הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

2 שאלות

• פותח/ת השרשור Bolt
  • פורסם בתאריך

Bolt

משתמש פעיל
667
106
נק' מוניטין:
146
667
106
משום מה המאפייה שאני קונה ממנה(בר לחם), החליטה פתאום לשים גרעינים על כל הלחמי שיפון, אז אני כנראה אאלץ להפרד מהם כי אין לי איך למדוד סימון תזונתי לדבר הזה ולא מעוניין לנחש.

אז,1) מישהו יודע מה הערך התזונתי של לחם כוסמין מלא 100 אחוז?(גם מבר לחם)
2) יש למישהו המלצה למאפייה טובה באיזור גוש דן?(רק רוצה לחם שיפון וכוסמין בלי גרעינים מעל)

• פותח/ת השרשור
ממה שראיתי 220-230 קלוריות למאה גרם. פירוט של אחד האתרים: לחם כוסמין

בקשר למאפייה - אתה מבין שאתה מבקש המלצה באזור שהוא 1500 קילומטר מרובע?

חח האמת שכן קצת טיפשי אבל לא נורא חחח
בקשר ללחם כוסמין , באתר מראה ערכים תזונתיים ללחם עם שמן סוכר וכו אני מדבר על 100 אחוז כוסמין

100 אחוז כוסמין זה כוסמין, לא לחם.
לחם כוסמין הוא לחם מקמח כוסמין, שזה הלחם שהבאתי בקישור.
מטבע הדברים שיהיו עוד רכיבים כדי לייצר את הלחם

• פותח/ת השרשור
100 אחוז כוסמין זה כוסמין, לא לחם.
לחם כוסמין הוא לחם מקמח כוסמין, שזה הלחם שהבאתי בקישור.
מטבע הדברים שיהיו עוד רכיבים כדי לייצר את הלחם
לא עוד דברים כמו שמן וסוכר
ברור שיהיה עוד דברים כדי לייצר את השמן אבל ממה שהוא עשוי זה רק כוסמין לא סוכר ושמן
אין ל
תאפה בבית, פחות סיבוך
אין לי מושג איך וגם אם כן לא חושב שיהיה לי את הזמם

• פותח/ת השרשור
לא יותר קל לגשת לאיזה סופר ולקנות לחם קל (בהנחה שאתה בחיטוב...) או סתם לחם כי למה דווקא כוסמין
אני במסה חחח
ולא דווקא פשוט לא בא לי סתם לחם בא לי לחם עם ערכים תזונתיים טובים יחסית שזה שיפון/כוסמין לפי מה שידוע לי
ואיזה עצבים אוף החליטו לשים על הלחם שיפון בלי כלום גרעינים:confused001:

אני במסה חחח
ולא דווקא פשוט לא בא לי סתם לחם בא לי לחם עם ערכים תזונתיים טובים יחסית שזה שיפון/כוסמין לפי מה שידוע לי
ואיזה עצבים אוף החליטו לשים על הלחם שיפון בלי כלום גרעינים:confused001:
אז מה מפריע לך בגרעינים?

גם בכללי בסופר יהיה לך לחם שיפון וכוסמין ועוד מה שתרצה, לחם עם ערכים טובים זה ליטרלי רוב הלחמים

• פותח/ת השרשור
אז מה מפריע לך בגרעינים?

גם בכללי בסופר יהיה לך לחם שיפון וכוסמין ועוד מה שתרצה, לחם עם ערכים טובים זה ליטרלי רוב הלחמים
כי אם יש גרעינים אני לא יכול לגעת מה הערך התזונתי של זה(זה בתוך הלחם אי אפשר לשקול בנפרד)

ובאמת? אין לי מושג אבל אני אבדוק, למרות שהכל נראה לי שם לחם קל לא? אין באמת לחמים עבים 100 אחוז רק הלחם(נגיד שיפון זה לחם יחסית קשה מאוד אז לא יודע אם יהיה שם את זה)
בקיצור אני אבדוק,

אבל בכל מקרה, יש לי כבר את הלחם כוסמין בבית(כי השיפון הוא עם הגרעינים) ואני ארצה לאכול ממנו מחר(בבוקר) ואינלי שמץ מה הערך הקלורי שלו ולא בא לי סתם לזרוק מספר, למישהו יש מושג מה הערך תזונתי של לחם 100% כוסמין? ואם לא אז לפחות להגיד אם הוא יותר/פחות בהרבה/קצת (בקלוריות) משיפון? (לחם שיפון הוא בערך 258 קלוריות)

כי אם יש גרעינים אני לא יכול לגעת מה הערך התזונתי של זה(זה בתוך הלחם אי אפשר לשקול בנפרד)

ובאמת? אין לי מושג אבל אני אבדוק, למרות שהכל נראה לי שם לחם קל לא? אין באמת לחמים עבים 100 אחוז רק הלחם(נגיד שיפון זה לחם יחסית קשה מאוד אז לא יודע אם יהיה שם את זה)
בקיצור אני אבדוק,

אבל בכל מקרה, יש לי כבר את הלחם כוסמין בבית(כי השיפון הוא עם הגרעינים) ואני ארצה לאכול ממנו מחר(בבוקר) ואינלי שמץ מה הערך הקלורי שלו ולא בא לי סתם לזרוק מספר, למישהו יש מושג מה הערך תזונתי של לחם 100% כוסמין? ואם לא אז לפחות להגיד אם הוא יותר/פחות בהרבה/קצת (בקלוריות) משיפון? (לחם שיפון הוא בערך 258 קלוריות)
בחלק מסויים מהסופרים יש גם מאפיה אפילו, בדרך כלל בקטנה כזה ולא רצינית אבל בדוק יש את מה שאתה מחפש, תבדוק בסופרים שבקרבתך

אם שמו את הרגעינים רק למעלה לקישוט אז פשוט תוריד אותם....🫤
וגם לא נראלי שהם שמו יותר מכף - שתיים של גרעינים, זה כולה עוד 150 קל' בערך שמתחלקות על כל הלחם....

• פותח/ת השרשור
אם שמו את הרגעינים רק למעלה לקישוט אז פשוט תוריד אותם....🫤
וגם לא נראלי שהם שמו יותר מכף - שתיים של גרעינים, זה כולה עוד 150 קל' בערך שמתחלקות על כל הלחם....
זה כן שמו מלמעחה אבל זה בתוך הקליפה אי אפשר להוציא אותם
אבל לא חשבתי על זה שזה מתחלק לכל הלחם אז זה באמת רק ממש קצת מוסיף לי חחח
טוב תודה לכוחם נראה מה אעשה

בכל מקרה ממש אשמח לדעת אם מישהו יודע מה הערך התזונתי של לחם 100% כוסמין

זה כן שמו מלמעחה אבל זה בתוך הקליפה אי אפשר להוציא אותם
אבל לא חשבתי על זה שזה מתחלק לכל הלחם אז זה באמת רק ממש קצת מוסיף לי חחח
טוב תודה לכוחם נראה מה אעשה

בכל מקרה ממש אשמח לדעת אם מישהו יודע מה הערך התזונתי של לחם 100% כוסמין

חחחחח מתתי 🤣🤣🤣

אחי אני ממליץ לך על לחם מ100% ציפרלקס!!
עושה רושם שיש לך OCD קשה... אז הוסיפו ללחם גרעינים...?! 😭
חשבתי שהוא פשוט לא אוהב, או שהוא אלרגי אומשו.... אבל אם זה נטו קלוריות, והוא גם ככה במסה.... אז זה ממש כלום... 5-10 קל' לפרוסה...

• פותח/ת השרשור
חשבתי שהוא פשוט לא אוהב, או שהוא אלרגי אומשו.... אבל אם זה נטו קלוריות, והוא גם ככה במסה.... אז זה ממש כלום... 5-10 קל' לפרוסה...
חחחחחח אופסי
בכל מקרה מחכה לערך התזונתי של לחם כוסמין:s49:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית