ייעוץ איך המוצרים של חברת NSI ?

• פותח/ת השרשור liavm
  • פורסם בתאריך

liavm

משתמש מתחיל
16
0
נק' מוניטין:
0
16
0
אני מעוניין לבצע הזמנה של קפאין אומגה וקריאטין ואת כולם יש לחברת NSI באתר ויטה קוסט.
כמו כן לכולם יש דירוג ממש גבוהה מבחינת מכירות של המוצר.
רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם החברה ואם אפשר לסמוך על המוצרים שלהם?

בנתיים רק אני התעוררתי. בנצרום עסוק בפיתוח פורמולה רביעית לוואנס דיילי שיכיל 10000 IU של ויטמין D 😃
את רוב הכדורים שלי (C,מגנזיום,אומגה וכמובן המולטי המדובר) אני קונה מהם. אחלה מחירים ואחלה ערכים.
מכל מה ששאלת ניסיתי רק את האומגה ואומגה זה אומגה אז אין יותרמידי מה לדבר.
בגדול זה אחלה חברה ואני לא חושב שאפשר לקבל תקן crepure כל כך בקלות (ע"ע אולטימייט). ככה שרק הקפאין עומד איכשהו בספק זעיר- אבל קפאין זה מוצר זול וקל להכנה ככה שאני חושב שלא יהיו איתו בעיות. בכל מקרה- אנחנו נשמח לשמוע לגביו. אז תעדכן

בנתיים רק אני התעוררתי. בנצרום עסוק בפיתוח פורמולה רביעית לוואנס דיילי שיכיל 10000 IU של ויטמין D 😃
את רוב הכדורים שלי (C,מגנזיום,אומגה וכמובן המולטי המדובר) אני קונה מהם. אחלה מחירים ואחלה ערכים.
מכל מה ששאלת ניסיתי רק את האומגה ואומגה זה אומגה אז אין יותרמידי מה לדבר.
בגדול זה אחלה חברה ואני לא חושב שאפשר לקבל תקן crepure כל כך בקלות (ע"ע אולטימייט). ככה שרק הקפאין עומד איכשהו בספק זעיר- אבל קפאין זה מוצר זול וקל להכנה ככה שאני חושב שלא יהיו איתו בעיות. בכל מקרה- אנחנו נשמח לשמוע לגביו. אז תעדכן

המולטי שלהם עדיף על האופטימן? ואפשר קישור לקפאין שלהם? או שיש לך המלצה לקפאין אחר?

המולטי שלהם עדיף על האופטימן? ואפשר קישור לקפאין שלהם? או שיש לך המלצה לקפאין אחר?
לדעתי המולטי עדיף על אופטימן. תסתכל ערכים ותשווה. מה גם שזה כדור ביום וזה זול.
בקפאין אני לא משתמש. אבל קפאין זה קפאין- צריך לנסות חברה אחת לראות אם עובד עליך ולהמשיך. זה גם מוצר כל כך זול שאין כאלה הבדלים עצומים בין החברות השונות. אני בטוח שיש כאן אנשים שיוכלו להמליץ לך על קפאין טוב וזול.

אה כן, וגם אין למולטי טעם של בונזו (הייתי חייב לרשום את זה בשביל משה 😃 )

EMZ המולטי ויטמין של NSI עדיף על אופטי מן??
לדעתי עדיף יותר, זול יותר, ונוח יותר (פחות מגעיל ולוקחים אחד ביום)
אבל אל תסמוך על אף אחד. בדוק בעצמך:
http://www.bodybuilding.com/store/opt/men.html
http://www.vitacost.com/NSI-Synergy-Once-Daily-Multi-Vitamin-Version-3-60-Capsules

אתה מוצא פה סיבה להגיד שאופטימן יותר טוב? אולי אם אתה אוהב דוגלי ואוהב שכתוב על האריזה שטות כמו viriblend.
וגם אם אכפת לך מהשטויות אז בNSI יש Q10 שהרבה מתלהבים ממנו והוא עולה לא מעט בכלל כשקונים אותו בנפרד.

**יאמר לזכות אופטימן שיש שם יותר C,מגנזיום ואבץ אבל אלה הם דברים שגם ככה רוב האנשים נוטלים בנפרד.

נערך לאחרונה:
בארץ פה גנבים על האופטימן בסביבות ה 180 ש"ח אני הזמנתי מחול עלה לי 11 דולר אני חושב חחח יום שבת זה מגיע עם דוד שלי 😛

צודק לגמרי..
בארץ פה שוחטים עלק שילמתי כמו מפגר על קפאין 130 שקל
זה פעם ראשונה ואחרונה עכשיו הכל מהאינטרנט חח

אני משתמש בקפאין של NSI עכשיו, אין תלונות, הוא גורם לי להרגיש יותר ערני.אולי זה בראש לא יודע..
וגם באומגה 3 שלהם אני משתמש.
בעיקרון כל הויטמינים והמינרלים שלי אני מזמין מהם הכי זול..
EMZ אני אגיד לך את האמת, גם חלבון ואומגה עדיף לקנות מחו''ל, אני מזמין קבוע מחו''ל אומגה 3 שזה ממש זול, וגם אבקת חלבון יוצא לי הרבה יותר זול.
בקשר לאבקת חלבון אולי זה כי אף פעם לא ביקשו ממני מע''מ על ההזמנה של חלבון שזה בדרך כלל כמה דולרים בודדים מעל ה50.

אני משתמש בקפאין של NSI עכשיו, אין תלונות, הוא גורם לי להרגיש יותר ערני.אולי זה בראש לא יודע..
וגם באומגה 3 שלהם אני משתמש.
בעיקרון כל הויטמינים והמינרלים שלי אני מזמין מהם הכי זול..
EMZ אני אגיד לך את האמת, גם חלבון ואומגה עדיף לקנות מחו''ל, אני מזמין קבוע מחו''ל אומגה 3 שזה ממש זול, וגם אבקת חלבון יוצא לי הרבה יותר זול.
בקשר לאבקת חלבון אולי זה כי אף פעם לא ביקשו ממני מע''מ על ההזמנה של חלבון שזה בדרך כלל כמה דולרים בודדים מעל ה50.

אפשר קישור לאומגה ולקפאין שלהם?

בארץ פה גנבים על האופטימן בסביבות ה 180 ש"ח אני הזמנתי מחול עלה לי 11 דולר אני חושב חחח יום שבת זה מגיע עם דוד שלי 😛

ההבדלים האלה מדהימים על לרמה של מעצבנים.
כל התחום של הבאדיבילדינג שמה זול בהרבה ממה שפה, ואחר כך מתפלאים איך ההשקעה העדיפה על הנוער היא אלכוהול ולא איזה תוסף איכותי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית