הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלות קיטבג

ליאמוש

משתמש קבוע
1,719
1,616
נק' מוניטין:
3,578
1,719
1,616
אוקיי יש לי קצת שאלות דביליות. תודה לכל מי שעונה ועל הסבלנות.

אני כרגע על 2200 קלוריות והמשקל לא זז ואפילו להפך. הממוצע השבועי מראה ירידה קטנה. וכל זה בלי שאני באמת עושה אימונים או תזוזה שהיא לא בסיסית לחלוטין שבקרוב אעיף לעצמי כאפה ואתחיל להתאפס על עצמי. בקיצור משמע עוד אוכל(🤯)
ואני מסוג האנשים שאעדיף ארוחות גדולות מאשר לאכול ארוחות כל שלוש שעות או ביניים. גם כדי להגיע לתחושת שובע כלשהי וגם כי זה עושה אותי רעבה כל ההתעסקות על האוכל.... אבל מכיוון שאני כבר מעלה קלוריות בקביעות אני חושבת שזה יהיה יותר נכון עבורי לנסות לחלק כי לקיבה שלי יש נטייה להתנפח אחרי כמות מסויימת....

האם זה בסדר שהארוחות ביניים שלי יהיו מורכבות רק משומן/פחמימה?(אולי כמות חלבון מינימלית/לא חלבון מלא) והחלבון יהיה בארוחות העיקריות

אני יודעת שהכל מסתכם במאזן קלורי בסופו של יום. אבל יש השפעה לאכול המון מהפחמימות/שומן בלילה?

(תשמעו, משהו לא בסדר איתי? 2200 קלוריות לבחורה ששוקלת 46 על 1.58 זה לא המון?) מה יקרה שאוסיף אירובי או שאתחיל להתאמן כמו שצריך:s47:
והאם כדאי לעלות שומן או פחמימה?
אני על 70 גרם שומן
190 גרם פחמימה. יותר פחמימה זה כבר לא מוגזם?

חחחח רוב האנושות מתבססת על פחמימה כמקור אנרגיה.... הכל טוב... 😃
ואיזה כיף לך יאלה בעזרת השם גם אצלי D:
בינתיים ממשיכה על 1600, שמבחינתי זה כבר וואו כלשעצמו 😄
מקווה שאפסיק לעלות במשקל, על הדרך ☠️

עדיף להעלות קלוריות מהפחמימות. ניתן לאכול מהם יותר ולרוב גם הרבה יותר זול.

את יכולה לחלק את הארוחות אם זה יותר נוח לך. אין בעיה מהותית עם זה.

גם אין בעיה שארוחות הביניים שלך יהיו ללא חלבון כל עוד את שומרת על צריכה מספקת של חלבון במהלך כל היום.

עדיף להעלות קלוריות מהפחמימות. ניתן לאכול מהם יותר ולרוב גם הרבה יותר זול.

את יכולה לחלק את הארוחות אם זה יותר נוח לך. אין בעיה מהותית עם זה.

גם אין בעיה שארוחות הביניים שלך יהיו ללא חלבון כל עוד את שומרת על צריכה מספקת של חלבון במהלך כל היום.

חחחחח היא אוכלת כרגע פי 4... לא נראלי שתהיה איזושהי 🤣

פתאום נזכרתי שבמחלקה היו בנות על תפריט של 3,000 כדי שיואילו בטובן לעלות לפחות חצי קילו בשבוע (שזה היה הקצב המינימלי בו העלו בנות עד ל"משקל תקין")
אם תשאלי אותי, חלק מהבנות הללו נקטו בכלמני "אמצעים" שמנעו מהן לעלות במשקל על תפריטים נמוכים יותר... 🙄
אבל לא כולן. כך שזה בהחלט הגיוני.
(אני אישית עליתי בקצב של 2 ק"ג לשבוע על תפריט של 2,300 🤦‍♂️ וגם על תפריט של 1800 המשכתי לעלות כחצי קילו בשבוע במשך כמה חודשים טובים. זה קצת מסביר לי איך קורה שאני אוכלת 1,600 ועולה בממוצע כ300 גרם לשבוע ☠️)

אחרי שמייק אמר לנו לגבי השומן, אני דיי מבולבל. אבל עם פחמימות אין שום בעיה. את יכולה למשל להכניס 70 גרם חלבון וכל השאר פחמימה.
לא יוצא לך להתאמן בזמן האחרון?

אחרי שמייק אמר לנו לגבי השומן, אני דיי מבולבל. אבל עם פחמימות אין שום בעיה. את יכולה למשל להכניס 70 גרם חלבון וכל השאר פחמימה.

מה מייק אמר על שומן?

• פותח/ת השרשור
נכון? אני פתאום מפחדת לאכול שומן,ואני ממש אוהבת! אבל אולי באמת כדאי שאוסיף פחמימה ולא יותר שומן.
ואני לא יודעת למה אני מפחדת לעבור את ה200 גרם פחמימה.

מה מייק אמר על שומן?
מייק אמר שבמנוחה אנחנו משתמשים במאגרי השומן ומעט בפחמימה וככל שאוכלים יותר שומן יתכן שהשומן שהיינו אמורים להשתמש כאנרגיה לא יצא מתאי השומן - כי יש שומן זמין בדם ואולי בגלל זה יותר קל להשמין(בגלל שאוכלים יותר שומן) אבל הוא מדבר רק על מאזן קלורי חיובי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית