עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא אני לא בקטע של להשוויץ וכאלה עברתי את זה מזמן אני בן 36
לא חושב שלשתף = להשוויץ. אבל בסדר לא נורא (סתם סקרן)
לא חושב שלשתף = להשוויץ. אבל בסדר לא נורא (סתם סקרן)[/QUO
בשבילך תמונה זמנית של פרופיל להתרשמות חבריקולא חושב שלשתף = להשוויץ. אבל בסדר לא נורא (סתם סקרן)
בשבילך תמונה זמנית של פרופיל להתרשמות חבריקו
בשבילך תמונה זמנית של פרופיל להתרשמות חבריקו
תמונה הצגה חבובבשבילך תמונה זמנית של פרופיל להתרשמות חבריקו
תודה רבהזה לא היה בטון תקיף (כשביקשתי) נראה שאתה חושב ככה, אני באמת סקרן זה הכל..נראה מעולה.
יש הרבה טבעיים חזקים זה לא כזה מפתיע,מה שכן רוב החברה הטבעיים שראיתי (גם חלק לא טבעיים) לא כל כך מרשימים מבחינת גוף,מדבר על הפאורליפטרים כמובן,ככה שקשה לדעת אם זה בסרטון טבעי או לא,בפיזיק שלו רגיל,כח מטורףף ראיתי חזקים ממנו טבעייםהרבה מהחברים הפאוורליפטרים הטבעיים שלי ממש חטובים, ואני מכליל את עצמי בינהם כאחד שלא ממש חטוב, אבל די חטוב.
להיות פאוורליפטר חטוב טבעי זה ממש לא סתירה.
אני אישית לא כל כך מאמין שהבחור בסרטון טבעי, כי זה משקל מטורף, וקשה לי להאמין שמישהו ירים משקל כזה טבעי.
אבל לא מהסיבה שהוא חזק וחטוב, זה לדעתי לא נכון.
אתה הצגת שאתה שומר על תזונה ושינה אז לא תקבל פריצת דיסק. אני ציינתי שגם עם כל אלה עדיין אפשר לקבל עם חוסר מזל
@MonkeyD אמר הכל.???????????????
בתור אחד עם נסיון ארוך בתור טבעי ולא טבעי, מתוך היכרות ארוכה עם מתחרים טבעיים ולא טבעיים, איגודים עם בדיקות וללא בדיקות - באופן חד משמעי בהפרש ענק - מי שלוקח חומרים, יפצע יותר והפציעות יהיו יותר חמורות.שטויות במיץ דבר איתי עוד 25 שנה שכל הגב שלך יהיה מרוסק אם אתה מתאמן כבד ממש ללא שום עזרים למניהם , ראיתי מספיק מתאמנים סביבי שכל הגוף שלהם שבור כתוצאה ממשקל כבד שהעמיסו לאורך שנים , לא אמרתי שסטרואידים בריאים יש בהם המון תופעות לוואי וכולנו מודעים לסכנות , אבל הם ללא ספק מונעים פציעות אני לא פה בשביל להוכיח לך שום דבר חביבי תעשה מה שנוח לך ובא לך זו דעה אישית שלי .
בדיוק.אין קולטני סטרואידים במפרקים ורקמות חיבור כמו גידים, אז השרירים גדלים מהר מהרגיל, אבל המפרקים והגידים צריכים להתמודד בקצב רגיל, וזה מוביל לפציעות ניווניות, וזה גם למה לקרוע שריר זה הרבה יותר נפוץ אצל מוזרקים