עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ההתקדמות שלי במשקלים תהיה יותר מהירה אבל זה גם ישפיע על 8 חזרות? נגיד אם אני יעשה 6 חזרות במשך חודשיים ואז יחזיר ל8 אני יגיע כניראה למשקל יותר גבוה ממה שהייתי אמור להגיע אליו אם הייתי ממשיך ב8 חזרות כל הזמן הזה?זה לא משנה.
6 חזרות בבנץ' תתן לך התקדמות הרבה יותר מהירה במשקלי העבודה. ב 8-10 אתה תתקע מהר מאוד. מבחינת מסת שריר גם 6 חזרות טוב להיפרטרופיה.
ההתקדמות שלי במשקלים תהיה יותר מהירה אבל זה גם ישפיע על 8 חזרות? נגיד אם אני יעשה 6 חזרות במשך חודשיים ואז יחזיר ל8 אני יגיע כניראה למשקל יותר גבוה ממה שהייתי אמור להגיע אליו אם הייתי ממשיך ב8 חזרות כל הזמן הזה?
אם אתה מעוניין בכוח תבצע 3 סטים. הרביעי באמת מיותר, מה גם שאתה מעיד שקשה לך 4 סטים.רגע לעשות 3 או 4 סטים? מה יעזור לי הכי הרבה להתקדם? אגב סט רביעי אני כבר בקושי מסוגל להרים
מן הסתם.אני מתאמן 3 ימים בשבוע
ראשון שלישי וחמישי אם זה משנה. ב3 סטים יהיה יותר קל להתקדם מאשר ב4?
אני חושב שזה תלוי ברמת המתאמן, מישהו שמתאמן חודש אין שום סיבה לבצע 6 חזרות לפני בסיס טוב, כשהתחלתי להתאמן הייתי מתאמן על 10-12 חזרות כדי ללמוד טכניקה ולבנות בסיס חזק.זה לא משנה.
6 חזרות בבנץ' תתן לך התקדמות הרבה יותר מהירה במשקלי העבודה. ב 8-10 אתה תתקע מהר מאוד. מבחינת מסת שריר גם 6 חזרות טוב להיפרטרופיה.
אני חושב שזה תלוי ברמת המתאמן, מישהו שמתאמן חודש אין שום סיבה לבצע 6 חזרות לפני בסיס טוב, כשהתחלתי להתאמן הייתי מתאמן על 10-12 חזרות כדי ללמוד טכניקה ולבנות בסיס חזק.
איך אתה מגדיר בסיס חזק?
לדחוק לפחות 60 ק״ג בטכניקה נכונה.
שוב זה לא מדע מדוייק, זו דעתי.
לפני שסיימתי 3 על 10-12 עם 60-70 ק״ג לא הורדתי חזרות.
8 חזרות היה הטווח מינימום שלי.
זה תלוי אדם כמובן אבל בן אדם גם שעושה 12 חזרות לצורך העניין אם מתאמן בצורה נכונה ובלי להעמיס יותר מידי תרגילים מיותרים יגיע ל60 ק״ג מספיק מהר.
לא רואה סיבה לרדת ל6 חזרות לפני שאתה דוחק כמו שצריך משקל נורמאלי.
לטעמי זה הפוך לחלוטין.
משקלי העבודה צריכים להיות פרופורציונאליים למשקל הגוף ולכן אני אדבר באחוזים מהמ"ג.
בסיס חזק בבנץ' צריך להיות לפחות 100% מהמשקל גוף שלך.
עד אז, אתה מתאמן מתחיל.
אם אתה שוקל 50 קילו, בסיס חזק יהיה 50 קילו בבנץ'.
אם אתה שוקל 100 קילו, בסיס חזק יהיה 100 קילו בבנץ'.
אולי פי 1 ממשקל הגוף בבנץ' פרס זה אפשרי להגיע עם 12 חזרות (ההתקדמות לא תהיה ליניארית מאימון לאימון זה בטוח), אבל תתקשה מאוד להוסיף נפח לאחר-מכן.
לעומת זאת, אם תגיע לכך עם 6 חזרות בהתקדמות ליניארית ומהירה, הוספת הנפח תתאפשר יותר בקלות משום שקל יותר להוסיף חזרה נוספת ל-6 מאשר ל-12 (וגם האימון בנפח סביר).
לכן אני לא רואה שום סיבה להיות על 12 חזרות לפני שאתה דוחק כמו שצריך משקל נורמאלי.
כרגע נמצא בfbw לקחתי את התכנית מהלינקייה וכתוב בנץ לעשות 8x4
אני רוצה להתקדם כמה שיותר מהר במשקל בבנץ אבל כמובן שיותר יעזור למסת שריר.
אתם ממליצים אולי להוריד ל6 חזרות? או להשאיר על 8?
8-10 כרגע, כשתתקדם תשנה.
דעתי הצנועה היא שבכל תרגיל חדש שלומדים יש ללמוד טכניקה ברמה הכי גבוה שאפשר.זה לא משנה.
דעתי הצנועה היא שבכל תרגיל חדש שלומדים יש ללמוד טכניקה ברמה הכי גבוה שאפשר.
לכן אימון ראשון, לא משנה הנסיון של המתאמן, אני שם מוט ריק, ומלמד את הטכניקה מאפס.
אני מסביר להם שלפחות חודש ראשון אין מה לצפות לאימון שריר, או פיתוח משהו, רק לימוד טכניקה.
אני נשאר עם 5 סטים 5 חזרות, וכל שבוע מוסיף 5 ק"ג בכל צד, ועוקב שהטכניקה לא נשברת. מדובר במשקל \ סטים \ חזרות קטן כדי לאפשר מקסימום ריכוז על טכניקה.
לא משנה מי, עם 10 חזרות קשה לעבוד בטכניקה טובה.
אחרי שיש טכניקה טובה, אפשר לשקול אימון היפוטרופיה לעומת כוח.
היה לי מתאמן משקל גוף 70 ק"ג, עם 115 ק"ג בנצ' (חזרה בודדת) שהתחיל איתי, הורדתי משקל עבודה ל 60 ק"ג בשביל ללמוד טכניקה, שלוש חודשים עלינו בצורה מאוד איטית. אבל בסוף השלוש חודשים, היה לו 130 ל 6 סטים של 3 חזרות.
הבעיה שאני חש שאני מקיים דיון עם מתאמנים שמתאמנים ומאמנים את השריר עד הקצה.
זה בטח ישמע לכם מוזר להוריד משקל עבודה למשקל קל כדי לשפר טכניקה, אבל זה הדרך היחידה שאני מכיר.
מדובר בחודשיים בערך אימון קל שלא תרגישו שזז כלום, אבל אחר כך רואים את ההבדל.
אני מאמין שתוך חצי שנה כל מתאמן יכול לדחוק פעם וחצי משקל גוף לחזרה בודדת, בלי שאלה בכלל. זה לא קשה, זה המינימום.
לגבי השאלה, ממליץ על 5 סטים, 5 חזרות במשקל קל, עם דגש על הטכניקה.
איך תלמד טכניקה? עם מאמן פאוורליפטינג טוב, או סרטונים אולי, אבל כאן תצטרך להשקיע את האנרגיה שלך, כי מה זה טכניקה נכונה זה עניין שרוב המתאמנים לוקים בחסר בה.
התוצאות שלך מדברות בעד עצמם.אתה לא חושב שאפשר ללמוד טכניקה טובה עם 10 חזרות?
עברתי עם הרבה אנשים על טכניקה בבנץ' פרס ותמיד זה היה בטווחים הגבוהים ולא ב5,
וזה לא כדי לבנות מסת שריר זה נטו בשביל ההתחלה להתרגל להרים למס' חזרות גבוה כי להתרגל לעבוד 5 חזרות
ואז לעבור ל10 מבחינת סיבולת זה קשה, אח"כ כשהוא ירצה להעלות חזרות הטכניקה שלו תתפקשש כי אחרי החזרה ה7-8
כבר הוא ייחנק.
לדעתי כמובן.
אני הגעתי ל120 ק"ג ל5 חזרות על משקל גוף של 70 ק"ג בדיוק בדרך שאמרתי לך והורדתי חזרות רק בבלוקים של כוח,
הייתי עובד 8-10 חזרות בהתחלה ורק אחרי התחלתי להוריד חזרות לכיוון ה5, עבד מצויין בשבילי, לא מחפש ליפטינג אלא
בילדינג ואולי אצלו המקרה אחרת.
התוצאות שלך מדברות בעד עצמם.
הוכחת את השיטה שלך, וזה הכי חשוב.
אני אמנם מעדיף את מה שאני מכיר ורגיל אליו. אבל אם הדרך שלך הצליחה בדרך אחרת, זה מצויין.
מה שמעניין אותי, זה הטכניקה שלך, כי אני הגעתי למשקל ממש יפה עם טכניקה גרועה.
אני סקרן אם היית מוכן לעלות סרטון אפילו של 100 ק"ג לחזרות, או מה שבא לך כדי לראות איך הטכניקה שלך.
אבל שוב, כל הכבוד, אם הצליח לך, זה מעולה ודרך לגטימי.
התוצאות שלך מדברות בעד עצמם.
הוכחת את השיטה שלך, וזה הכי חשוב.
אני אמנם מעדיף את מה שאני מכיר ורגיל אליו. אבל אם הדרך שלך הצליחה בדרך אחרת, זה מצויין.
מה שמעניין אותי, זה הטכניקה שלך, כי אני הגעתי למשקל ממש יפה עם טכניקה גרועה.
אני סקרן אם היית מוכן לעלות סרטון אפילו של 100 ק"ג לחזרות, או מה שבא לך כדי לראות איך הטכניקה שלך.
אבל שוב, כל הכבוד, אם הצליח לך, זה מעולה ודרך לגטימי.
מממ... אבדוק עכשיו אמור להיות לי חצי סרטון ישן שמישהו זר צילם אותי בחד"כ מרים 110 ק"ג לאיזה 3-4 חזרות.
תכף אבדוק ואעלה.
מצאתי,
סרטון מלפני יותר משנה שרואים שהגוף עוד קצת מתעקם כי ניסיתי להרים משקל כבד 😅
היום זה נראה הרבה יותר טוב חחח
@elchonon