הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אירובי בתקופת מסה

Ln_726

משתמש מתחיל
56
16
נק' מוניטין:
16
56
16
לעשות אירובי (ריצה של 20 דקות סהכ ) בתחילת האימון ובסופו זה בסדר או שזה פוגע באימון מסה ?

תנועות מרכזיות - להתקדם בהם (נניח אוברהד בנץ ומתח)

אחרי זה דחפי את הנפח ג'אנק שלך את יודעת לאן (להמשך האימון כמובן לא התכוונתי למשהו אחר מה יש לכם)

אבל אל תעמיסי סתם, כי לרוב אנשים חושבים שיותר יתן להם יותר אבל מה שהם עושים זה לא לייעל את האימון ולא נעליים
בהצלחה בכל מקרה... מה את עושה בlower?

🤣🤣🤣🤣
אז אתה בעצם אומר שעדיף לי להעלות משקלים מבלי לשים יותר מדיי דגש על נפח?
כי נגיד אם אעשה לחיצת חזה עם דאמבלים במשקל 6K אני אוכל בקלות (יחסית ._.) להגיע לנפח של 300
אבל אם אעשה עם 8K אני בספק אם אגיע ל250 לפני שאתפחלץ למוות.

lower - סקוואט, דד רומני, והיפ.

די דומה לשלי:
אני עושה לחיצות כתף עם דאמבלים,
הרחקת ידיים לצדדים (מדי פעם, לא תמיד)
לחיצות חזה דאמבלים
פרפר דאמבלים
חתירה באחיזה צרה
פולי עליון באחיזה רחבה עם הישענות קלה לאחות (קצת לכתף אחורית)
חבל ליד אחורית
כפיפות ליד קדמית
וסט או שניים של פטישים ליד קדמית.

ואני שמה דגש בעיקר על הפח, כי לפעמים עושה משקלים קצת יותר קלים עם יותר חזרות ופחות סטים, ולפעמים הולכת על הכבדים, עם פחות חזרות ויותר סטים. תלוי באיזה מצברוח אני חחח

למה לא ריאלי? נניח בסקוואט אחד, אדם בגודל שלי (54 קג') שורף 5 קל', ואני עושה 5X10 סקוואטים...
אוקיי, שיט, זה יוצא 250 קל' רק לתרגיל של הסקוואט 😳🤯
מניחה שטעיתי בחישוב.
כמה קל שורפים בסקוואט?
🤣🤣🤣🤣
אז אתה בעצם אומר שעדיף לי להעלות משקלים מבלי לשים יותר מדיי דגש על נפח?
כי נגיד אם אעשה לחיצת חזה עם דאמבלים במשקל 6K אני אוכל בקלות (יחסית ._.) להגיע לנפח של 300
אבל אם אעשה עם 8K אני בספק אם אגיע ל250 לפני שאתפחלץ למוות.

אני לא יודע מה המטרות שלך כל כך, אבל זה מה שאני אומר בגדול -

תתעסקי בלהתקדם בתנועות מרכזיות ושכל הנפח ששם בשביל להיות שם תתעסקי בלעבוד כבד גם שם, פשוט זה לא יהיה 100 אחוז.. אבל תדאגי להתקדם משם.

אם עשיתי תרגיל x והגעתי איתו לשיא של 100 קילו, אחרי זה הוספתי לאימון את תרגיל y שיהיה ראשון ובו אתקדם הכי הרבה, לא אוכל לעבוד 100 קילו.. אבל 70? 80? כנראה שכן, אפשר לטפס משם ל100 אחרי שעשית את תרגיל y, אחרי תקופת זמן מסויימת החזרת את תרגיל x להיות ראשון והוא התקדם פלאים.

פחות רלוונטי לנפח ג'אנק כגון ידיים, כתף אחורית, בטן, אבל הבנת את הכוונה.

וואלה, כמה באמת אימון משקולות שורף?
ואני מדברת על אימון של שעה עם סקוואט, דד, היפ, במשקלים מאתגרים (כאילו, שמתגרים אותי 🤣)

מאמין שבין 150-250, תלוי בעצימות / זמני מנוחה / דרופ סטים-סופר סטים ועוד.

לא רלוונטי, את צריכה להתייחס לקלוריות שאת צריכה לצרוך בהנחה וכן את מבצעת פעילות ספורט יומיומית, פשוט להוסיף את זה
לנתונים היומיים וככה תדעי כמה לצרוך.

אני לא יודע מה המטרות שלך כל כך, אבל זה מה שאני אומר בגדול -

תתעסקי בלהתקדם בתנועות מרכזיות ושכל הנפח ששם בשביל להיות שם תתעסקי בלעבוד כבד גם שם, פשוט זה לא יהיה 100 אחוז.. אבל תדאגי להתקדם משם.

אם עשיתי תרגיל x והגעתי איתו לשיא של 100 קילו, אחרי זה הוספתי לאימון את תרגיל y שיהיה ראשון ובו אתקדם הכי הרבה, לא אוכל לעבוד 100 קילו.. אבל 70? 80? כנראה שכן, אפשר לטפס משם ל100 אחרי שעשית את תרגיל y, אחרי תקופת זמן מסויימת החזרת את תרגיל x להיות ראשון והוא התקדם פלאים.

פחות רלוונטי לנפח ג'אנק כגון ידיים, כתף אחורית, בטן, אבל הבנת את הכוונה.

אממ. האמת שהמטרה שלי שונה מכל מה שתראה בפורום.
מוזמן להעיף מבט:
לוג ללא ליגלוגים!
הכרתי כמה אנשים שזה עבד להם... מקווה שיעבוד גם אצלי 😕
עד עכשיו ממש פחדתי לעשות את זה, אבל כבר נשבר לי לאכול 1,000 ולא לרדת גרם.

מוזמן להעיף מבט:
לוג ללא ליגלוגים!

מטרה אפשר להגיד מוזרה אבל אני מבין מה עומד מאחורי זה.. אל תפחדי לעלות במסה. את יכולה בשקט לעלות ל56-57
מוזמן להעיף מבט:
לוג ללא ליגלוגים!

מקריאה די קטנה בלוג שלך אני מציע לך שלוש דברים :

- תפסיקי לצאת עם שחיפים (אם את יוצאת עם אחד כזה, אל תפסלי אותו ישר, תנפחי אותו, אני אישית לא רוצה להיות עם מישהי כל סופש כי זה קשה לנפח אותן כל פעם מחדש )

- תתחילי חימום בהרבה יותר חזרות. אפילו לפמפם..

- תוסיפי מבודד לתחת אם את רוצה

- אני חושב שאנחנו באותו חדר כושר מאחר וגם אני לא מוצא משקולות אף פעם.

- אל תפחדי לעלות במסה.. כן "תפחדי" להשמין כי זה עצלנות וטיפשות אבל את בשמחה יכולה לעלות מ53 (ייתכן ועשית את זה כבר** לא ראיתי את כל הלוג את יודעת..)

מטרה אפשר להגיד מוזרה אבל אני מבין מה עומד מאחורי זה.. אל תפחדי לעלות במסה. את יכולה בשקט לעלות ל56-57

נממ כן, חחח מטרה משונה אבל חלומית מבחינתי :>
אני כלכך חרדתית לגבי המשקל, שלדעתי זה עיקר העבודה אצלי.

מקריאה די קטנה בלוג שלך אני מציע לך שלוש דברים :

- תפסיקי לצאת עם שחיפים (אם את יוצאת עם אחד כזה, אל תפסלי אותו ישר, תנפחי אותו, אני אישית לא רוצה להיות עם מישהי כל סופש כי זה קשה לנפח אותן כל פעם מחדש )
חחחחחחחח אני משתדלת!! אבל איכשהו כל השחיפים נדבקים אליי!!! אתה יודע איזה מביך זה שבשלושת הדייטים עם הבחור הנוכחי (וגם בשני הדייטים עם הבחור הקודם, שאלה בעצם כל-הדייטים-שאי-פעם-יצאתי-אליהם,) אשכרה אכלתי יותר מהבחור?? 🤦‍♂️

- תתחילי חימום בהרבה יותר חזרות. אפילו לפמפם..
מהזה לפמפם?:>
והחימום ממש קל לי. לא מרגישה עלי את המוט בכלל...

- תוסיפי מבודד לתחת אם את רוצה.
היפטרסט הוא מבודד, לא?

- אני חושב שאנחנו באותו חדר כושר מאחר וגם אני לא מוצא משקולות אף פעם.
🤣 איפה אתה מתאמן?

- אל תפחדי לעלות במסה.. כן "תפחדי" להשמין כי זה עצלנות וטיפשות אבל את בשמחה יכולה לעלות מ53 (ייתכן ועשית את זה כבר** לא ראיתי את כל הלוג את יודעת..)
לומר לי לא לפחד לעלות במסה זה כמו לומר לכלה לא להתרגש...😳
אני ממש משתדלת לנתק את הראש, אבל הוא מחובר לי לכתפיים, ואני די צריכה אותו שם, אז זה קשה.🤦‍♂️
כרגע אני על 54, ו-וואלה כן קשה לי עם זה. וגם מרגישה שהשמנתי, (בדיוק היום פתחתי על זה אשכול... תאבון מוגבר) אבל אני כן גם שמה לב שהשרירים שלי התפתחו. בהחלט. אני לא מתעלמת מזה. אני עובדת קשה כמו חמור חח, לא מוותרת לעצמי, חסר להם שהם לא היו מתפתחים 😏🏋️

🤣🤣🤣🤣🤣🤣
חחחחחחחח הרגת אותיייי 🤣🤣🤣

(עונה לך בתוך הציטוט...)

🤣🤣🤣🤣🤣🤣
חחחחחחחח הרגת אותיייי 🤣🤣🤣

(עונה לך בתוך הציטוט...)

מאחר ואני לא יודע לעשות את כל הקסמים של הציטוטים פה אני אענה לך כמו פשוטי העם 😃

1) זה נשמע שאת לא שלמה עם עצמך ב100% (מבחינת הגוף אני בטוח שכן 4 שנים של אימונים זה כנראה לא לפח בטח את נראית אש) אולי את בתת מודע שלך אוהבת להיות מי שהיית אז, אז לא השתנית מנטלית מהבחינה הזאת.

2) אולי אפילו half reps כזה, להעביר דם לשריר, טווח חזרות של 20+ כזה להעיר את מערכת העצבים מאחר וסקוואט זה התרגיל הכי מורכב שיש ושהכי מעמיס על המערכות שבגוף.

3) בגדול כן אני אני חושב שתחת יותר מעניין בחורה אז הצעתי את זה

4) ספורטר פ"ת

5) להעסיק את עצמך - לאכול ירקות לשובע כמו שחזיר אוכל בוץ (הוא לא אוכל בוץ אבל הבנת את הכוונה נוווו)

די דומה לשלי:
אני עושה לחיצות כתף עם דאמבלים,
הרחקת ידיים לצדדים (מדי פעם, לא תמיד)
לחיצות חזה דאמבלים
פרפר דאמבלים
חתירה באחיזה צרה
פולי עליון באחיזה רחבה עם הישענות קלה לאחות (קצת לכתף אחורית)
חבל ליד אחורית
כפיפות ליד קדמית
וסט או שניים של פטישים ליד קדמית.

ואני שמה דגש בעיקר על הפח, כי לפעמים עושה משקלים קצת יותר קלים עם יותר חזרות ופחות סטים, ולפעמים הולכת על הכבדים, עם פחות חזרות ויותר סטים. תלוי באיזה מצברוח אני חחח

למה לא ריאלי? נניח בסקוואט אחד, אדם בגודל שלי (54 קג') שורף 5 קל', ואני עושה 5X10 סקוואטים...
אוקיי, שיט, זה יוצא 250 קל' רק לתרגיל של הסקוואט 😳🤯
מניחה שטעיתי בחישוב.
כמה קל שורפים בסקוואט?

לא, זה יוצא פחות מרבע קלוריה לכל הסטים של הסקוואט. כי סופרים בקילו-קלוריות (שזה אלף קלוריות).

ציטוט מתוך ויקיפדיה:
"בסימון תזונתי ותורת התזונה משתמשים לרוב (אך לא תמיד) במילה קלוריה במשמעות של קלוריה גדולה (סימון Cal) שהיא 1,000 קלוריות "קטנות" (סימון cal), כלומר קילו-קלוריה אחת (קק"ל kcal)."

מה שאני אומר זה שעדיף לא להחשיב בכלל את הקלוריות מהאימון משום שזה די זניח (אלא אם בא לך לאכול עוד חצי מלפפון. לא שופט...)

2) אולי אפילו half reps כזה, להעביר דם לשריר, טווח חזרות של 20+ כזה להעיר את מערכת העצבים מאחר וסקוואט זה התרגיל הכי מורכב שיש ושהכי מעמיס על המערכות שבגוף.

כן הייתי ממליץ על חימום לפני תרגילים מורכבים. אבל לא של 20+ חזרות כי זה סתם יעייף אותך.

@אני=]
עדיף לעבוד לטווח חזרות יותר נמוך (להתחיל מ-10 חזרות למשל) ולעלות כל סט של חימום את המשקל על המוט ביחד עם הורדת חזרות, כך שבסט החימום האחרון תבצעי 80% מהמשקל שאת מתכננת לעשות בתרגיל לאיזה 2-3 חזרות רק כדי להרגיל את הגוף למשקל העבודה.

נערך לאחרונה:
לא, זה יוצא פחות מרבע קלוריה לכל הסטים של הסקוואט. כי סופרים בקילו-קלוריות (שזה אלף קלוריות).

ציטוט מתוך ויקיפדיה:
"בסימון תזונתי ותורת התזונה משתמשים לרוב (אך לא תמיד) במילה קלוריה במשמעות של קלוריה גדולה (סימון Cal) שהיא 1,000 קלוריות "קטנות" (סימון cal), כלומר קילו-קלוריה אחת (קק"ל kcal)."

מה שאני אומר זה שעדיף לא להחשיב בכלל את הקלוריות מהאימון משום שזה די זניח (אלא אם בא לך לאכול עוד חצי מלפפון. לא שופט...)

🤯🤯🤯🤯🤯
^עושה 1587283 סקוואט כדי לשרוף קלוריה^

סתם.
אבל באמת שזה לא נשמע לי הגיוני בעליל. איך זה שריצה שורפת 100-200 קל' וסקוואט לא?
לא יודעת מה איתך, אבל אחרי שאני מסימת סט של סקוואט, הלב שלי על דופק מטורף.
שמעתי פעם שקפיצת ג'אמפינג - ג'ק שורפת 2 קל' בערך (אני יודעת את פריט המידע המפוקפק הזה כי נהגתי לקפוץ עשרות - אם לא מאות - קפיצות שכאלה מדי ערב כדי לשרוף כל שביב מזון שהכנסתי לפה.) אז איך הרמת משקולות לא?
שזה כביכול הרבה יותר קשה וצורך הרבה יותר אנרגיה (גם אם לזמן מוגבל מאוד...)
מאחר ואני לא יודע לעשות את כל הקסמים של הציטוטים פה אני אענה לך כמו פשוטי העם 😃

1) זה נשמע שאת לא שלמה עם עצמך ב100% (מבחינת הגוף אני בטוח שכן 4 שנים של אימונים זה כנראה לא לפח בטח את נראית אש) אולי את בתת מודע שלך אוהבת להיות מי שהיית אז, אז לא השתנית מנטלית מהבחינה הזאת.

3) בגדול כן אני אני חושב שתחת יותר מעניין בחורה אז הצעתי את זה

4) ספורטר פ"ת

5) להעסיק את עצמך - לאכול ירקות לשובע כמו שחזיר אוכל בוץ (הוא לא אוכל בוץ אבל הבנת את הכוונה נוווו)

1. כן, אני מתמודדת עם הפ"א.... אני עדיין עובדת על זה חחח אבל במתב הרבה יותר טוב עכשיו, ב"ה. אני הרבהההה יותר שלמה עם עצמי היום 🙄
אבל תראה לי בנאדם ששלם עם עצמו ב100%...? תמיד יש לאן להתקדם ולשאוף. השלמות רק תוקעת אותך...

2.אוקיי, אנסה חימום של 20 חזרות...

3.🙄

4. אהה אז לא חחח

5. ירקות זה החיים 🍽️🥹

🤯🤯🤯🤯🤯

סתם.
אבל באמת שזה לא נשמע לי הגיוני בעליל. איך זה שריצה שורפת 100-200 קל' וסקוואט לא?
שמעתי פעם שקפיצת ג'אמפינג - ג'ק שורפת 2 קל' בערך (אני יודעת את פריט המידע המפוקפק הזה כי נהגתי לקפוץ עשרות - אם לא מאות - קפיצות שכאלה מדי ערב כדי לשרוף כל שביב מזון שהכנסתי לפה.) אז איך הרמת משקולות לא?

1. כן, אני מתמודדת עם הפ"א.... אני עדיין עובדת על זה חחח אבל במתב הרבה יותר טוב עכשיו, ב"ה. אני הרבהההה יותר שלמה עם עצמי היום 🙄
אבל תראה לי בנאדם ששלם עם עצמו ב100%...? תמיד יש לאן להתקדם ולשאוף. השלמות רק תוקעת אותך...

2.אוקיי, אנסה חימום של 20 חזרות...

3.🙄

4. אהה אז לא חחח

5. ירקות זה החיים 🍽️🥹

מדהים, בהצלחה.

וחבל שלא דווקא משעמם ממש בחדר כושר שלי יש חבר'ה שבאים מתחממים דקה בלחץ מפריעים לי בין סט לסט ומתחילים לעשות פרפר עם 120 קילו כמו מפגרים והם באים רק אליי ):
טוב, אני שם וכל סט שלישי בערך את תשמעי אותי צועק "yeahhh busdy" אז אולי לא כזה משעמם שם, אבל מצד שני יחסית משעמם

מדהים, בהצלחה.

וחבל שלא דווקא משעמם ממש בחדר כושר שלי יש חבר'ה שבאים מתחממים דקה בלחץ מפריעים לי בין סט לסט ומתחילים לעשות פרפר עם 120 קילו כמו מפגרים והם באים רק אליי ):
טוב, אני שם וכל סט שלישי בערך את תשמעי אותי צועק "yeahhh busdy" אז אולי לא כזה משעמם שם, אבל מצד שני יחסית משעמם

חחח אימלה, פרפר 120K... שלא יעופו בטעות...🤣

ותודה. אני ממש מקווה שאצליח. או לפחות לא אכשל. למרות שממש קשה להגדיר את שני אלו 🤦‍♂️
בכל מקרה יש כאן הרבה חבר'ה טובים שעוזרים לי. אני מרגישה בחברה טובה 🙃

🤯🤯🤯🤯🤯

סתם.

כשאת רצה 2 קילומטר את שורפת 100 קלוריות. נכון?
עכשיו תנסי לגרום למוט לעבור את אותו המרחק על ידי ביצוע סקוואטים בלבד.
בהנחה וכל חזרה זה חצי מטר (מתייחסים לעלייה בלבד. הירידה היא אמנם בשליטה אך את לא דוחפת/מושכת את המוט) יוצא שעל מנת לעבור את ה-2 קילומטרים הללו את תצטרכי לבצע 4,000 חזרות. אם את מבצעת את זה עם 50 קילו על המוט למשל (על מנת שהחישוב יהיה יותר פשוט להבנה), תשרפי 100 קלוריות.
אני אציין שאם יש על המוט 100 קילו תצטרכי לבצע "רק" 2,000 חזרות.
בהצלחה באימון הבא בניסיון לשרוף 100 קלוריות...

כשאת רצה 2 קילומטר את שורפת 100 קלוריות. נכון?
עכשיו תנסי לגרום למוט לעבור את אותו המרחק על ידי ביצוע סקוואטים בלבד.
בהנחה וכל חזרה זה חצי מטר (מתייחסים לעלייה בלבד. הירידה היא אמנם בשליטה אך את לא דוחפת/מושכת את המוט) יוצא שעל מנת לעבור את ה-2 קילומטרים הללו את תצטרכי לבצע 4,000 חזרות. אם את מבצעת את זה עם 50 קילו על המוט למשל (על מנת שהחישוב יהיה יותר פשוט להבנה), תשרפי 100 קלוריות.
אני אציין שאם יש על המוט 100 קילו תצטרכי לבצע "רק" 2,000 חזרות.
בהצלחה באימון הבא בניסיון לשרוף 100 קלוריות...

חחחחחח אל תאתגר אותי, אני עוד עלולה לנסות לעשות את זה ☝️
בכל מקרה מעולם לא ספרתי את הקלוריות של אימוני הכח, ככה שזה לא משנה לי כלום 😛

חחח אימלה, פרפר 120K... שלא יעופו בטעות...🤣

ותודה. אני ממש מקווה שאצליח. או לפחות לא אכשל. למרות שממש קשה להגדיר את שני אלו 🤦‍♂️
בכל מקרה יש כאן הרבה חבר'ה טובים שעוזרים לי. אני מרגישה בחברה טובה 🙃

אנשים כל הזמן מרגישים צורך להראות לי שהם מרימים יותר כי אני יותר גדול מהם וחצי מהגיל שלהם ( פלוס מינוס) נראה לי שהוא הרגיש טוב עם זה שעבדתי עם 27 והוא 120

ובכיף, שמחתי לעזור, רק אל תאכלי סרטים אם את עולה ומרגישה נפוחה (באופן כללי אל תגיעי לשם תעלי נקי נשים טבעיות לא יקבלו מזה הרבה תועלת) תשכנעי את עצמך שמה שאת עושה זה טוב ואת תמצאי את הדרך כבר..

אנשים כל הזמן מרגישים צורך להראות לי שהם מרימים יותר כי אני יותר גדול מהם וחצי מהגיל שלהם ( פלוס מינוס) נראה לי שהוא הרגיש טוב עם זה שעבדתי עם 27 והוא 120

ובכיף, שמחתי לעזור, רק אל תאכלי סרטים אם את עולה ומרגישה נפוחה (באופן כללי אל תגיעי לשם תעלי נקי נשים טבעיות לא יקבלו מזה הרבה תועלת) תשכנעי את עצמך שמה שאת עושה זה טוב ואת תמצאי את הדרך כבר..

הממ... וואלה סיקרנת :0

ותלוי - כמה קלוריות יש בסרטים?
והאם אפשר לשרוף אותם ב1,000 סקוואט?

בכל מקרה אני ממש ממש ממש לא בקטע של לקחת כלמני חומרים מלבד מזון ומשקה, חמצן, וקצת קרני שמש 😇

הממ... וואלה סיקרנת :0

ותלוי - כמה קלוריות יש בסרטים?
והאם אפשר לשרוף אותם ב1,000 סקוואט?

בכל מקרה אני ממש ממש ממש לא בקטע של לקחת כלמני חומרים מלבד מזון ומשקה, חמצן, וקצת קרני שמש 😇[/QUOTE

סרטים זה calories free. אבל אולי תעלי קילו מכל הלחץ הזה.(כן הייתי שם גם האמת, זה מלחיץ ביותר לחשוב כל הזמן על אוכל, לא צריך להראות כמו אנורקסית כדי לחשוב כמו אנורקסית. טוב אולי לעבור חיטוב או שתיים...) נסי מדיטציה ומקלחת קרה לשחרר את הלחצים לי זה עזר..

ולא חשבתי אחרת 😃

זה פשוט לא נכון
יש הבדל בין להיות שלם עם עצמך לבין להתפשר על איך שאתה,
זה שאתה שלם עם עצמך לא אומר שאתה לא אמור לשאוף להשתפר כל הזמן, זה רק יכניס אותך לדיכאון, חרדות, השוואות לאחרים במקום לעצמך וכנראה יתקע אותך במקום

זה פשוט לא נכון
יש הבדל בין להיות שלם עם עצמך לבין להתפשר על איך שאתה,
זה שאתה שלם עם עצמך לא אומר שאתה לא אמור לשאוף להשתפר כל הזמן, זה רק יכניס אותך לדיכאון, חרדות, השוואות לאחרים במקום לעצמך וכנראה יתקע אותך במקום

הו, אז לא התכוונתי לזה...
אדייק את דבריי:
אני כן שלמה עם עצמי ועם מי שאני... לא במאת האחוזים, אבל כן ברמה שיש לי ביטחון עצמי, כבוד עצמי, דעה משלי, ואני לא מקטינה את עצמי לעומת אחרים. אני לגמרי מודעת ליתרונות והחסרונות שבי.
אבל פה הנקודה - אני יודעת שיש בי חסרונות. אני יודעת שאני לא מושלמת...
אבל כן, אני סבבה עם החסרונות האלה. (פייר - לפעמים לא סובלת אותם ומתה שיעלמו.)
לזה התכוונתי.
שאין אף אדם מושלם, ותמיד יש לאן להתקדם ולשאוף.
אדם שחושב שהוא מושלם ואין לו מה לשפר בעצמו, ברוב המקרים הוא סתם פוץ-תחת שוויצר ומעצבן שמסביל את עצמו על כל הסביבה 😕

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית