הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

עבודת סמינריון 😃

אני=]

משתמש משקיע
4,022
3,085
נק' מוניטין:
4,104
4,022
3,085
ספייס רשל"צ
הייייי אנשים יקריייייייים! D:

ב"ה אני בשנה השלישית ללימודים, ואצטרך להגיש עבודת סמינריון בכל נושא שאבחר שעוסק ב"נשים בתרבות ובאומנות". (כן, יש לנו מרצה פמיניסטית בטירוף.)
וכבר 8 חודשים שאני נמצאת בפורום הזה באופן די פעיל, ולמדתי פה המון! ובאופן כללי די נכנסתם לי ללב...😍 (חוצפנים, מי הסכים לכם בכלל? ס'ה.)
בקיצור, חשבתי שאולי אעשה את העבודה שלי בנושא:
אומנות פיתוח הגוף והרמת משקולות - נשים 'עושות שרירים'.
(זו כותרת זמנית, אני עובדת על זה חחח :> )

אני יודעת שבעיקרון ענף הספורט הזה נחשב גברי מאוד, ובכל זאת רואים בו יותר ויותר נשים....
מה גם שיש פה אנשים (ונשים!!) שעוסקים/ות בזה באופן מקצועי ותחרותי, וזה יכול לעזור לי מאוד!!
זה ממש מעניין אותי לחקור איפה הנשים עומדות ביחס לגברים, מה ההבדלים, הסיכונים (פציעות וכו', לקיחת חומרים), וההתייחסות של החברה לנשים מתחרות.

בעיקרון אצטרך קצת עזרה במציאת מאמרים אקדמיים, שאני משוכנעת שלא אתקל במחסור, ואולי ארצה גם לראיין כמה נשים שעוסקות בזה באופן מקצועי כדי להעשיר את העבודה D:
ו... זהו... אני עדיין מחכה לאישור של המרצה שלי לרעיון הכללי, אבל לא חושבת שהיא תשלול לי אותו 😃

אשמח לשמוע מה דעתכם.
ואם יש לכם רעיונות לשאלות מכוונות בנושא המחקר, אני יותר מאשמח לשמוע!!! 🙃

חינוך ואומנות 😁
החלטתי ש"אומנות פיתוח הגוף" זה מספיק אומנותי בשביל הסמינריון שלי 😆
יאללה בהצלחה, אחלה של רעיון באמת

אני גם חזרתי עכשיו ללימודי חינוך (חנ"ג) ואני לא יודע אם לצחוק או לבכות:cray:🤩😭🤩

• פותח/ת השרשור
חחח בהצלחה!!! 😄
זה נחמד להיות סטודנט, אבל גם מעיק לפעמים 🤒

והרגע המרצה שלחה לי חזרה מייל, מישהי עשתה בשנה שעברה סמינריון על נשים בספורט 😭
אבל אני רוצה לעשות על פאוורליפטינג, זה משהו אחר לגמרי מאשר ספורט כללי כמו אלימפיאדה וכו'... נכון?
כי תכלס יש הרבה ענפי ספורט שמיועדים מראש לנשים (שחייה צורנית, אקרובטיקה וכו...) לעומת פיתוח גוף באופן ספציפי.... והרמת משקולות שזה נטו כח, וכביכול מיועד מלכתחילה ל"מין החזק"...

חחח בהצלחה!!! 😄
זה נחמד להיות סטודנט, אבל גם מעיק לפעמים 🤒

והרגע המרצה שלחה לי חזרה מייל, מישהי עשתה בשנה שעברה סמינריון על נשים בספורט 😭
אבל אני רוצה לעשות על פאוורליפטינג, זה משהו אחר לגמרי מאשר ספורט כללי כמו אלימפיאדה וכו'... נכון?
כי תכלס יש הרבה ענפי ספורט שמיועדים מראש לנשים (שחייה צורנית, אקרובטיקה וכו...) לעומת פיתוח גוף באופן ספציפי.... והרמת משקולות שזה נטו כח, וכביכול מיועד מלכתחילה ל"מין החזק"...
מממממ קשה לי להאמין שיהיה הרבה חומר בנוגע לליפטינג ונשים וזה יכול להפוך את העבודה למייגעת קצת לפני איך שאני צופה את זה (אולי אני טועה).

מה לגבי נשים ופיתוח גוף? (כלומר באדיבילדינג?) לדעתי יכול להיות לך הרבה יותר מעניין כי זה נושא יותר רחב

• פותח/ת השרשור
מממממ קשה לי להאמין שיהיה הרבה חומר בנוגע לליפטינג ונשים וזה יכול להפוך את העבודה למייגעת קצת לפני איך שאני צופה את זה (אולי אני טועה).

מה לגבי נשים ופיתוח גוף? (כלומר באדיבילדינג?) לדעתי יכול להיות לך הרבה יותר מעניין כי זה נושא יותר רחב

אפשר להתייחס לשניהם, לא? שניהם זה סוגשל פיתוח גוף :0
רק שזה באספקט של ראווה וזה באספקט של כח.
אולי אתמקד בפיתוח גוף (בודיבילדינג) ואקדיש פרק אחד לפאוורליפטינג, תוך הדגשת השוני בניהם.
אגב, המרצה אמרה שאתחיל לחפש מקורות אקדמיים. היא רוצה לבדוק שיש לי בכלל חומר על זה כדי שתוכל לאשר לי... אז אם יש לך כמה בשלוף אני אשמח חחחח:sweatingbullets:😆
וואיי אני יכולה להתייחס גם לאחוז שומן וכאלה.... ולבעיות פוריות... ולעובדה ששרירים נתפס כמשהו גברי, ונשים חושבות שהן צריכות לעשות רק אירובי ולרדת במשקל. והמחסום הפסיכולוגי בעלייה במשקל ובמסת השריר
ואני יכולה גם להשוות את זה לענף הדוגמנות!! :0

• פותח/ת השרשור
נשים צריכות להיות במטבח, מה השטויות האלה
וואלה צודק.
נשים - למטבח.
גברים -לפח.
אנחנו נבשל, נאכל, ונהנה ואתם תורידו את הזבל בדירת הרווקים שלכם ותאכלו מקופסאות שימורים 🤣

וואלה צודק.
נשים - למטבח.
גברים -לפח.
אנחנו נבשל, נאכל, ונהנה ואתם תורידו את הזבל בדירת הרווקים שלכם ותאכלו מקופסאות שימורים 🤣
לאאאא רק לא להוריד את הזבל יש לי סיוטים מהריח

אפשר להתייחס לשניהם, לא? שניהם זה סוגשל פיתוח גוף :0
רק שזה באספקט של ראווה וזה באספקט של כח.
אולי אתמקד בפיתוח גוף (בודיבילדינג) ואקדיש פרק אחד לפאוורליפטינג, תוך הדגשת השוני בניהם.
אגב, המרצה אמרה שאתחיל לחפש מקורות אקדמיים. היא רוצה לבדוק שיש לי בכלל חומר על זה כדי שתוכל לאשר לי... אז אם יש לך כמה בשלוף אני אשמח חחחח:sweatingbullets:😆
וואיי אני יכולה להתייחס גם לאחוז שומן וכאלה.... ולבעיות פוריות... ולעובדה ששרירים נתפס כמשהו גברי, ונשים חושבות שהן צריכות לעשות רק אירובי ולרדת במשקל. והמחסום הפסיכולוגי בעלייה במשקל ובמסת השריר
ואני יכולה גם להשוות את זה לענף הדוגמנות!! :0
גדול נכון
העלית פה כמה נק' מאוד מעניינות
חושב שגם השילוב של חומרים (אם המרצה עם ראש פתוח קצת) בקרב נשים יכול להיות פרק מרתק, בקטע של ההקרבה ולתת אולי נק' מבט מהפנים שלהם (אולי תעשי אפילו מישהי שהיא רק מתחילה - מישהי שבפיק- מישהי שאחרי - אבל זה רק אם תמצאי בקלות, אין טעם אולי לצלול לשם כי מאמין שתהיה לך הרבה עבודה)

בקיצור אהבתי מאוד
אם אשמע על מאמרים\מחקרים ישר אשלח לך.
אגב,
אני חושב שברור לשנינו ש90% שהמרצה לא באמת חשוב לה אם המאמרים הם מPUBMED או YNET (נכון ?)אז אם זה רק לשם לקבל אישור על העבודה אולי צריך ללכלך את הידיים בכאלה - נשים ואימוני כוח: שלוש עובדות מדעיות
אבל זאת כבר החלטה שלך

• פותח/ת השרשור
גדול נכון
העלית פה כמה נק' מאוד מעניינות
חושב שגם השילוב של חומרים (אם המרצה עם ראש פתוח קצת) בקרב נשים יכול להיות פרק מרתק, בקטע של ההקרבה ולתת אולי נק' מבט מהפנים שלהם (אולי תעשי אפילו מישהי שהיא רק מתחילה - מישהי שבפיק- מישהי שאחרי - אבל זה רק אם תמצאי בקלות, אין טעם אולי לצלול לשם כי מאמין שתהיה לך הרבה עבודה)

בקיצור אהבתי מאוד
אם אשמע על מאמרים\מחקרים ישר אשלח לך.
אגב,
אני חושב שברור לשנינו ש90% שהמרצה לא באמת חשוב לה אם המאמרים הם מPUBMED או YNET (נכון ?)אז אם זה רק לשם לקבל אישור על העבודה אולי צריך ללכלך את הידיים בכאלה - נשים ואימוני כוח: שלוש עובדות מדעיות
אבל זאת כבר החלטה שלך

אוף, לא. אני די בטוחה שאני חייבת רק מאמרים ברמה אקדמית 😕
דברים כמו כתבות וכאלה אני יכולה להוסיף כידע כללי שלי...
אבל אם יש איזשהו מאמר "פח" שיש לו מקורות אקדמיים - אני יכולה פשוט ללכת למקור ולצטט משם 🙄
יש כמה דברים פה בפורום, לא?
כלומר, מאמרים עם מקורות מידע רציניים. מחקרים וכאלה של כלמני פרופסורים...
@SweetBamba רק דיברנו... 😃

upload_2019-11-12_16-33-12.png

אוף, לא. אני די בטוחה שאני חייבת רק מאמרים ברמה אקדמית 😕
דברים כמו כתבות וכאלה אני יכולה להוסיף כידע כללי שלי...
אבל אם יש איזשהו מאמר "פח" שיש לו מקורות אקדמיים - אני יכולה פשוט ללכת למקור ולצטט משם 🙄
יש כמה דברים פה בפורום, לא?
כלומר, מאמרים עם מקורות מידע רציניים. מחקרים וכאלה של כלמני פרופסורים...
@SweetBamba רק דיברנו... 😃

צפה בקובץ המצורף 51468
חחחחחחחחח גדול

טוב תראי אם הדרישה היא ביביליוגרפיה אני לא יודע מה זה אומר, יכול להיות שביביליוגרפיה תהיה פחחות ואז זה לא משנה דבר - השאלה כמה מאמרים כאלו יש אונליין

וכיוון שכל מה שלא יודעים שואלים את אבא
אז.

חיפשתי בHome - PubMed - NCBI
את המושג FEMALE BODYBUILDING - ומצאתי 84 תוצאות(שכנראה שרובם לא רלוונטיות) - את יכולה אולי לרפרף שם ולהתחיל לראות אם אפשר לבנות על זה סמינריון סתם ככה בראש שלך.

• פותח/ת השרשור

אולי זה יעזור

תודה :>

חחח אלוקיייים מהזה הפתיח המעיק והמטריד הזה? 🤣

אולי זה יעזור

אומייגאאאאדדדדדדדדד
אני עושה לי רשימה של נקודות ממש טובות שעולות לי תוך כדי צפייה בסירטון:
1. תוספי תזונה של נשים עולים יותר, אף על פי שהמוצר הוא בדיוק אותו הדבר. רק האריזה שונה.
ו... אוקיי, זהו חח

אבל עלה לי עוד רעיון:
2. האם מתקני הכושר בחדר הכושר מתאימים לנשים?? או האם יש מתקנים המותאמים לנשים? ( אני אישית שמה לב שיש מתקנים מסוימים שגדולים בהרבה למידות שלי. המוט של הפולי עליון רחב מדיי, וגבוה מדיי, אני צריכה לעמוד על קצות האצבעות כדי להגיע אליו. יש ספסלים רחבים מדיי, שמגבילים את טווח התנועה בלחיצת חזה ופרפר וכו'...)

תודה :>

חחח אלוקיייים מהזה הפתיח המעיק והמטריד הזה? 🤣

אומייגאאאאדדדדדדדדד
אני עושה לי רשימה של נקודות ממש טובות שעולות לי תוך כדי צפייה בסירטון:
1. תוספי תזונה של נשים עולים יותר, אף על פי שהמוצר הוא בדיוק אותו הדבר. רק האריזה שונה.
ו... אוקיי, זהו חח

אבל עלה לי עוד רעיון:
2. האם מתקני הכושר בחדר הכושר מתאימים לנשים?? או האם יש מתקנים המותאמים לנשים? ( אני אישית שמה לב שיש מתקנים מסוימים שגדולים בהרבה למידות שלי. המוט של הפולי עליון רחב מדיי, וגבוה מדיי, אני צריכה לעמוד על קצות האצבעות כדי להגיע אליו. יש ספסלים רחבים מדיי, שמגבילים את טווח התנועה בלחיצת חזה ופרפר וכו'...)
יש למשל מוטות אולמפים שמתאימים לנשים
(בדרך כלל 15 קילו ככה שפרס למשל קל יותר.)
עש גם ספות שמתאימות יותר לנשים אבל זה הבדל ממש מינורי, ואני חושב שהסיבה לכך שלא תראי אותם במכון ממוצע היא כי אין צורך והרבנ פעמים נשים מסדדרות בסופו של גם עם ציוד של גברים. למרות שאם את רוצה יכול לעשות לזנץה ספין פמיניסטי כדיי לרצות את המרצה שלך ( אני מאמין שיש משהו בשם הpink tax שיכול לעזור לך)

• פותח/ת השרשור
יש למשל מוטות אולמפים שמתאימים לנשים
(בדרך כלל 15 קילו ככה שפרס למשל קל יותר.)
עש גם ספות שמתאימות יותר לנשים אבל זה הבדל ממש מינורי, ואני חושב שהסיבה לכך שלא תראי אותם במכון ממוצע היא כי אין צורך והרבנ פעמים נשים מסדדרות בסופו של גם עם ציוד של גברים. למרות שאם את רוצה יכול לעשות לזנץה ספין פמיניסטי כדיי לרצות את המרצה שלך ( אני מאמין שיש משהו בשם הpink tax שיכול לעזור לך)

חחחחח הווו היא תמות על זה 😆
אבל לא אני לא רוצה סתם לעשות כאלה... חחח
הרבה נשים מעדיפות ללכת לשיעורי סטודיו, ולא להרמת משקולות. הרבה פעמים אני מוצאת את עצמי כבחורה בודדה באגף המשקולות בעוד שהסטודיו/ אזור ההליכונים מלא עד אפס מקום...

חחחחח הווו היא תמות על זה 😆
אבל לא אני לא רוצה סתם לעשות כאלה... חחח
הרבה נשים מעדיפות ללכת לשיעורי סטודיו, ולא להרמת משקולות. הרבה פעמים אני מוצאת את עצמי כבחורה בודדה באגף המשקולות בעוד שהסטודיו/ אזור ההליכונים מלא עד אפס מקום...
אפשר לעשות עבודה על הנושא הזה ,נשים בענפי ספורט אשר נשלטים בעיקר על ידי גברים והאם קל או קשה להם יותר

• פותח/ת השרשור
אפשר לעשות עבודה על הנושא הזה ,נשים בענפי ספורט אשר נשלטים בעיקר על ידי גברים והאם קל או קשה להם יותר

זהו אז הבנתי ששנה שעברה מישהי עשתה כבר על ספורט...
אני רק צריכה לברר במה בדיוק היא התמקדה כדי שלא אחזור על דברים שהיא כבר עשתה....
בגדול הנושא הראשון שעלה לי היה "ייצוג נשים בוידאו קליפ" - ורציתי לדבר על האופן שבו נשים מוצגות בקליפים של שירים. (הרבה פעמים רק כדימוי של יופי, בזמן שהזמר שר והרקדניות נמרחות עליו כשהן חצי ערומות 🤦‍♂️)
ומה קורה כאשר יש זמרת ולא זמר... איך היא לבושה וכו... כלמני כאלה...
אבל עם התמקדות דווקא על אמנים ישראלים. (נועה קירל, לעומת שירי מיימון, ונגיד לדבר על קליפים של סטטיק ובנאל וכו...)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית