הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קלן מונע איבוד שריר בחיטוב?

שום דבר לא מונע, זה יכול לעזור למנוע

עד כמה? תלוי בהרבה גורמים, תלוי בנפח ועצימות האימון, תלוי בהתאוששות, תלוי בתזונה ותלוי בגנטיקה שלך.

בגדול ממה שזכור לי כן
אחד הדברים שזה נותן זה לצורך העניין היכולת להיות בגרעון קלורי גבוהה מבד"כ מבלי לאבד שריר (אם זה 69 לכל ק"ג שומן. אז בקלן אפשר להגיע גם לרמות פי 1.5 מכך , לא שזה מומלץ או משהו).
כמובן שזה עד 14 יום במידה ויותר אז קטוטיפן בהמשך וזה

בגדול ממה שזכור לי כן
אחד הדברים שזה נותן זה לצורך העניין היכולת להיות בגרעון קלורי גבוהה מבד"כ מבלי לאבד שריר (אם זה 69 לכל ק"ג שומן. אז בקלן אפשר להגיע גם לרמות פי 1.5 מכך , לא שזה מומלץ או משהו).
כמובן שזה עד 14 יום במידה ויותר אז קטוטיפן בהמשך וזה
אני לא כזה בקיע בחומרים אבל תמיד הבנתי שקלן מגביר את הקרעון הקלורי ויאפשר לך לאכול יותר ועדיין להישאר על מאזן שלילי לא?

אני לא כזה בקיע בחומרים אבל תמיד הבנתי שקלן מגביר את הקרעון הקלורי ויאפשר לך לאכול יותר ועדיין להישאר על מאזן שלילי לא?

לא אחי.. אין דבר כזה, הדבר היחיד שדומה למה שאמרת זה T3 שמעלה את קצב חילוף החומרים.

למרות שיש פה המון סקירות על קלנבוטרול בפורום, אני אפרט טיפה.
במקור זאת תרופה לאסטמה, אגוניסט (משפעל) של רצפטורים בטא-2. כאשר יש לנו בגוף מלא רצפטורים כאלה, באיברים שונים יש להם תפקיד שונה (הכל באופן מאוד מופשט) -
1) בריאות הם אחראיים לפתוח סימפונות וכך לעזור לנשימה אצל אסמטיים.
2) ברקמת שומן ושריר קלן גורם להגברת הוצאה של חומצות שומן מתוך התאים.
3) גורם להפרשה של אדרנלין ונור-אדרנלין שהם בין היתר מגבירים שריפת שומן.
4) מדכא פעילות של ליפופרוטיאן ליפאז שמשתתף בפירוק ואגירה של שומנים, ולכן מונע צבירת שומן בגוף
ועוד שלל תפקידים כאלה ואחרים בכל הגוף.
בגלל שהשפעה כל כך רחבה יש גם תופעות לוואי - כאשר המסוכנות הם בגלל השפעה על לב. קלן מגביר פעילות לב, מעלה לחץ דם ובמיוחד עם שילוב של כמויות גדולות של סטימולנטים אחרים שמתאמנים אוהבים (אפדרין,קפאין וכו') אפשר לקבל התקף לב בקלות בגיל 21.
חוץ מזה הזעה מרובה, שלשול והפרעות שינה מאוד נפוצים .

לגבי תכלס השאלה, מצרף פה מאמר שחוקרים מצאו מנגנון שבו קלנבוטרול מונע פירוק של השריר. כלומר יש לו פעילות אנטי-קטבולית.
אבל אישית אני חושב שיותר בטוח שימוש מושכל בAAS מאשר בקלן.

קבצים מצורפים

• Clenbuterol and muscles.pdf
    KB 479.4 · צפיות: 77
נערך לאחרונה:
תמיד בכל שאלה על קלן הייתי אומר עדיף להכניס AAS ולא לקחת אותו.
יש לו עזרה בסינטזת חלבונים יש כאילו "שימור על שריר" .
לא משהו ששווה את זה .

לי יש בעיית ויסות חום מאז ומתמיד
שאני על קלן אני כמו מבער במילים אחרות פחות זורם לי בקיץ.

לגבי תכלס השאלה, מצרף פה מאמר שחוקרים מצאו מנגנון שבו קלנבוטרול מונע פירוק של השריר. כלומר יש לו פעילות אנטי-קטבולית.
המחקר שלך על חולדות,ובמינון יחסי שיהרוג בן אדם.(מק"ג למשקל גוף) ככה שזה לא הכי אידיאלי לדעתי.

אבל אישית אני חושב שיותר בטוח שימוש מושכל בAAS
אומר עדיף להכניס AAS ולא לקחת אותו.
מסכים לחלוטין,אנשים חושבים שבגלל שקלן זה "סה"כ" תרופה לאסטמה אז היא בטוחה.
בלי לחשוב פעמיים אני אעדיף להתחטב עם dnp וטרן ולא עם קלן.
זה כנראה התרופה הכי מסוכנת שיש בבודיבילדינג אחרי אינסולין.

למרות שיש פה המון סקירות על קלנבוטרול בפורום, אני אפרט טיפה.
במקור זאת תרופה לאסטמה, אגוניסט (משפעל) של רצפטורים בטא-2. כאשר יש לנו בגוף מלא רצפטורים כאלה, באיברים שונים יש להם תפקיד שונה (הכל באופן מאוד מופשט) -
1) בריאות הם אחראיים לפתוח סימפונות וכך לעזור לנשימה אצל אסמטיים.
2) ברקמת שומן ושריר קלן גורם להגברת הוצאה של חומצות שומן מתוך התאים.
3) גורם להפרשה של אדרנלין ונור-אדרנלין שהם בין היתר מגבירים שריפת שומן.
4) מדכא פעילות של ליפופרוטיאן ליפאז שמשתתף בפירוק ואגירה של שומנים, ולכן מונע צבירת שומן בגוף
ועוד שלל תפקידים כאלה ואחרים בכל הגוף.
בגלל שהשפעה כל כך רחבה יש גם תופעות לוואי - כאשר המסוכנות הם בגלל השפעה על לב. קלן מגביר פעילות לב, מעלה לחץ דם ובמיוחד עם שילוב של כמויות גדולות של סטימולנטים אחרים שמתאמנים אוהבים (אפדרין,קפאין וכו') אפשר לקבל התקף לב בקלות בגיל 21.
חוץ מזה הזעה מרובה, שלשול והפרעות שינה מאוד נפוצים .

אבל אישית אני חושב שיותר בטוח שימוש מושכל בAAS מאשר בקלן.
קודם כל תודה רבה על הפירוט נהנתי לקרוא. רק תיקון קטנצ'יק לגבי הלב זה לא לקבל התקף לב יותר קל היה לקבל התקף לב מי דיבול ולא מי קלן. זה יותר נכון דום לב ומיד אפרט. על קלן ועוד עם ממריצים שונים שמוסיפים בהחלט ניתן להגיע לאריטמיה(קצב לא סדיר,איבוד עקרון נכון של המשאבה) שבמהרה יכולה להפוך לפרפור חדרים ופרפור פרוזדורים שבזמן קצר יכולים להביא לדום לב אך באדם בריא זה אינו צריך לקרות. המקסימום זה דופק גבוה וחזק (שאגב עדין גורם לשחיקה של תאים בלב). מצטער כל רגע ורגע שלא היה מישהו שיסבר שקלן לא רק משפיע על לחץ דם אלה על עוד פקטורים עקריים וחשובים בגוף האדם.

המחקר שלך על חולדות,ובמינון יחסי שיהרוג בן אדם.(מק"ג למשקל גוף) ככה שזה לא הכי אידיאלי לדעתי.

מסכים לחלוטין,אנשים חושבים שבגלל שקלן זה "סה"כ" תרופה לאסטמה אז היא בטוחה.
בלי לחשוב פעמיים אני אעדיף להתחטב עם dnp וטרן ולא עם קלן.
זה כנראה התרופה הכי מסוכנת שיש בבודיבילדינג אחרי אינסולין.
קצת הגזמת לדעתי לגבי הטרן ודנפ לפני קלן

כתבתי מאוד מופשט ועל חצי רגל 😃 אבל כן, זה עושה טכיקרדיה עם מינון גבוה של קלן, הגברת קצב לב חזקה.
לגבי דנפ אני בכלל לא מבין איך יש לאנשים אומץ להשתמש בו, הגבול שם בין מינון קטלני למינון מומלץ לשריפת שומן ממש קטן.

קצת הגזמת לדעתי לגבי הטרן ודנפ לפני קלן
למה?
בוא ניקח סיטואציה שאדם בריא לוקח מינונים סבירים.
מdnp הוא יקבל רק הזעה וחום
מקלן הוא עלול לקבל הזיות,לחץ דם גבוה,כאבי חזה,קשיי נשימה,רעידות,חרדות.

אל תבין אותי לא נכון,אין ספק שאובר-דוז של dnp זה שווה למוות. אבל מינון בינוני/שגרתי זה בטוח לחלוטין ואפילו בעל סגולות בריאותיות שדוברו כאן רבות וכבר פרסמתי מספר מחקרים על זה

גם אני חושב שאנשים טיפה הגזימו. להיות מושבת בטסט במשך כמה חודשים ואז לצאת לpct להחזיר את הביצים לתפקוד שלא בטוח יחזרו לתפקד כמו פעם מול טיפה חום גוף, הזעה ופה ושם רעידות בידיים מהקלן במשך שבועיים ?

ממה שזכור לי על קלן, לא היו לי תופעות לוואי מורגשות מדי והגעתי למינון של 120.

Dnp היה קוטל אנשים בשנות ה20 ואז זה הוצא מחוץ לחוק.

לא מזלזל בהתנסות אישית של אף אחד אבל קלן רחוק מליהיות המפלצת שאתם מתארים פה .
חוץ מרעידות קלות בידיים וחום גוף גבוה(גנטי) זה אחלה כלי עזר לחיטוב הבעיה שאנשים לוקחים יותר מידי / עושים סלט עם עוד ממריצים/לוקחים את זה בשלב מוקדם מידי בסייקל.
לגרג דוסט יש סרטון על חמשת שורפי השומן האהובים עליו ושם הוא אומר שהוא לא לוקח יותר מ40 מ"ג 🤯

לא מזלזל בהתנסות אישית של אף אחד אבל קלן רחוק מליהיות המפלצת שאתם מתארים פה .
חוץ מרעידות קלות בידיים וחום גוף גבוה(גנטי) זה אחלה כלי עזר לחיטוב הבעיה שאנשים לוקחים יותר מידי / עושים סלט עם עוד ממריצים/לוקחים את זה בשלב מוקדם מידי בסייקל.
לגרג דוסט יש סרטון על חמשת שורפי השומן האהובים עליו ושם הוא אומר שהוא לא לוקח יותר מ40 מ"ג 🤯
מוזר מאוד, בדכ הוא כנה וחושף מינונים גבוהים מאוד. 40 לא מזיז בכלל

אני השנה התנסתי לראשונה עם קלן של זנקו, לא עקפתי את ה 120 מקג
ואני חייב לומר - קלן זה אח

יצאו לי הפרדות שמעולם לא ידעתי שיש לי, ולמעט רעידות בשבוע הראשון לא הרגשתי שום תופעות לוואי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית