הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה בן 21, 190 ס''מ 74 ק''ג

Itay 575

משתמש מתחיל
8
1
נק' מוניטין:
1
8
1
אהלן חברה, כל החיים שלי הייתי שחיף אבל תמיד הייתי חזק באימונים ( גם סיבולת וגם בחדכ) אבל אף פעם לא באמת הצלחתי לעלות במסה כמו שצריך ולראות שינוי. בחודשיים האחרונים הסתובב לי סוויץ בראש והתחלתי לאכול בכמויות ולדחוף אוכל ולהתאמן חזק ובאמת התחלתי לראות שינוי (גם הסביבה התחילו לשים לב) . אני עדיין מאוד רזה ועם אחוז שומן מאוד נמוך. רציתי לדעת אם אתם יודעים להעריך בערך כמה % שומן אני ודגשים לשיפור . יש לציין שאני עדיין בשירות אז העניין עם האוכל לא קל .

קבצים מצורפים

• IMG20250909201221.jpg
    IMG20250909201221.jpg
    KB 618.3 · צפיות: 172
  • IMG20250909201211.jpg
    IMG20250909201211.jpg
    KB 647.2 · צפיות: 153
11
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

תעבוד על הבטן, כתפיים ורגליים.

חזה וכתפיים הן נקודות חזקות שלך. קשה להעריך את הגב מקדימה אבל באחת התמונות רואים מסה יפה ב Lats. צריך תמונה יותר ברורה.
נראה שהירכיים בעלות היקף קטן יחסית לשאר הגוף ו לא רואים את השוקיים. מאחר ולא צילמת רגליים אני מניח שהיחס אליהן באימונים הוא בהתאם.

יש לך עוד כמה קילוגרמים בודדים להעלות במשקל גוף עד שזה יהיה ברור שיש חוסר פרופורציה בין גוף עליון לתחתון.

המלצות שלי:
- לצלם תמונות יותר ברורות
- לתת קצת יותר יחס לרגליים, גם אם רגלייים גדולות זו לא מטרה שלך - כדי לשמור על סימטריה.
- להמשיך במה שאתה עושה, זה עובד

לגבי האוכל - ברור אתה לא בתנאים אידאליים אז זה לא יהיה מושלם. שים לב שאתה לא עולה מהר מדי במשקל, נאמר עד 0.5 קילו בשבוע (למרות שנראה שזה לא בעיה בשבילך). אתה משתמש בתוספים? בצבא בדרך כלל יש מספיק גישה לפחמימה\שומן אבל חלבון קשה להשיג. תשקול להיעזר באבקת חלבון (לא להתפרע, סקופ אחד ביום, אולי שניים מקסימום).

• פותח/ת השרשור
חזה וכתפיים הן נקודות חזקות שלך. קשה להעריך את הגב מקדימה אבל באחת התמונות רואים מסה יפה ב Lats. צריך תמונה יותר ברורה.
נראה שהירכיים בעלות היקף קטן יחסית לשאר הגוף ו לא רואים את השוקיים. מאחר ולא צילמת רגליים אני מניח שהיחס אליהן באימונים הוא בהתאם.

יש לך עוד כמה קילוגרמים בודדים להעלות במשקל גוף עד שזה יהיה ברור שיש חוסר פרופורציה בין גוף עליון לתחתון.

המלצות שלי:
- לצלם תמונות יותר ברורות
- לתת קצת יותר יחס לרגליים, גם אם רגלייים גדולות זו לא מטרה שלך - כדי לשמור על סימטריה.
- להמשיך במה שאתה עושה, זה עובד

לגבי האוכל - ברור אתה לא בתנאים אידאליים אז זה לא יהיה מושלם. שים לב שאתה לא עולה מהר מדי במשקל, נאמר עד 0.5 קילו בשבוע (למרות שנראה שזה לא בעיה בשבילך). אתה משתמש בתוספים? בצבא בדרך כלל יש מספיק גישה לפחמימה\שומן אבל חלבון קשה להשיג. תשקול להיעזר באבקת חלבון (לא להתפרע, סקופ אחד ביום, אולי שניים מקסימום).
קודם כל תודה רבה אחי על התשובה, כשאגיע לבית אצלם את הגב והרגליים.
אני לוקח קריאטין (בערך 8 גרם ביום) מגנזיום ו ויטמין C. הבאתי בלנדר לבסיס ככה שאני מכין לי שייק ביום ולפעמים שניים עם אבקת חלבון, שיבולת שועל, חלב, חמאת בוטנים.

אתה לא תעלה במסה לא משנה איזה משקלים כבדים תרים אם אתה לא בפלוס קלורי אז תוודא שהתזונה שלך על הנקודה בכמות קלוריות שומן פחמימות וחלבון, חשוב גם תוכנית אימונים טובה ונכונה.. שווה לשלם לאיש מקצוע. בהצלחה 🙏

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית