הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בנץ' וסקוואט.

• פותח/ת השרשור Hikakku
  • פורסם בתאריך

Hikakku

משתמש מתחיל
209
5
נק' מוניטין:
282
209
5
אז צילמתי את עצמי עושה סקוואט היום...אחריי הריסט -.-.. משקל 150 קילו ל5.. וגם צילמתי את החימום...
אחריי זה צילמתי א הבנץ' שבא אחריי זה.
בסוף האימון, אני מגלה שכל הסירטונים נימחקו (היו לי הרבה בפלא ) ורק האחרון של בנץ' נישאר...
אז לצערי לא אוכל להראות לכם 150 קילו ל5...
אבל למרות הכל עשיתי משהו שלא הכי חכם לעשות וניסיתי עוד פעם סקוואט.. עשיתי 4 חזרות וגם שהרביעית יצאה לא משהו וגם החלטתי לא להגזים ואחריי הרביעית סיימתי.. מעדיף להתאושש וביום שישי אני כבר יעלה 152.5 של 5 חזרות נורמאלי.

(וגם שהאיכות יצאה כלכך זוועה ואני פשוט לא מבין מה הסיבה כי הבנץ' יצא באיכות מצויינת ולא שיחקתי עם ההגדרות.)

בכל מקרה, הבנץ' 107.5 קילו.

לא מצאתי זווית טובה יותר שאני יכול להניח שם את הפלא העקום שלי =\

והסקוואט ...

אני יודע שלא רואים כלום XD אני מקווה שבשישי זה יצא טוב יותר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
ברור. הוא שוקל 10
בבנץ' זה
10 קילו מוט + כל צד זה 20,20,5,2.5,1.25
בסקוואט:
10 המוט ואז כל צד 20,20,20,10

בונא זה הזוי
השניה סיימתי אימון עם
סקוואט 157 ל5
בנצ' 115 ל5
וכמעט נמעכתי בשניהם
לא ברור הנושא של הצלחות האלה...

• פותח/ת השרשור
XDDD חחח סורי יש לי פלא מעפן שאני חייב לשים אותו על הצד כדי שלא יפול... סמסונג ישן כזה..
ניסיתי ליישר בmovie maker אבל אז זה מותח את זה וזה נראה כאילו לא שברתי מקביל חחחח

בכל מקרה תודה על התגובות..
משקל : נע בין ה85-90 , אני משחק עם הפחממות דיי הרבה.
גובה : 1.78
אחוז שומן סביבות ה14-13 I THINK.

יום רביעי אני יעלה פרס ודדליפט.. ואז יום שישי את הסקוואט.. ואז אני יפסיק לשבור לכם תצוור חיחי (למרות שאני ינסה למצוא מישהו שיצלם XD)

קשה להגיד לפי הסרטון הזה(של הסקוואט) . בכל מקרה אני חושב שכבר רשמתי לך את זה בעבר(לא בטוח אולי זה היה למישו אחר). תירד עם גב זקוף עד שאתה מקבל את הבאונס. לרדת מתחת למקביל עם גב תחתון מתעגל זו לא המטרה. אנשים שונים עם גמישות שונה יקבלו את הבאונס בנק' שונה.
בכל אופן לפי הסרטון הזה קשה לקבוע משו .

• פותח/ת השרשור
קשה להגיד לפי הסרטון הזה(של הסקוואט) . בכל מקרה אני חושב שכבר רשמתי לך את זה בעבר(לא בטוח אולי זה היה למישו אחר). תירד עם גב זקוף עד שאתה מקבל את הבאונס. לרדת מתחת למקביל עם גב תחתון מתעגל זו לא המטרה. אנשים שונים עם גמישות שונה יקבלו את הבאונס בנק' שונה.
בכל אופן לפי הסרטון הזה קשה לקבוע משו .

עבדתי על זה קצת ובעיקרון שיפרתי את הטכניקה ויוצא לי טוב. אבל עם מוט ריק XD
מחר יש לי יום קל לסקוואט אבל אני בכל זאת יצלם נראה איך יצא.

נערך לאחרונה:
אז צילמתי את עצמי עושה סקוואט היום...אחריי הריסט -.-.. משקל 150 קילו ל5.. וגם צילמתי את החימום...
אחריי זה צילמתי א הבנץ' שבא אחריי זה.
בסוף האימון, אני מגלה שכל הסירטונים נימחקו (היו לי הרבה בפלא ) ורק האחרון של בנץ' נישאר...
אז לצערי לא אוכל להראות לכם 150 קילו ל5...
אבל למרות הכל עשיתי משהו שלא הכי חכם לעשות וניסיתי עוד פעם סקוואט.. עשיתי 4 חזרות וגם שהרביעית יצאה לא משהו וגם החלטתי לא להגזים ואחריי הרביעית סיימתי.. מעדיף להתאושש וביום שישי אני כבר יעלה 152.5 של 5 חזרות נורמאלי.

(וגם שהאיכות יצאה כלכך זוועה ואני פשוט לא מבין מה הסיבה כי הבנץ' יצא באיכות מצויינת ולא שיחקתי עם ההגדרות.)

בכל מקרה, הבנץ' 107.5 קילו.
YouTube- 05042010160757_1.avi

לא מצאתי זווית טובה יותר שאני יכול להניח שם את הפלא העקום שלי =\

והסקוואט ...
YouTube- Squat.wmv

אני יודע שלא רואים כלום XD אני מקווה שבשישי זה יצא טוב יותר.

אהבתי את הבנץ' שלך ולכן אני רוצה שתענה לי על שאלה:

כשאתה מתכונן ללחיצה אז אתה מקשית את הגב בעזרת הרגליים ומכווץ את עצמך. מתי אתה לוקח את הנשימות?
כי כשאני מקשית את הגב אז אני לא מצליח לקחת אוויר. אניכבר לוקח את האוויר לפני שאני מקשית את הגב ואז בעצם אני לא יכול שוב לקחת נשימה.
אם תוכל תן הסבר לגבי הנשימות.. תודה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית