הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

גב, בן 14

• פותח/ת השרשור Shem
  • פורסם בתאריך

Shem

משתמש פעיל
669
373
נק' מוניטין:
555
669
373
Screenshot_2019-11-13-17-08-35-520_com.miui.videoplayer.png

171
104.5 (שמן, בקיצור)
אשמח לתגובות

אוקיי ו...?
הייתי ממליץ לך לעשות חיטוב אבל אתה בן 14 אז אין לי מושג אם כדאי לך.
הרופא אמר לך משהו על זה?
אם לא אז עדיף שתשאל אותו.

• פותח/ת השרשור
אוקיי ו...?
הייתי ממליץ לך לעשות חיטוב אבל אתה בן 14 אז אין לי מושג אם כדאי לך.
הרופא אמר לך משהו על זה?
אם לא אז עדיף שתשאל אותו.

הא לא, סתם פרסמתי גב אני לא פה לשום עצות אם הייתי רוצה עצות (למרות שיש פה חבר'ה מבינים ואני לא מזלזל בכלל) לא הייתי הולך לפה
וכן אני בחיטוב כמובן

הא לא, סתם פרסמתי גב אני לא פה לשום עצות אם הייתי רוצה עצות (למרות שיש פה חבר'ה מבינים ואני לא מזלזל בכלל) לא הייתי הולך לפה
וכן אני בחיטוב כמובן
יש לך מסת שריר נאה. לא תיראה שחיף בסוף החיטוב.
אבל אין איזה עניין עם עצירת הגדילה? להיות על מאזן קלורי שלילי בזמן שאתה צריך לגבוה זה די בעייתי.

• פותח/ת השרשור
יש לך מסת שריר נאה. לא תיראה שחיף בסוף החיטוב.
אבל אין איזה עניין עם עצירת הגדילה? להיות על מאזן קלורי שלילי בזמן שאתה צריך לגבוה זה די בעייתי.

אני 171, הגובה שלי מספיק לי, אבא שלי 1.77-178 ככה שהכל בסדר ואין לי פוטנציאל אסטרונומי לגביהה (עזוב שגבהתי השנה 3 סנטימטר)

בנוסף אני גם לא הולך לקיצון, אני לא בדיאטה של מאזן קלורי שלילי של 1000+ בלי מים 0 פחמימה, מאוזנת בריאה ואם אני לא יורד אוריד בפחמימה טיפה ואוסיף 10 דקות אירובי (ואולי שינה)

אני 171, הגובה שלי מספיק לי, אבא שלי 1.77-178 ככה שהכל בסדר ואין לי פוטנציאל אסטרונומי לגביהה (עזוב שגבהתי השנה 3 סנטימטר)

בנוסף אני גם לא הולך לקיצון, אני לא בדיאטה של מאזן קלורי שלילי של 1000+ בלי מים 0 פחמימה, מאוזנת בריאה ואם אני לא יורד אוריד בפחמימה טיפה ואוסיף 10 דקות אירובי (ואולי שינה)
טוב בהצלחה!
עדכן אותנו בתהליך. אני אעקוב:s85:

פצצה של גב.
יש לך פוטנציאל אדיר.
כל הכבוד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית