הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה זה BCCA ואיך זה שונה מקריאטין?

• פותח/ת השרשור LK
  • פורסם בתאריך
הייתי שמח לדעת אם אפשר בבקשה
BCAA אלא חומצות אמיניות שנחוצות קצת יותר לסתנוז חלבון בשריר משאר החומצות וזה תוסף לא יעיל אלא אם כן אתה מתאמן בצום.
וקריאטין זה חומר שנמצא בבשר ודגים (בכמות מועטה מאוד) ולחלק מהאנשים עוזר בכוח.

• פותח/ת השרשור
BCAA אלא חומצות אמיניות שנחוצות קצת יותר לסתנוז חלבון בשריר משאר החומצות וזה תוסף לא יעיל אלא אם כן אתה מתאמן בצום.
וקריאטין זה חומר שנמצא בבשר ודגים (בכמות מועטה מאוד) ולחלק מהאנשים עוזר בכוח.
האם זה מומלץ לצרוך BCCA באותה רמה כמו שדיי יעיל (למי שרוצה עוד קצת כוח בחזרות) קריטאין? או שלא כלכך? איך בעצם "משתמשים" בBCCA הזה? פשוט לשפוך במים?

האם זה מומלץ לצרוך BCCA באותה רמה כמו שדיי יעיל (למי שרוצה עוד קצת כוח בחזרות) קריטאין? או שלא כלכך? איך בעצם "משתמשים" בBCCA הזה? פשוט לשפוך במים?
בכלל לא,BCAA לא יעיל בכלל וקריאטין כן, פשוט אל תבזבז ת'כסף שלך.

בוריס שייקו המליץ למתאמנים שלו לצרוך BCAA ולהוסיף את זה לארוחת חלבון שלהם. אפשר לבלוע כדור או לשפוך אבקה לכוס מים.
לא רואה סיבה לצרוך את זה, לא הרגשתי הבדל עם זה, אבל אולי אנסה את זה שוב עכשיו.
קריאטין הוא עוזר לבנית שרירים, אבל סוחף הרבה נוזלים גם כן.
לא משתמש בזה, ומרגיש שזה מפריע לי להתאוששות באימונים כמו שלי, שמעתי כך מכמה חברים.
אבל למתאמן מתחיל ובמיוחד בבילדינג נראה לי שזה יכול מאוד לעזור.

BCAA אלו בסך הך הכל 3 חומצות אמינו מתוך 20. יש די והותר BCAA במקורות חלבון מהחי. ב- 200 גרם חזה עוף, יש 6 גרם BCAA ובקופסת קוטג' יש 6.5 גרם.
גם במצב של אימון בצום עדיף חלבונות מהחי ולא צריכה של BCAA.

בקצרה, מיותר לקנות BCAA.

• פותח/ת השרשור
BCAA אלו בסך הך הכל 3 חומצות אמינו מתוך 20. יש די והותר BCAA במקורות חלבון מהחי. ב- 200 גרם חזה עוף, יש 6 גרם BCAA ובקופסת קוטג' יש 6.5 גרם.
גם במצב של אימון בצום עדיף חלבונות מהחי ולא צריכה של BCAA.

בקצרה, מיותר לקנות BCAA.
תודה רבה גבר!

BCAA כמו שכבר אמרו לך זה 3 חומצות אמינו מסועפות. ההן חלק מ9 חומצות אמינו שגוף שלנו לא יכול לסנטז בעצמו וחייבים לקבל אתם מתזונה.
אני לא רואה סיבה לקחת אותם בשגרת אימונים, אלא אם כן אתה נמצא בסייקל חיטוב מאוד קשה או צורך כמות עצומה של אוכל ורוצה להקל על מערכת עיכול. חוץ מזה זה תרגיל שיווקי לגמרי. תאכל טוב, אם לא מצליח להגיע ליעד חלבון תקנה אבקת חלבון רגילה.
קראטין זה חומר שקיים אצלנו בכל התאים ,אבל בדרך כלל בשרירים ומוח. הוא מטווח בייצור אנרגיה בתוך התא, אבל גוף מסנטז אותו לעצמו בכמות מספקת. אפשר לקבל אותו מאכילת בשר אדום או מתוסף.
קראטין לדעתי זה תוסף מזון הכי יעיל ובין הבודדים שמוכח מדעית, ממה שאתה יכול לקנות באופן חוקי. הוא משפר ביצועים ומעלה כוח.

• פותח/ת השרשור
BCAA כמו שכבר אמרו לך זה 3 חומצות אמינו מסועפות. ההן חלק מ9 חומצות אמינו שגוף שלנו לא יכול לסנטז בעצמו וחייבים לקבל אתם מתזונה.
אני לא רואה סיבה לקחת אותם בשגרת אימונים, אלא אם כן אתה נמצא בסייקל חיטוב מאוד קשה או צורך כמות עצומה של אוכל ורוצה להקל על מערכת עיכול. חוץ מזה זה תרגיל שיווקי לגמרי. תאכל טוב, אם לא מצליח להגיע ליעד חלבון תקנה אבקת חלבון רגילה.
קראטין זה חומר שקיים אצלנו בכל התאים ,אבל בדרך כלל בשרירים ומוח. הוא מטווח בייצור אנרגיה בתוך התא, אבל גוף מסנטז אותו לעצמו בכמות מספקת. אפשר לקבל אותו מאכילת בשר אדום או מתוסף.
קראטין לדעתי זה תוסף מזון הכי יעיל ובין הבודדים שמוכח מדעית, ממה שאתה יכול לקנות באופן חוקי. הוא משפר ביצועים ומעלה כוח.
הבנתי שעולים ממנו במשקל עקב נוזלים, אם אהיה בחיטוב ואהיה "מאוד חטוב" ואתחיל לקחת את זה, האם יראו עלי שאני יותר נוזלי? כי אני בתור שמן מאוד לשעבר לא רוצה לראות את זה עליי... או שכנראה לא הבנתי מה התוצאות של זה (חוץ מהכוח שזה נותן)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית