הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עד כמה מים ואוכל פוגעים בניסיון להשתכר?

המשורר

משתמש קבוע
1,144
343
נק' מוניטין:
489
1,144
343
אם למשל אני לוקח 250 מ"ל ויסקי עם המון מים כי מגעיל אותי הטעם, זה ממש ישנה את ההשפעה?
מה לגבי לאחר מזון ועל בטן ריקה?

בטן ריקה ייתן יותר אימפקט

המים לא יעשו כלום כי אתה מכניס את אותו כמות של וויסקי לגוף

לגבי הטעם תוסיף ויטמינצ'יק ואם מגעיל אותך הטעם כנראה זה לא בשבילך, תישאר עם הוודקה סמירנוף או ערק איילים ויטמינצ'יק
באמת לא מצאת בגוגל?
הוא שכח שיש גוגל אז הוא שואל את כל השאלות שלו כאן

או שהוא ממחזר לכאן שאלות שהוא מצא ב סטיפס אחרת אני באמת לא מבין

המים ידללו את ספיגת האלכוהול בדם, זה למה שתיית מים היא מומלצת כשצורכים אלכוהול
היא מומלצת כי אלכוהול גורם להתייבשות ואם תמנע את ההתייבשות הזאת אתה תמזער כמחצית מתופעות הלוואי שחווים בהאנגובר

אם הוא ישתה את האלכוהול ואחרי זה ישתה בקבוק מים או ישתה בקבוק מים ואז ישתה את האלכוהול, זה יהיה אותו כמות של אלכוהול שהוא מכניס לגוף

• פותח/ת השרשור
Im so fucking drunk right know.
Naaa
Im still fill the same, still have those dark thoughts, but im jiggle.

מה מומלץ בלאט?
סתם עוד אלכוהול לפח/מהכיס.
אין בזה מומלץ, זה כמו לשאול, אני מעשן טבק מגולגל כמה כמות של טבק זה בריא, אתה מבין את האבסורד בשאלה?

שתית אלכוהול, על אחריותך לדאוג שלא תתייבש, הכנסת רעל לגוף, תווסת את הכמות של הרעל ותעצור אחרי בקבוק שוט 2 מה שהכבד והגוף שלך מסוגל ואל תשתה בוכטה כדי להתלהב על חברים, היחידי שיתלהב זה הכבד והגוף שלך שאתה דופק, אתה לא מקבל יותר סטלה אתה מקבל יותר סיידס, תעצור איפה שיש ראש טוב ואל תגזים, תהיה אחראי כלפי עצמך, אתה כבר ילד גדול ואמור לדעת את זה לבד אחרי פעם פעמיים שהייתי שיכור כלוט מקיא ולא נהנה מה'סטלה'..

• פותח/ת השרשור
אין בזה מומלץ, זה כמו לשאול, אני מעשן טבק מגולגל כמה כמות של טבק זה בריא, אתה מבין את האבסורד בשאלה?

שתית אלכוהול, על אחריותך לדאוג שלא תתייבש, הכנסת רעל לגוף, תווסת את הכמות של הרעל ותעצור אחרי בקבוק שוט 2 מה שהכבד והגוף שלך מסוגל ואל תשתה בוכטה כדי להתלהב על חברים, היחידי שיתלהב זה הכבד והגוף שלך שאתה דופק, אתה לא מקבל יותר סטלה אתה מקבל יותר סיידס, תעצור איפה שיש ראש טוב ואל תגזים, תהיה אחראי כלפי עצמך, אתה כבר ילד גדול ואמור לדעת את זה לבד אחרי פעם פעמיים שהייתי שיכור כלוט מקיא ולא נהנה מה'סטלה'..
אין לי חברים, אני משתכר לבד בבית.

היא מומלצת כי אלכוהול גורם להתייבשות ואם תמנע את ההתייבשות הזאת אתה תמזער כמחצית מתופעות הלוואי שחווים בהאנגובר

אם הוא ישתה את האלכוהול ואחרי זה ישתה בקבוק מים או ישתה בקבוק מים ואז ישתה את האלכוהול, זה יהיה אותו כמות של אלכוהול שהוא מכניס לגוף

אבל ההשפעה תהיה שונה אם שתית מספיק מים בזמן שגם שתית אלכוהול. זה לא עוזר רק כדי למנוע התייבשות

תנסה לשתות ככה וככה ותספר לנו אם זה משפיע

אז תשתה משהו שלא מגעיל אותך הטעם, או ש... נגיד... אל תשתה
אבל לדוגמא... שיבולת שועל.. אבקת חלבון.. זה לא תמיד טעים.. אבל זה מה שצריך לעשות כדי להיראות כמו אל

• פותח/ת השרשור
תנסה לשתות ככה וככה ותספר לנו אם זה משפיע

אז תשתה משהו שלא מגעיל אותך הטעם, או ש... נגיד... אל תשתה

נמאס לי לחשוב.
נמאס לי מהכול.
אני שתיתי 200-250 מל ויסקי ובדרך לסיים בקבוק יין 13%.
פאק.
אני עומד להקיא, אה?

יין ישמח לבב אנוש

תאכל איזה נתח טוב של סטייק ואתה תהיה בסדר

שנאמר אין שמחה אלא בבשר ויין
נראה לי שתיתם ביחד..
הכי רחוק שלי לשתות זה בקבוקון 250 של שנדי ביממה האחרונה

מאז שאמרתי אני זה כושר וכושר זה אני בלי קשר לדברים אחרים שאני עושה

אלכוהול זה די ממני והלאה ובכנות, לא יודע אם זה טוב או לא אבל אני מנסה לשכנע את עצמי שכך מוטב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית