עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה היתרונות של זה על בנט אובר קלאסי ?אחד התרגילים הכי יעילים לגב.
מכונות וכבלים לא יכולים להחליף אותו אם מדובר בהיפרטרופיה.
לדעתי חתירה במוט (בווריאציה של להחזיר לרצפה בסוף כל חזרה, גב כמעט מקביל לרצפה) הוא הכי אפקטיבי מבין ההוריזונל פולס.
מסור יחליף אותו אם יש חוסר סימטריה בין הצדדים של הגב ואתה רוצה לעבוד על כל צד בנפרד.
אני חושב שאולי קצת קשה יותר לגייס תנופה , אבל מצד שני נראה לי שבבנט אובר יש בקרה יותר טובה על הירידה ( בפנדליי זה נראה לי קצת אלים) והמתח על השריר נשאר לאורך הסט (בפנדליי יש מנוחה בין חזרות , גם אם היא ממש צנועה)
אז איזו וראיציה אתה מתכוון החתירה, אני מכיר רק bor ופנדליי, אשמח ללינק וידאוגב מקביל לקרקע יאריך את טווח התנועה של כל השרירים הפועלים.
בנוסף, כשאתה לא מקביל לקרקע, אתה מעביר חלק גדול יותר ממומנט ההתנגדות אל הטרפז העליון, וזה פספוס של המטרה העיקרית בתרגיל.
אתה תרצה להתמקד בחתירה בשרירי הגב "המרכזיים" (טרס מייג'ור ולאטס).
פנדליי רואו היא לא הווריאציה שדיברתי עליה (למרות שגם בה המוט נוגע ברצפה בסוף כל חזרה).
בכל מקרה תוכל להרים יותר משקל כשתתחיל את החזרה מהרצפה, בגלל שבתחילת התנועה גם שרירי הירך משתתפים.
תחפש dumbell rowאז איזו וראיציה אתה מתכוון החתירה, אני מכיר רק bor ופנדליי, אשמח ללינק וידאו
תודה
עם איזה משקלים אתה עושה מסור?תרגיל מעולה לדעתי. אני לא נהנה ממנו אבל עושה בזמן האחרון ומתקדם יפה ומרוצה. שילוב טוב בין חוסר יכולת לעשות צ׳יטינג (מה שקורה בבנט אובר כבד) וטווח תנועה מלא.
חוסר יכולת לעשות ציטינג? זה אחד התרבילים שהכי קל לזייף בהםתרגיל מעולה לדעתי. אני לא נהנה ממנו אבל עושה בזמן האחרון ומתקדם יפה ומרוצה. שילוב טוב בין חוסר יכולת לעשות צ׳יטינג (מה שקורה בבנט אובר כבד) וטווח תנועה מלא.
קל מאוד לא לעשות אותו נכון, טווח תנועה לא מלא או לא לשמור על הגב, ציטינג קטן יהיה לך בכל מקרה במשקלים כבדים אבל זה נכון גם ב BOR.חוסר יכולת לעשות ציטינג? זה אחד התרבילים שהכי קל לזייף בהם
ברור שיהיה גם בbor וברור שציטינג קטן זה בסדרקל מאוד לא לעשות אותו נכון, טווח תנועה לא מלא או לא לשמור על הגב, ציטינג קטן יהיה לך בכל מקרה במשקלים כבדים אבל זה נכון גם ב BOR.
כל עוד זה לא משהו ששובר את הטכניקה אז זה בסדר.
ברור שיהיה גם בbor וברור שציטינג קטן זה בסדר
אבל להגיד שיש חוסר יכולת לעשות ציטינג זה לא נכון, קל מאוד לרמות בו כמו שקל בבנט אובר ואולי יותר כי אתה יכול גם להשתמש במומנטום לצד בניגוד לbor שרק מומנטום של למעלה למטה
יכול להיות, דיברתי מהניסיון שלי, גם במסור וגם ב BOR במשקלים כבדים יהיה לך קצת צ'יטינג במשיכהאפשר לעשות ציטינג בכל תרגיל כמעט,יש תרגיל שאי אפשר להשתמש בתנופה/מומנטום?
דיי בטוח שהכוונה שלו היית שבמסור אם אתה לא רוצה לעשות ציטינג,יותר קל לשלוט בזה מאשר בנט אובר.
בבנט אובר אתה נותן למשקל לרדת מהר ומושך וכל הגוף כבר משתתף בתנועה..