הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נכנסתי לחיטוב ראשון, רק רוצה לוודא

WORKHARD

משתמש מתחיל
104
26
נק' מוניטין:
65
104
26
נכנסתי לחיטוב ב3/11 (לפני שבוע)
בניתי תפריט לנתונים שלי
אני שוקל 89-88 גובה 1.76 בן 26

יצאתי לדרך ואוכל כבר שבוע 2086 קלוריות שמתוכם 181 גרם חלבון 208 פחמימה ו52 שומן ומתכוון להתקדם עם זה לאט לאט עד שנראה מה יקרה...

פעם ראשונה שאני עושה חיטוב, עד כה נשמע בסדר?

ובשבוע הזה ירדת במשקל? אם אתה יורד במשקל - אז מעולה.
באופן אישי הייתי מוריד עוד קצת בקלוריות, אבל קצב הירידה במשקל זה עניין אינדיוידואלי.

אני לא מוסיף קלוריות ביום של אימון, זה קריטי? ואם כן כמה להוסיף?
אתה פשוט תהיה בגרעון קלורי יותר גדול,תירד יותר במשקל,ותרד יותר בשריר(זה מה שקורה כשנכנסים לגרעון קלורי גדול).
פשוט תוסיף את הקלוריות האלו וזהו.

• פותח/ת השרשור
אתה פשוט תהיה בגרעון קלורי יותר גדול,תירד יותר במשקל,ותרד יותר בשריר(זה מה שקורה כשנכנסים לגרעון קלורי גדול).
פשוט תוסיף את הקלוריות האלו וזהו.
תודה
מזל ששאלתי את זה כבר בהתחלה
כמה קלוריות אבל? איך אפשר לדעת כמה אני שורף
להוסיף חלב במקום מים לפעמיים שייק חלבון ביום זה יספיק?

אתה שואל שאלות שאף אחד לא באמת יכול לענות לך. אף אחד לא יודע כמה קלוריות אתה שורף להיות/כמה אתה פעיל ועוד אלפי משתנים שקיימים. תתחיל בתפריט ותראה את קצב הירידה שלך. אם אתה רואה שאתה יורד מהר מידי תעלה קלוריות או להפך. בהצלחה

תודה
מזל ששאלתי את זה כבר בהתחלה
כמה קלוריות אבל? איך אפשר לדעת כמה אני שורף
להוסיף חלב במקום מים לפעמיים שייק חלבון ביום זה יספיק?

אם חלב אצלך בתפריט וזה מסתדר לך מבחינת הכמויות של השייק אז תשתה עם חלב,אם לא אז תשתה עם מים.
לגבי הקלוריות שאתה שורף באימון זה משתנה.
תוסיף 300 לדוגמא למשך שבוע ותראה בשקילה הבאה אם אתה יורד/עולה וכמה.
השבועיים הראשונים בתפריט זה ניסוי וטעייה כי אתה רואה אם הכל עובד כמו שצריך והאם אתה באמת נמצא בגרעון,אחרי זה אתה מתחיל לשחק עם הכמויות.

• פותח/ת השרשור
אם חלב אצלך בתפריט וזה מסתדר לך מבחינת הכמויות של השייק אז תשתה עם חלב,אם לא אז תשתה עם מים.
לגבי הקלוריות שאתה שורף באימון זה משתנה.
תוסיף 300 לדוגמא למשך שבוע ותראה בשקילה הבאה אם אתה יורד/עולה וכמה.
השבועיים הראשונים בתפריט זה ניסוי וטעייה כי אתה רואה אם הכל עובד כמו שצריך והאם אתה באמת נמצא בגרעון,אחרי זה אתה מתחיל לשחק עם הכמויות.
אתה שואל שאלות שאף אחד לא באמת יכול לענות לך. אף אחד לא יודע כמה קלוריות אתה שורף להיות/כמה אתה פעיל ועוד אלפי משתנים שקיימים. תתחיל בתפריט ותראה את קצב הירידה שלך. אם אתה רואה שאתה יורד מהר מידי תעלה קלוריות או להפך. בהצלחה
אוקיי תודה

תגידו מניסיונכם השבוע הראשון זה ירידה בנוזלים? זה ממשיך גם בשבוע השני? ואם אני על קריאטין יש על זה השפעה?

האמת שהייתי מעלה קלוריות בגלל הסיבה הפשוטה שלפי המשקל שלך יש לך אחוז שומן לאבד כנראה (88 קילו על 176 זה בד"כ מגיע עם אחוז שומן נורמטיבי) ודעתי בנושא היא שתמיד עדיף לעשות חיטוב עם כמה שיותר קלוריות וכמה שפחות אירובי, כי ככה זה הכי קל.
יכול להעיד שאני התחלתי חיטוב במשקל יותר נמוך ממך ועם 2300 קלוריות לדוגמה, שוב זה אינדיבידואלי וזה מה שחשוב להבין, מה שכן הייתי ממליץ להתחיל מיותר מהסיבה הפשוטה שאין עוד הרבה לרדת מ2100 ולא להרגיש חרא.
תתחיל תראה אחרי שבוע אם אתה יורד במשקל או לא, אם כן יופי, תשאיר את אותם קלוריות, אם לא תוסיף אירובי/תוריד קלוריות ותמשיך ככה

נשמע לי שאתה מתחיל עם מעט מדי קלוריות, אבל זה כמובן תלוי ואינדיוידואלי. הייתי ממליץ להתחיל מיותר קלוריות ובמידת הצורך - להוריד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית