הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טבעי או לא? Sawyer Klatt 700 DEADLIFT AT 18 YEARS OLD

the Bulk

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
הסרטון של ה 700

דקה 7:13

שינוי גוף:

סרטון שלו בתחרות POWERLIFTING :

קבצים מצורפים

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    KB 20.5 · צפיות: 97
לא חושב שלשתף = להשוויץ. אבל בסדר לא נורא (סתם סקרן)
לא חושב שלשתף = להשוויץ. אבל בסדר לא נורא (סתם סקרן)[/QUO
לא חושב שלשתף = להשוויץ. אבל בסדר לא נורא (סתם סקרן)
בשבילך תמונה זמנית של פרופיל להתרשמות חבריקו

הרבה מהחברים הפאוורליפטרים הטבעיים שלי ממש חטובים, ואני מכליל את עצמי בינהם כאחד שלא ממש חטוב, אבל די חטוב.
להיות פאוורליפטר חטוב טבעי זה ממש לא סתירה.

אני אישית לא כל כך מאמין שהבחור בסרטון טבעי, כי זה משקל מטורף, וקשה לי להאמין שמישהו ירים משקל כזה טבעי.
אבל לא מהסיבה שהוא חזק וחטוב, זה לדעתי לא נכון.
יש הרבה טבעיים חזקים זה לא כזה מפתיע,מה שכן רוב החברה הטבעיים שראיתי (גם חלק לא טבעיים) לא כל כך מרשימים מבחינת גוף,מדבר על הפאורליפטרים כמובן,ככה שקשה לדעת אם זה בסרטון טבעי או לא,בפיזיק שלו רגיל,כח מטורףף ראיתי חזקים ממנו טבעיים

שטויות במיץ דבר איתי עוד 25 שנה שכל הגב שלך יהיה מרוסק אם אתה מתאמן כבד ממש ללא שום עזרים למניהם , ראיתי מספיק מתאמנים סביבי שכל הגוף שלהם שבור כתוצאה ממשקל כבד שהעמיסו לאורך שנים , לא אמרתי שסטרואידים בריאים יש בהם המון תופעות לוואי וכולנו מודעים לסכנות , אבל הם ללא ספק מונעים פציעות אני לא פה בשביל להוכיח לך שום דבר חביבי תעשה מה שנוח לך ובא לך זו דעה אישית שלי .
בתור אחד עם נסיון ארוך בתור טבעי ולא טבעי, מתוך היכרות ארוכה עם מתחרים טבעיים ולא טבעיים, איגודים עם בדיקות וללא בדיקות - באופן חד משמעי בהפרש ענק - מי שלוקח חומרים, יפצע יותר והפציעות יהיו יותר חמורות.

קל לראות בתחרויות עם בדיקות כמו האנשים שקורעים חזה, קוואד, בייספס וכו׳ - יחסית מאוד נמוכה לעומת תחרויות ברמה גבוהה בלי בדיקות שכמעט תמיד מישהו קורע משהו.

עצם זה שהחומרים עוזרים להתאוששות - נכון. אבל התאוששות מ250 ו350 היא מאוד שונה ולרוב, החומרים לא מספיקים להתאושש מהמשקלים המטורפים שאתה מרים.

אין קולטני סטרואידים במפרקים ורקמות חיבור כמו גידים, אז השרירים גדלים מהר מהרגיל, אבל המפרקים והגידים צריכים להתמודד בקצב רגיל, וזה מוביל לפציעות ניווניות, וזה גם למה לקרוע שריר זה הרבה יותר נפוץ אצל מוזרקים
בדיוק.

אני אגב מכיר שני חברים שלי שמתחרים באיגוד עם בדיקות ואני אישית מאמין להם שהם טבעיים (מתחרים בשני איגודים שונים ככה שגם אם איגוד אחד ״מושחת״ לפחות יש את האיגוד השני...).

אחד נתן טוטאל 888@120 בתור ג׳וניור (330/205/368 שיאים)
השני נתן טוטאל 920~@SHW לא זוכר את החלוקה

אני יודע שאף אחד כנראה לא יאמין לי שהם טבעיים, אבל הסיבה היא שבארץ (כמעט) ואין חבר׳ה טבעיים ברמה מאוד גבוהה אז הנקודת הנחה של אנשים = לא אפשרי.

שניהם מתחרים או בIPF או בחוקים זהים משמע בלי רצועות, מוט רגיל וכו׳ וכו׳... בשני האיגודים בדיקות מחמירות של ASADA שראיתי במו עיני שהם נבדקים פה ושם. בתחרויות בינ״ל יש בדיקות של WADA בנוסף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית