הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מאיפה מביאים חלבון בכמויות

CycleTelephohe

מושעה
3,535
1,249
נק' מוניטין:
2,305
3,535
1,249
מיינדסט
לא מדבר על ה5 ק"ג של myprotein כי זה לא מספיק לי וכל פעם צריך להגיע ל250 או לשלם 45₪ משלוח או מכסים וכאלה
האם יש מקום בארץ שמוכר 25 ק"ג חלבון במחיר אטרקטיבי ביחס לmyprotein או שיש דרך להביא 25 ק"ג חלבון מחו"ל בזול ושזה ייצא יותר זול מאשר להביא מmyprotein כולל הקטע עם המכסים וכל זה
למישהו יש מושג?

באוסטרליה הבשר יותר זול משמעותית לא?
כן.

אני קונה חזה עוף ב9$ לקילו (21 ש״ח) כאשר זה פחות משליש מהשכר השעתי שלי (שהוא לא גבוה באוסטרליה, די ממוצע).

ההבדל היותר קיצוני הוא בבקר, שעולה כאן פחות או יותר כמו עוף. בקר טחון אני יכול להשיג באיכות גבוהה (שומן) במחיר דומה, ברמת שומן גבוהה אני יכול למצוא גם ב4$ לקילו (9.5 ש״ח). סטייקים איכותיים וכו׳ גם אפשר למצוא בזול אבל זה פחות רלוונטי.

כן.

אני קונה חזה עוף ב9$ לקילו (21 ש״ח) כאשר זה פחות משליש מהשכר השעתי שלי (שהוא לא גבוה באוסטרליה, די ממוצע).

ההבדל היותר קיצוני הוא בבקר, שעולה כאן פחות או יותר כמו עוף. בקר טחון אני יכול להשיג באיכות גבוהה (שומן) במחיר דומה, ברמת שומן גבוהה אני יכול למצוא גם ב4$ לקילו (9.5 ש״ח). סטייקים איכותיים וכו׳ גם אפשר למצוא בזול אבל זה פחות רלוונטי.
פאק אני מרייר על המסך, יש גם חסרונות שם או להתחיל לחפש תיירת אוסטרלית?

כן.

עוף אכן יותר זול מהארץ בקצת, אבל הבקר זה פשוט מטורףף

אם היה ככה בארץ לא הייתי אוכל חזה עוף בכלל

כן.

מטורף. 4 דולר לקילו זה פשוט לפרוש מהחזה עוף המסריח הזה ולאכול כל יום וכל היום רק בשר איכותי.

מטורף. 4 דולר לקילו זה פשוט לפרוש מהחזה עוף המסריח הזה ולאכול כל יום וכל היום רק בשר איכותי.

ספציפית ה4$ לקילו זה מבצע די קיצוני, ועל בשר עם כמות שומן די גבוהה:
Cals
286
Fat
24g
Carbs
1g
Prot
17.7g

לא הייתי אוכל את זה ברגיל כי אלו ערכים שלא מתאימים לתזונה שלי.

אבל אפשר למצוא סטייק ראמפ ב9-11$ לקילו לדוגמא שזה בהחלט לא רע בכלל.

אני לרוב פשוט מתעצל לבשל את הבקר טחון, חזה עוף אני מכניס לתנור וזה מוכן בקלות.

ספציפית ה4$ לקילו זה מבצע די קיצוני, ועל בשר עם כמות שומן די גבוהה:
Cals
286
Fat
24g
Carbs
1g
Prot
17.7g

לא הייתי אוכל את זה ברגיל כי אלו ערכים שלא מתאימים לתזונה שלי.

אבל אפשר למצוא סטייק ראמפ ב9-11$ לקילו לדוגמא שזה בהחלט לא רע בכלל.

אני לרוב פשוט מתעצל לבשל את הבקר טחון, חזה עוף אני מכניס לתנור וזה מוכן בקלות.

בשר?? ועוד בזול?
רוצה להכיר לי חבר אוסטרלי?😆

אולי גם @אני=] תשמח:lol:

בשר?? ועוד בזול?
רוצה להכיר לי חבר אוסטרלי?😆

אולי גם @אני=] תשמח:lol:

חחח וואלה למה לא??
בזמן האחרון יש לי דודא מטורפת לבשר ☠️
אבל אני בספק אם אצליח לאכול בשר שמן, זה מרתיע אותי ._.

• פותח/ת השרשור
אני תוהה אם התכוונת לשוואמות שמסתובבות על השיפוד, או למשהו אחר לגמרי ._.
אם אגלה לך מפורשות את כוונתי קיים החשש הקל שכל הפאסון יהפוך לאסון 🤯🤡

סטייק ממש טעים, אבל זה אוכל כבד. קשה לאכול כל יום בשר אדום
אני מעדיף ביצים,וואלה זה מזון משולם לדעתי. זול, קל להכנה במלא ווריאציות, קל לשלוט בערכים עם הורדה והוספה של חלמון.
הייתה תקופה הייתי קונה בקבוקים של 4 ליטר של ביצים, זה היה יותר טוב מכל אבקת חלבון.😍

אני מעדיף ביצים,וואלה זה מזון משולם לדעתי. זול, קל להכנה במלא ווריאציות, קל לשלוט בערכים עם הורדה והוספה של חלמון.
הייתה תקופה הייתי קונה בקבוקים של 4 ליטר של ביצים, זה היה יותר טוב מכל אבקת חלבון.😍

הלוואי והיה אפשר לקנות חלבון ביצה חח אני תמיד מכינה ביצת עין מ2 ביצים ונותנת לאמא שלי חלמון אחד. כשאני לא בבית אני פשוט זורקת אותו וכואב לי הלב ._.

אגב בשר, אפשרי לעשות אחלה סטייק מנתחים רזים כמו שייטל, סינטה ופילה מדומה.

עדיין זה קשה לעיכול, ביצה מתעכלת 30 דקות לעומת בשר אדום עם 5-6 שעות.

אני מצרף פה אחלה מאמר review של Journal of Sports Science and Medicine, שהם בודקים איזה חלבון הוא הכי טוב לצריכה מבחינת עיכול\פרופיל חומצות אמינו\זמינות. (ספוילר - ביצה לשחרור מהיר וקזיאן לשחרור איטי)

קבצים מצורפים

• jssm-03-118.pdf
    KB 220.1 · צפיות: 72

ערכים של ביצים מבחינת חלבון הרבה יותר גרועים מאשר בשר. צריך לצרוך המון ביצים בשביל להתבסס על זה ממש בתור מקור חלבון ועל הדרך מקבלים הרבה שומן (אם צורכים ביצים שלמות).

לי אין בעיה לאכול סטייק כל יום, רק זה דורש קצת יותר אהבה והשקעה בהכנה ולרוב עולה בהתאם. אני בדר״כ קונה גושים שלמים~ של 1-2 קילו ואז אוכלים סטייק כל יום במשך כמה זמן.

ב2016 הייתה פעם אחרונה ששיחררו שקים של 25 ק"ג ממפעל בעמק.

אגב, לא רק WPC, יש להם גם WPH.

2.jpg
3.jpg
5.jpg

• פותח/ת השרשור
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית