have those dark thoughts, but im jiggle.