הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים בכתף

• פותח/ת השרשור 159753
  • פורסם בתאריך

159753

משתמש מתחיל
10
1
נק' מוניטין:
1
10
1
שלום לכולם
קוראים לי שגיא בן 21
לפני שבוע וחצי בערך התחלתי אימון במתח עם משקל ובגלל שנורא מיהרתי זילזלתי בחימום..
בסט העבודה הראשון הרגשתי מין מתיחה בשריר כתף הקדמית אבל לא ייחסתי לזה יותר מדי חשיבות והמשכתי את האימון כרגיל.
לאחר האימון ובמיוחד בבוקר של היום שאחריו היו לי כאבים חזקים בכתף(בקושי הרמתי את היד)
כרגע המצב השתפר אבל עדיין כאבין מורגשים מאוד בעומס משקל.
במהלך שבוע עשיתי רק רגליים.. אתמול וביום שישי עבדתי גוף עליון עם כ-30% 40% מהמשקלי עבודה שלי בערך כפול נפח ומנוחות קצרות מאוד.
אשמח מאוד לעצות ממישהו שזה אולי קרה לו או שאולי יודע מה מומלץ לעשות במצב כזה כי אני משתגע בלי להרים כבד 😕

אתה יותר תשתגע מפציעה בכתף כמו קריעה שלא תעבור בצורה עצמאית ותחייב ניתוח. קח את המקרה שלך כלקח שילמד אותך לעתיד על חשיבות החימום.

לכרגע, אל תעשה פעילות שגורמת לך כאבים ותנסה לעבוד מסביב לפציעה. בהדרגה תנסה לחזור לאימונים, אם המצב לא ישתפר, קבע תור לאורטופד שכנראה גם יפנה לבדיקות הדמייה.

• פותח/ת השרשור
אתה יותר תשתגע מפציעה בכתף כמו קריעה שלא תעבור בצורה עצמאית ותחייב ניתוח. קח את המקרה שלך כלקח שילמד אותך לעתיד על חשיבות החימום.

לכרגע, אל תעשה פעילות שגורמת לך כאבים ותנסה לעבוד מסביב לפציעה. בהדרגה תנסה לחזור לאימונים, אם המצב לא ישתפר, קבע תור לאורטופד שכנראה גם יפנה לבדיקות הדמייה.

הלקח הכואב נלמד, ולצערי אני יודע מה זה להיות מושבת כמה חודשים בעקבות פציעה בשירות.
תודה רבה על התגובה

קרה לי השבוע בול אותו דבר כשעשיתי בנץ כבד. מי ששמר עליי שמר כמו בן זונה ואחרי הסט התחיל לכאוב לי ,
כפי שאמרו פשוט תחזור בהדרגה, תן דגש בנתיים ליד קדמית/ רגליים ( אם היד קדמית לא כואבת) וקח את הפציעה למקום חיובי של לתת דגש למקום אחר. מה לפי התיאור שלך זה לא נשמע כמו קרע, מאמין שתוך תקופה די קצרה הכל יהיה בסדר

• פותח/ת השרשור
בינתיים המשקל שאני מסוגל לעבוד איתו לאט לאט עולה, קבעתי בינתיים תור לאורטופד
בעזרת ה אחי תודה ובינתיים קובע שיאים אישיים בסקוואט 😁

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית