במה הוא מתעסק? אבטחה? 🤡משה, כל בן אדם ששאלתי (לא בראיון עבודה או משהו, אלא בתור חבר) אמר שכשהוא מקבל קורות חיים שירות צבאי (ומשמעותי בהתאם) מקנה יתרון.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
במה הוא מתעסק? אבטחה? 🤡משה, כל בן אדם ששאלתי (לא בראיון עבודה או משהו, אלא בתור חבר) אמר שכשהוא מקבל קורות חיים שירות צבאי (ומשמעותי בהתאם) מקנה יתרון.
משה, כל בן אדם ששאלתי (לא בראיון עבודה או משהו, אלא בתור חבר) אמר שכשהוא מקבל קורות חיים שירות צבאי (ומשמעותי בהתאם) מקנה יתרון.
לך תטחן שמירות ומחסומים
נביא לך מדליה
צבא זה חרא, אבל עושים מה לעשות
עד שהצבא יהפוך למקצועי ואז נהיה חופשיים (לפחות ממילואים ודור העתיד גם מסדיר)
ממש לא נכון , חלק גדול מהחברה פה לא עובדים עדיין .
אותי שאלו , זה שאלה סטנדרטית בכל ראיון עבודה .
ושירות משמעותי תמיד יראה יותר טוב , תבינו שבסופו של דבר זה עוד גורם שמצביע על איזה
בן אדם אתה .
מה באיזה עבודות? שמירה? ברור שיעדיפו מישהו שהיה לוחם בגלל הרובאיאין "חובה מוסרית " לשרת בצבא (האמת אין חובה מוסרית לאף מעשה ).
אני לא יודע כמה מעסיקים יפסלו בן אדם על כך שהוא לא שירת , אבל כן זה מאוד רלוונטי בקורות חיים , בייחוד של אנשים צעירים שאין להם הרבה ניסיון תעסוקתי .
מה באיזה עבודות? שמירה? ברור שיעדיפו מישהו שהיה לוחם בגלל הרובאי
תעשה לי טובה , אפילו בעיר כמו כרמיאל שזאת עיר קטנה ויש מודעות לגיוס לצבא , יש המון בעלי עסקים שיעדיפו כאלה שלא עושים מילואים וראיתי את זה מלא פעמים במקום עבודה שעבדתי בו לפני הצבא[כולה חנות]
ממש לא נכון , חלק גדול מהחברה פה לא עובדים עדיין .
אותי שאלו , זה שאלה סטנדרטית בכל ראיון עבודה .
ושירות משמעותי תמיד יראה יותר טוב , תבינו שבסופו של דבר זה עוד גורם שמצביע על איזה
בן אדם אתה .
בנאדם שעשה 3 שנים קרבי לרוב יותר חזק מנטלית.
איך בדיוק זה "באותה מידה" ?
אה, רק אנשים כאלו לא מתגייסים לקרבי?וכתבתי לרוב. זה לא מתייחס לכאלה שיש להם בעיות ת"ש \ רפואיות.
באותה מידה אני יכול להגיד גם שכל בנאדם שעשה 3 שנים קרבי לרוב חלש מנטלית.
כל מיקרה לגופו
לא מבין עדיין את הקטע ששואלים את השאלות האלו בראיונות עבודה
בנאדם שרואה את חברה שלו פעם בשבועיים, בנאדם שטוחן מחסומים כמו כלב שמירה 8-12 שעות ביום, בנאדם שעובר מסלול 7 חודש במקום חודש, בנאדם שמשרת במוצב בחור במקום בבסיס עם מזגן וכו' וכו', הוא לדעתי מתפתח להיות יותר חזק.
כי אתה משתמט , אתה לא יודע איזה כוחות דרושים לסיים מסלול ובטח 3 שנים בצבא .
טוב זה כבר עיניין של דעות וקצת קשה לדבר על עובדות על השטח, אבל כן יש אנשים שיוצאים די חזקים מהצבא.
אגב הסיבה הראשונה שהבאת לא ממש 'כבדה', לא לראות חברה במשך שבועיים זה לא ביג דיל.
---------- התגובה התווספה ב 19:52 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:51 ----------
זה לא משנה, זה עדיין לא סותר את העובדה שזה לא אומר שום דבר חד משמעי לגבי האישיות של אותו אדם שאנחנו מדברים עליו.
אגב, אני לא מזלזל בשום אדם שהיתגייס כן? ההפך