הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

העמסת קריאטין

daniel11

משתמש פעיל
822
121
נק' מוניטין:
167
822
121
התחלתי לפני יומיים לקחת וכל יום לקחתי 5 גרם בלבד ואני רוצה ממחר לשנות את זה להעמסה שאני יקח 20 כל יום, אין שום בעיה אם זה נכון? כמה ימים לעשות את זה? ואחרי שאני מסיים העמסה כמה גרם לקחת כל יום?
אה ואגב לא יודע אם זה קשור אבל התחלתי היום להתגרד בטירוף בכל מקום אפשרי בגוף יש לזה קשר לקריאטין? מעולם לא זוכר שהיה לי כזה גירוד מאסיבי

כיוון שמדובר בתוסף שנלקח לתקופה ארוכה אין שום צורך בהעמסות.
הכמות המומלצת היא 5 גרם ביום באופן קבוע, חיפוש קצר בפורום לפעם הבאה היה חוסך לך שלושה ימים של נדודי שינה בהמתנה לתשובה ו45 גרם קריאטין 😃

כיוון שמדובר בתוסף שנלקח לתקופה ארוכה אין שום צורך בהעמסות.
הכמות המומלצת היא 5 גרם ביום באופן קבוע, חיפוש קצר בפורום לפעם הבאה היה חוסך לך שלושה ימים של נדודי שינה בהמתנה לתשובה ו45 גרם קריאטין 😃
דווקא יש שיטת העמסה בפעם הראשונה שלוקחים לשבוע הראשון, 20 גרם ביום כדי לגרום לרוויה מהירה יותר בשריר.
נטילה של 5 גרם ביום ללא ההעמסה הראשונית תיקח בערך שלושה שבועות לרוויה.
לאחר מכן אין שום הבדל.

דווקא יש שיטת העמסה בפעם הראשונה שלוקחים לשבוע הראשון, 20 גרם ביום כדי לגרום לרוויה מהירה יותר בשריר.
נטילה של 5 גרם ביום ללא ההעמסה הראשונית תיקח בערך שלושה שבועות לרוויה.
לאחר מכן אין שום הבדל.

יש כמובן שיטות העמסה, הכוונה לא הייתה לשלול את האופציה מהשורש זו סתם הייתה ציניות מוגזמת, כוונתי שמדובר בתוסף שנלקח למשך תקופה ארוכה ולכן להעמיס על מנת להגיע לרוויה מוקדמת זה מיותר, אלא אם יש לך סיבה טובה יותר מעבר לחוסר סבלנות 😃

אחת הסיבות העיקריות שלא נוטים בעיקר להמליץ על העמסות זה כיוון שלצרכנים בפעמים הראשונות שלהם, בצריכה מוגברת עלולות להופיע תופעות לוואי שמורגשות במערכת העיכול, כמו נפיחויות וכאבי בטן חזקים ולעיתים גם שלשולים, ככה שבהסתכלות ערך של חיוב ושלילה, לא חושב שיש מספיק סיבות מוצדקות לעודד להעמסה

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית