הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

7 אחרי תחילת סארמס

Cigano

משתמש קבוע
1,480
820
נק' מוניטין:
1,362
1,480
820
60 ימים התכנון על ראד 15 מג, ו lgd 10. כרגע אחרי השבוע, וביומיים-שלושה האחרונים התחלתי להרגיש השפעה. היה תכנון לקחת גם טסט, אבל אני בתקופת לימודים והבנתי שלא יתאפשר בדכ יותר משלושה אימונים בשבוע לכן אמרתי שנחכה עם זה, כי אם כבר לשלב טסט אז רק בשיא הרצינות וההשקעה.

כרגע שוקל 81, בשיא הייתי 83-84

קבצים מצורפים

• IMG_9181.JPG
    IMG_9181.JPG
    KB 72.8 · צפיות: 627
נערך לאחרונה:
60 ימים התכנון על ראד 15 מג, ו lgd 10. כרגע אחרי השבוע, וביומיים-שלושה האחרונים התחלתי להרגיש השפעה. היה תכנון לקחת גם טסט, אבל אני בתקופת לימודים והבנתי שלא יתאפשר בדכ יותר משלושה אימונים בשבוע לכן אמרתי שנחכה עם זה, כי אם כבר לשלב טסט אז רק בשיא הרצינות וההשקעה.

כל הכבוד על ההתקדמות אח.
כרגע מה שאומר לך בא ממקום נקי וטהור לחלוטין ולא מהעברת ביקורת מגעילה.
אפשר לדעת מדוע רצת לחומרים עם השייפ הנוכחי שלך?

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד על ההתקדמות אח.
כרגע מה שאומר לך בא ממקום נקי וטהור לחלוטין ולא מהעברת ביקורת מגעילה.
אפשר לדעת מדוע רצת לחומרים עם השייפ הנוכחי שלך?
הכל טוב אחי, מעריך!

בחירה אישית שלי, כמו שאני רואה את זה ברגע שאתה אדם בוגר שמגיע לחחלטה לקחת חומרים (גם אם במקרה שלי כולה סארמס) זה כבר תמיד החלטה שגויה, לא משנה מי אתה.

הכל טוב אחי, מעריך!

בחירה אישית שלי, כמו שאני רואה את זה ברגע שאתה אדם בוגר שמגיע לחחלטה לקחת חומרים (גם אם במקרה שלי כולה סארמס) זה כבר תמיד החלטה שגויה, לא משנה מי אתה.
תן בראש אח ותעדכן,אני גם רציתי להריץ ראד,כרגע ירד מהפרק,תן בראש בתזונה ובאימונים,מאחל לך להשתפר פיזית והעיקר מנטלית,שמור על עצמך בסייקל.

היי, דעתי האישית שאם מתאפשר לך כלכלית אז תוסיף מיידית טסט ועדיפות לקצר אם כבר התחלת את הסרמס.
גם אם מתאפשר לך רק 3 אימונים זה גם טוב, רק תן בראש באימונים כמובן בכפוף לתזונה טובה

@Cigano הפתעת אותי האמת

אחלה נקודת פתיחה, מסה יפה מאוד בידיים ובכתפיים
נשאר לעקוב, אז תעדכן קצת בהתקדמות
ים בהצלחה תותח

• פותח/ת השרשור
סיימתי היום אימון אחרון של הסייקל. מחר אמסטרדם. לקח כמה שבועות עד שהגעתי לפיק שנמדך עד עכשיו. די תענוג.

תחושות באימון שהכל קטן ויש מלא ראבק. משקלים טסו. בשבועות האחרונים לא עליתי 2.5 קילו בבנץ פרס מאימון לאימון, פשוט עליתי 5.. כיף גדול.

עלייה כמו שאמרתי אפילו יותר משתכננתי במשקלי עבודה, ועלייה של 5 קילו במשקל גוף, חטוב באותה מידה, או אפילו טיפה יותר. מצרף תמונה
ת

קבצים מצורפים

• IMG_9277.JPG
    IMG_9277.JPG
    KB 92.7 · צפיות: 330
סיימתי היום אימון אחרון של הסייקל. מחר אמסטרדם. לקח כמה שבועות עד שהגעתי לפיק שנמדך עד עכשיו. די תענוג.

תחושות באימון שהכל קטן ויש מלא ראבק. משקלים טסו. בשבועות האחרונים לא עליתי 2.5 קילו בבנץ פרס מאימון לאימון, פשוט עליתי 5.. כיף גדול.

עלייה כמו שאמרתי אפילו יותר משתכננתי במשקלי עבודה, ועלייה של 5 קילו במשקל גוף, חטוב באותה מידה, או אפילו טיפה יותר. מצרף תמונה
ת
מה היו הציפיות שלך מהסייקל? מרוצה??

סארמס של איזה חברה.?

• פותח/ת השרשור
נכון שחווית שלחומרי יש חלק בשייפ אבל זה לא הכל במהלך הסייקל?
זה מה שכולם לומדים שזה לא קסם לפחות בסייקל ראשון
ברור שלא. בטח לא עם סארמס שזה יחסית עדין. זה כן נתן לי אבל יחד עם עבודה נכונה ושמירה על תזונה והכל גודל די משמעותי ברמה שאנשים החמיאו לי וכוח בכלל מרשים בזמן קצר

ברור שלא. בטח לא עם סארמס שזה יחסית עדין. זה כן נתן לי אבל יחד עם עבודה נכונה ושמירה על תזונה והכל גודל די משמעותי ברמה שאנשים החמיאו לי וכוח בכלל מרשים בזמן קצר
בגדול פיזיק אש החומרים זה רק תוספת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית