U UrNsFace משתמש מתחיל 70 3 נק' מוניטין: 3 0 70 3 3/12/19 #1 יש לפלוגה שלי בנצ' דאמבלים וטראפבר חוץ מהמקבילים מתח והדברים הרגילים שיש בכל מקום אני אוצה להתחיל להתאמן עם תכנית מסודרת כי עד עכשיו סתם הייתי עושה תרגילים בבאלגן איך אני מתחיל לבנות מזה משהו ? מישהו?
יש לפלוגה שלי בנצ' דאמבלים וטראפבר חוץ מהמקבילים מתח והדברים הרגילים שיש בכל מקום אני אוצה להתחיל להתאמן עם תכנית מסודרת כי עד עכשיו סתם הייתי עושה תרגילים בבאלגן איך אני מתחיל לבנות מזה משהו ? מישהו?
U UrNsFace משתמש מתחיל 70 3 נק' מוניטין: 3 0 70 3 3/12/19 פותח/ת השרשור #3 נכתב ע"י Pizza: מה חסר לך? לחצו כדי להרחיב... כל תכנית שאני אקח מהאינטרנט כוללת מכונות או דברים בכלוב ואין לי לא את זה ולא את זה Upvote 0 Downvote
נכתב ע"י Pizza: מה חסר לך? לחצו כדי להרחיב... כל תכנית שאני אקח מהאינטרנט כוללת מכונות או דברים בכלוב ואין לי לא את זה ולא את זה
P Pizza משתמש פעיל 430 94 נק' מוניטין: 218 0 430 94 3/12/19 #4 תחליף את הסקוואט בdumbbell squat או Lunges וזהו... Upvote 0 Downvote
U UrNsFace משתמש מתחיל 70 3 נק' מוניטין: 3 0 70 3 3/12/19 פותח/ת השרשור #5 נכתב ע"י Pizza: תחליף את הסקוואט בdumbbell squat או Lunges וזהו... לחצו כדי להרחיב... נראב לי אני אעשה סטריט וזהו Upvote 0 Downvote
נכתב ע"י Pizza: תחליף את הסקוואט בdumbbell squat או Lunges וזהו... לחצו כדי להרחיב... נראב לי אני אעשה סטריט וזהו