עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הייתי במסה אכלתי 3500 קלוריות ליום ועכשיו בחיטוב 2200, ירדתי 2.5 קילוכמה ירדת במשקל? כמה אכלת מקודם וכמה אתה אוכל עכשיו?
הגיוני שתהיה ירידה קטנה בבנץ' עם התחלת החיטוב, מפני שהגוף שלך הוא במצב קטאבולי ואתה יורד במשקל ולכן נהיה קטן יותר ואז טווח התנועה גדול יותר. עדיין, 10 קילו בחודש זה מוגזם. כמה חלבון אתה צורך ביום? גובה? משקל? שינית תוכנית אימונים?הייתי במסה אכלתי 3500 קלוריות ליום ועכשיו בחיטוב 2200, ירדתי 2.5 קילו
צורך 1.8 על כול קילו ממשקל גוף,גובהה 1.80 משקל 94 אותו תוכנית אותו נפחהגיוני שתהיה ירידה קטנה בבנץ' עם התחלת החיטוב, מפני שהגוף שלך הוא במצב קטאבולי ואתה יורד במשקל ולכן נהיה קטן יותר ואז טווח התנועה גדול יותר. עדיין, 10 קילו בחודש זה מוגזם. כמה חלבון אתה צורך ביום? גובה? משקל? שינית תוכנית אימונים?
עושה אירובי אחרי אימון כוח הליכה בהליכון 20 דק קצב 6.5יש הבדל בין 3500 ל2200, אבל שיורדים 2.5 קילו לא הגיוני לרדת 10 קילו בבנץ׳ לדעתי...
יכול להיות שאתה לא ישן טוב? לחץ? משהו השתנה באורח חיים? אתה אולי עושה מלא אירובי עכשיו?
נשמע לי סביר לגמרי.
יכול להיות שהיה לך פשוט יום לא טוב? לחץ זמני? משהו שלילי קרה לך באותו שבוע?[/QUOTEהפחתתי המון בסוכר ובאוכל לא בריא שהייתי אוכל במסה יכול להיות זה קשור?