הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אוברהד פרס - שאלות של מתחילה

שיר1

משתמש קבוע
1,286
1,413
נק' מוניטין:
1,912
1,286
1,413
לרגל ההתחלה באוברהד פרס כמה שאלות:
- בהבאת מרפקים לפני המוט מנח כף היד לא נייטרלי. זה אמור להיות ככה, נכון?
כלומר זה לא צריך להראות כמו בבנץ' פרס למשל..

- ריפטו טוען שצריך לסיים את התנועה בשראגס. האמנם?

- יש לי רתיעה מנעילת ברכיים בהרמת משקולות. לרוב תמיד שומרת על כיפוף קל. (הברכיים שלי פצועות ולהרים משקל בברכיים נעולות לא מיטיב איתן. לפחות ככה מרגיש). ראיתי שממליצים לנעול ברכיים.
כדאי לי לקחת את זה ככלל? או שאפשר לוותר על זה.
(או אולי ההימנעות הזו מנעילה בכלל מיותרת..)

תודה מראש לעונים!

הכיווץ שנדרש הוא ברחב גבי, בתחתית התנועה הזרועות צריכות להיות יותר צמודות לגוף, החזרה הראשונה נראית טובה, אחר כך זה נראה שבהדרגה את מאבדת כיווץ. לדעתי כדאי לעבוד ל-5 חזרות כדי ללמוד את הטכניקה. חוץ מזה, יש סיכוי טוב שברגע שהמשקל יהיה מספיק כבד לא תיהיה לך ברירה אלא לבצע את התנועה עם טכניקה נכונה (או ממש גרועה). הטכניקה זאת פשוט הדרך הכי יעילה לעשות את התנועה.

קשה לי לראות את רוחב האחיזה אבל בסרטון השני היא נראית רחבה מדי, היד צריכה להתחיל מעל מפרק הכתף כדי להקטין את המומנט.

• פותח/ת השרשור
כהצעת @Yeti העליתי מעט משקל וירדתי לחמש חזרות.
אך אבוי! מרוב כל כך הרבה דברים לשים לב אליהם ולשפר כל מה שנשאר לי בראש זה סלט אחד גדול 😳
מה שכן, מצאתי פינה מושלמת להניח עליה פלאפון בלי להזדקק להטריח אנשים, אז 3 סטים צולמו, למי שיש סבלנות.
קיצור, תהיו עדינים. יודעת שיש המון לתקן. אשמח מאוד אם מלבד רשימת הפגמים בביצוע תביעו דעתכם מה הדבר האחד הכי דחוף/חשוב לתקן.

סט שלישי עדיין בניסיון כושל להתרכז

סט רביעי של "לעזאזל. מה שיוצא יוצא"

וסט אחרון עייף

בעדינות חברים. ותודה רבה רבה 🙃

המנח כפות ידיים שלך לא נכון ואני חושב שזה מה שגורם לבעיות עם המרפקים, את צריכה למקם את המוט יותר למטה על כף היד וליישר אותה לגמרי.

• פותח/ת השרשור
המנח כפות ידיים שלך לא נכון ואני חושב שזה מה שגורם לבעיות עם המרפקים, את צריכה למקם את המוט יותר למטה על כף היד וליישר אותה לגמרי.
וואו. אני ממש מעריכה את העזרה שלך. לא מובן מאליו.

ניסיתי לאמץ את האחיזה שמופיעה בסרטונים שקושרו פה למעלה, וכנראה שלא קלטתי את הפואנטה. אנסה לשפר את זה.

אוף.
מרגישה שמסתבכת לאין קץ וללא תכלית עם התרגיל האומלל הזה.
אניווייז, לא בטוחה שלגמרי הבנתי אפילו מה אמור להיות מסלול המרפקים הרצוי. סלט כבר אמרנו?

😵

זה אחלה הסבר על האחיזה:

לגבי המסלול של המרפקים, פשוט תביאי אותם קצת קדימה, תדמייני שאת מנסה להניח את הטרייספס על הצלעות. ובדרך למטה תחזרי על אותו מסלול.

• פותח/ת השרשור
האמת שזה הדימוי שניסיתי להחזיק בראש. מסתבר שלא עבד לי.
יש לך אולי סרטון או משהו כזה שיכול להמחיש לי את המסלול הזה? הרי קצת פתיחה לצדדים חייבת להיות מתישהו בדרך, המרפקים לא יכולים להצביע לכל אורך המסלול קדימה בלבד. אני טועה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית