הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יש בעיה בלעשות ג'יאנט סט של 3 שרירים שלא קשורים אחד לשני, בלי מנוחה?

Tamir905

משתמש מתחיל
101
3
נק' מוניטין:
0
101
3
משעמם לי לבהות בקיר או בטלפון כ2 דקות

חשבתי לעשות לדוגמא כתפיים, יד קדמית, ובטן בלי מנוחה, בשביל לצמצם את זמן האימון

האמנם, קראתי שמנוחה אקטיבית (לעשות אירובי במקום פשוט לשבת ולנוח) פוגמת בכל התהליך, ושני סטים נוספים זה דיי דומה לדעתי מנוחה אקטיבית

תודה לעונים

קודם כל אל תבהה בטלפון, תבהה בקיר עדיף.
לא הייתי ממליץ על סגנון כזה כתוכנית שבשגרה כי זה משהו שמאוד קשה לעמוד בו.

אין שום בעיה עם זה, אני עושה את זה כבר הרבה זמן. זה קצת מוריד מהאיכות של כל תרגיל ספציפי אבל לפעמים חסכון בזמן שווה את זה (האימונים שלי לוקחים 3+ שעות לפעמים).

אתה שואל אם הביצועים ייפגעו, הם ייפגעו.

בהנחה שהאימון שלך הוא לא 3+ שעות, אין צורך לקצר אותו. אני מציע לך במקום לבהות בקיר או בטלפון להתרכז בהתכוננות לסט הבא.
ריכוז הוא אחד הגורמים הכי חיוביים על ביצועים באימון.

תעשה את האימון כלאחר יד, ותיכשל מהר מאוד. אני מקווה שכשאתה מכין סלט עדשים שחורות אתה לא עושה ג'אגלינג והחלקה על סקייטבורד בין שלב לשלב. @אני=]

בהנחה שהאימון שלך הוא לא 3+ שעות, אין צורך לקצר אותו. אני מציע לך במקום לבהות בקיר או בטלפון להתרכז בהתכוננות לסט הבא.

תעשה את האימון כלאחר יד, ותיכשל מהר מאוד. אני מקווה שכשאתה מכין סלט עדשים שחורות אתה לא עושה ג'אגלינג והחלקה על סקייטבורד בין שלב לשלב. @אני=]

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
מתתייי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
לפני שנתיים הייתי עושה סופרסטים כדבר שבשגרה. אבל האמת היא שמעולם לא התקדמתי ככה לשומקום. (במשך שנה שלמה נתקעתי עם אותם המשקלים, בשילוב עם תזונה גרועה להפליא והיעדר סלט עדשים שחורות חחח)
היום אניי שולפת את הפון בסוף כל סט וכותבת ללוג שלי 😃 ככה יש לי פוקוס מלא על האימון (לעומת להתכתב עם מישו בווצאפ ולאבד את עצמך,) וגם ככה אני משיגה תמונה ממש בהירה כלפי איך שאני מרגישה כרגע אחרי הסט, ומה אני מתכננת הלאה לסט הבא.
(וגם העוקבים שלי זוכים לעדכוני לוג חופרים במיוחד 🤣)
כל הסיפור של הכתיבה לוקח לי בדיוק חצי דקה - דקה, ובשאר הזמן אני מתכוננת לסט הבא.....

או שפשוט תשים לך מוזיקה באוזניות... :>
או שתיכנס לסטים עם עוד מישו ואז בזמן שהוא עושה - אתה תנוח.
אני מוצאת שזה ממש מזרזר ומדרבן אותי לא למרוח מדיי את המנוחות...

• פותח/ת השרשור

מה הכוונה מוריד מהאיכות? אני עושה טווח תנועה מלא תמיד

עבודה כזו בדר"כ לא מאפשרת התאוששות מלאה בין סט לסט, כך שאתה מגיע עייף יותר ולא יכול לתת את העבודה שיכולת לתת אחרת, וככה ההתקדמות שלך נפגעת.
היו איזה חודשיים שכל האימון שלי היה בסופר סטים בלי מנוחות כמעט בכלל, לטובת חיסכון בזמן. לא התקדמתי ולא יכולתי להתקדם ככה לשום מקום.
סופר סט או שניים באימון, בתרגילים קלים יחסית, או שאתה לא מכוון בהם להתקדמות רציפה או משמעותית, נשמע סבבה לגמרי.
יותר מזה לדעתי יתקע אותך.

ועם שעמום יש יותר מדרך אחת להתמודד

אתה יכול לקצר את זמני ההמתנה אם אתה לא צריך אותם, בסטים כבדים אני מחכה גם 5 ו10 דקות בין סט לסט, אני לא בוהה בקיר אני פשוט מנסה להסדיר נשימה ודופק ואין מצב שאני מצליח לעשות תרגיל באמצע.
בשרירים הקטנים יותר ותרגילים פחות מורכבים אפשר לשלב ולעשות סופר סט.

• פותח/ת השרשור
ואתה מתקדם תמיד?
העלאה במשקלי עבודה? חזרות? נפח?
וואלה כן, דמבל פרס בישיבה לדוגמא: 30 קילו ל3 ל30 קילו ל8 בתוך חודש-חודש וחצי

הכי מעצבן שאני צריך לנוח בין סטים של הרחקת כתף, סתם בוהה בקיר, אז אני מכניס לשם כפיפות מרפקים ויאאלה הביתה

וואלה כן, דמבל פרס בישיבה לדוגמא: 30 קילו ל3 ל30 קילו ל8 בתוך חודש-חודש וחצי

הכי מעצבן שאני צריך לנוח בין סטים של הרחקת כתף, סתם בוהה בקיר, אז אני מכניס לשם כפיפות מרפקים ויאאלה הביתה
ג'יאנט סט בתרגילים מבודדים נשמע סבבה. רק אל תעשה את זה בתרגילי בסיס.
סופר סט של בנץ' ודדליפט למשל נשמע לי רעיון רע מאוד לעומת כפיפות מרפקים והרחקת כתפיים ששם בהחלט ניתן לעשות סופר סט.
בכל מקרה, בהצלחה.
ויהיה אחלה אם תפתח נושא עוד חודש+- לשתף אותנו איך השיטה הזו עבדה עליך.

• פותח/ת השרשור
ג'יאנט סט בתרגילים מבודדים נשמע סבבה. רק אל תעשה את זה בתרגילי בסיס.
סופר סט של בנץ' ודדליפט למשל נשמע לי רעיון רע מאוד לעומת כפיפות מרפקים והרחקת כתפיים ששם בהחלט ניתן לעשות סופר סט.
בכל מקרה, בהצלחה.
ויהיה אחלה אם תפתח נושא עוד חודש+- לשתף אותנו איך השיטה הזו עבדה עליך.

השאלה היא האם הנ"ל פוגם בהתאוששות כמו שACTIVE REST פוגם?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית