הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טבעי או לא? Sawyer Klatt 700 DEADLIFT AT 18 YEARS OLD

the Bulk

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
הסרטון של ה 700

דקה 7:13

שינוי גוף:

סרטון שלו בתחרות POWERLIFTING :

קבצים מצורפים

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    KB 20.5 · צפיות: 97
אה התכוונתי השיא בין הטבעיים שאני מכיר ויודע שבדוק הם טבעיים .. השיא הכללי בארץ לא נחשב לדיון כי אני לא מכיר אותו ולא בטוח שכל חייו לא נגע .
אני אישית, כששקלתי 78 ללא שום רקע בפאוורליפטינג משכתי 230 ק"ג.
וכשקלתי 80 ק"ג עם קצת אימוני פאוורליפטינג, משכתי 200 ק"ג ל 15 חזרות.
יש לי חבר שוקל 63 ומושך 200.

אני חושב שהמשקלים שטבעיים מסוגלים להרים הרבה יותר גבוהים ממה שאתה חושב, וממה שהחברים שאתה יודע שהם טבעיים מסוגלים להרים.

יפה מה שכתבת מחזק את הטענה שלי .
שתסתכל על החברים שלך תיראה כמה הם לא יכולים לשמור על חיטוב בשביל האימינים האלו .
והחבר שלנו בסירטון כאן שמרים 320 בלי לתת אימונים כמו של חבריך בחיטוב מטורף - הוא לא טבעי 👏

הרבה מהחברים הפאוורליפטרים הטבעיים שלי ממש חטובים, ואני מכליל את עצמי בינהם כאחד שלא ממש חטוב, אבל די חטוב.
להיות פאוורליפטר חטוב טבעי זה ממש לא סתירה.

אני אישית לא כל כך מאמין שהבחור בסרטון טבעי, כי זה משקל מטורף, וקשה לי להאמין שמישהו ירים משקל כזה טבעי.
אבל לא מהסיבה שהוא חזק וחטוב, זה לדעתי לא נכון.

כל הכבוד לו, שקלתי 63 פעם אחרונה נראה לי בכיתה ג'
הכי נמוך שאני זוכר את עצמי שהייתי היה 64.5, לפני זה לא ידעתי מה זה משקל בכלל.
יש לי חשש שמעולם לא הייתי פחות מזה, בטח נולדתי 64 🤣🤣🤣

כן ואחרי כמה שנים כאלה טבעי לא בטוח בכלל וגם אם נאמר שכן כמה שנים שכאלה כוללות פריצות דיסק או לחילופין בלטים ,
ריסוק של הרגליים לאחר שנים ארוכות ומה לא אני מכיר אישית בילדר שאמנם השתמש באנאבולים הרופאה אמרו לו חד משמעית שאם הוא ממשיך הוא מרסק את הברכיים לגמרי שלא לדבר על הגב והוא הרים כבד בטירוף , אני אישית מסוגל להרים המון אבל אני לא הולך לכיוונים האלה אני מעדיף לאמן את הגוף בצורה אחרת אני כבר מודע לפאמפ שמגיע כדי לחזק את השרירים לא סתם אני שוקל 105 קילו על אחוז שומן נמוך ,ואני מתאמן די חזק מזמין כל אחד מכם מכם לאימון 😃
שוב פעם אני מדגיש זה פשוט לא בריא למפרקים על העומס המטורף הזה הגוף האנושי לא בנוי להרים כל כך הרבה משקל !
התיסוף של הסטרואידים לכל התענוג מעודד איחוי של הרקמות ונגד פציעות .

הוא שוקל 100 ומושך סומו עם ידיים ארוכות ועושה 140 בנץ' שהתחת שלו מתרומם מהספסל
אני לא רואה איך הוא לא טבעי אם להגיד את האמת.

כן ואחרי כמה שנים כאלה טבעי לא בטוח בכלל וגם אם נאמר שכן כמה שנים שכאלה כוללות פריצות דיסק או לחילופין בלטים ,
ריסוק של הרגליים לאחר שנים ארוכות ומה לא אני מכיר אישית בילדר שאמנם השתמש באנאבולים הרופאה אמרו לו חד משמעית שאם הוא ממשיך הוא מרסק את הברכיים לגמרי שלא לדבר על הגב והוא הרים כבד בטירוף , אני אישית מסוגל להרים המון אבל אני לא הולך לכיוונים האלה אני מעדיף לאמן את הגוף בצורה אחרת אני כבר מודע לפאמפ שמגיע כדי לחזק את השרירים לא סתם אני שוקל 105 קילו על אחוז שומן נמוך ,ואני מתאמן די חזק מזמין כל אחד מכם מכם לאימון 😃
שוב פעם אני מדגיש זה פשוט לא בריא למפרקים על העומס המטורף הזה הגוף האנושי לא בנוי להרים כל כך הרבה משקל !
אני חייב להודות שלא היה מילה שכתבת שהסכמתי איתו.
הסטרואידים אולי עוזרים לרקמות להתאושש מידית מהעומס המופעל עליהם, אבל רק כדי להעמיס בתדירות ובעצימות גבוה יותר על ידי המזריק, כך שאין באמת רווח.
חוץ מזה, שהעומס שזה מעמיס על האיברים השונים כמו הכבד והכליות (שזה הרי אחד הסיבות שסייקל הוא תקופה בלבד, ולא מתמשך ליותר מידי זמן) רחוק מלהיחשב בריא.

פריצות דיסק, בעיות ברכיים וגב לא קשורים בכלל למשקל שאתה מרים, אלא בראש ובראשונה בתזונה ובשינה, ואחר כך טכניקה.
מעולם לא היה לי שום בעיות ברוך ה', ואני מתאמן טבעי במשקלים די מעמיסים.

בקיצור, מה שכביכול אתה מנסה לטעון שסטרואידים עוזרים לבריאות, זה שטויות במיץ.
אם יש לך גיבוי כלשהו למה שאתה טוען, אשמח לראות.

אני חייב להודות שלא היה מילה שכתבת שהסכמתי איתו.
הסטרואידים אולי עוזרים לרקמות להתאושש מידית מהעומס המופעל עליהם, אבל רק כדי להעמיס בתדירות ובעצימות גבוה יותר על ידי המזריק, כך שאין באמת רווח.
חוץ מזה, שהעומס שזה מעמיס על האיברים השונים כמו הכבד והכליות (שזה הרי אחד הסיבות שסייקל הוא תקופה בלבד, ולא מתמשך ליותר מידי זמן) רחוק מלהיחשב בריא.

פריצות דיסק, בעיות ברכיים וגב לא קשורים בכלל למשקל שאתה מרים, אלא בראש ובראשונה בתזונה ובשינה, ואחר כך טכניקה.
מעולם לא היה לי שום בעיות ברוך ה', ואני מתאמן טבעי במשקלים די מעמיסים.

בקיצור, מה שכביכול אתה מנסה לטעון שסטרואידים עוזרים לבריאות, זה שטויות במיץ.
אם יש לך גיבוי כלשהו למה שאתה טוען, אשמח לראות.
שטויות במיץ דבר איתי עוד 25 שנה שכל הגב שלך יהיה מרוסק אם אתה מתאמן כבד ממש ללא שום עזרים למניהם , ראיתי מספיק מתאמנים סביבי שכל הגוף שלהם שבור כתוצאה ממשקל כבד שהעמיסו לאורך שנים , לא אמרתי שסטרואידים בריאים יש בהם המון תופעות לוואי וכולנו מודעים לסכנות , אבל הם ללא ספק מונעים פציעות אני לא פה בשביל להוכיח לך שום דבר חביבי תעשה מה שנוח לך ובא לך זו דעה אישית שלי .
שטויות במיץ דבר איתי עוד 25 שנה שכל הגב שלך יהיה מרוסק אם אתה מתאמן כבד ממש ללא שום עזרים למניהם , ראיתי מספיק מתאמנים סביבי שכל הגוף שלהם שבור כתוצאה ממשקל כבד שהעמיסו לאורך שנים , לא אמרתי שסטרואידים בריאים יש בהם המון תופעות לוואי וכולנו מודעים לסכנות , אבל הם ללא ספק מונעים פציעות אני לא פה בשביל להוכיח לך שום דבר חביבי תעשה מה שנוח לך ובא לך זו דעה אישית שלי ,

פרסמת כאן פעם תמונות? סתם מסקרן

שטויות במיץ דבר איתי עוד 25 שנה שכל הגב שלך יהיה מרוסק אם אתה מתאמן כבד ממש ללא שום עזרים למניהם , ראיתי מספיק מתאמנים סביבי שכל הגוף שלהם שבור כתוצאה ממשקל כבד שהעמיסו לאורך שנים , לא אמרתי שסטרואידים בריאים יש בהם המון תופעות לוואי וכולנו מודעים לסכנות , אבל הם ללא ספק מונעים פציעות אני לא פה בשביל להוכיח לך שום דבר חביבי תעשה מה שנוח לך ובא לך זו דעה אישית שלי .
תשמע, אין כמעט בחור בפורום הזה שלא מכיר את המזריקים הגדולים והנזק שהם ספגו וסופגים. אם זה ארנולד וההתקפי לב שלו, או רוני קולמן והבעיות שלו.
אבל עוד לא שמעתי על בעיות בריאות של הטבעיים החזקים, יש לך משהו קונקרטי להראות לי?

אני מתאמן כבד כבר 9 שנים.
מתי לצפות לפריצת דיסק?

עצמות ושרירים מתחזקות מעומס, לא להיפך. זה סטרואידים, תזונה לקויה, וחוסר בריאות שעושים נזק לאנשים שמתאמנים, לא המשקל שהם מרימים.

תשמע, אין כמעט בחור בפורום הזה שלא מכיר את המזריקים הגדולים והנזק שהם ספגו וסופגים. אם זה ארנולד וההתקפי לב שלו, או רוני קולמן והבעיות שלו.
אבל עוד לא שמעתי על בעיות בריאות של הטבעיים החזקים, יש לך משהו קונקרטי להראות לי?

אני מתאמן כבד כבר 9 שנים.
מתי לצפות לפריצת דיסק?

עצמות ושרירים מתחזקות מעומס, לא להיפך. זה סטרואידים, תזונה לקויה, וחוסר בריאות שעושים נזק לאנשים שמתאמנים, לא המשקל שהם מרימים.
מכיר בן אדם מזריק שקיבל פריצת דיסק מזה שהחליק מדריכה על קליפת בננה. בחיים צריך גם מזל ולא רק לשמור על כל הכללים אתה לא יכול לדעת איפה זה יתקוף אותך

מכיר בן אדם מזריק שקיבל פריצת דיסק מזה שהחליק מדריכה על קליפת בננה. בחיים צריך גם מזל ולא רק לשמור על כל הכללים אתה לא יכול לדעת איפה זה יתקוף אותך

והשמש זורחת בבוקר?

מה הקשר?
ילדים רעבים באפריקה, אז בוא נזריק חומר.
אתה יכול להסביר לי בבקשה את ההגיון הלא ברור במה שכתבת.
אם יש דרכים רבות לקבל פריצת דיסק, אז אין צורך לשמור על הבריאות?
מה הקשר?

מה הקשר?
ילדים רעבים באפריקה, אז בוא נזריק חומר.
אתה יכול להסביר לי בבקשה את ההגיון הלא ברור במה שכתבת.
אם יש דרכים רבות לקבל פריצת דיסק, אז אין צורך לשמור על הבריאות?
מה הקשר?
אתה הצגת שאתה שומר על תזונה ושינה אז לא תקבל פריצת דיסק. אני ציינתי שגם עם כל אלה עדיין אפשר לקבל עם חוסר מזל

ללא ספק מונעים פציעות אני לא פה בשביל להוכיח לך שום דבר חביבי תעשה מה שנוח לך ובא לך זו דעה אישית שלי .
אין קולטני סטרואידים במפרקים ורקמות חיבור כמו גידים, אז השרירים גדלים מהר מהרגיל, אבל המפרקים והגידים צריכים להתמודד בקצב רגיל, וזה מוביל לפציעות ניווניות, וזה גם למה לקרוע שריר זה הרבה יותר נפוץ אצל מוזרקים

אין קולטני סטרואידים במפרקים ורקמות חיבור כמו גידים, אז השרירים גדלים מהר מהרגיל, אבל המפרקים והגידים צריכים להתמודד בקצב רגיל, וזה מוביל לפציעות ניווניות, וזה גם למה לקרוע שריר זה הרבה יותר נפוץ אצל מוזרקים
אז מה הפתרון?
להוריד משקלים בצורה דרסטית מתי שיוצאים לpct?
או שאפשר לדחוף tb500 bpc-157 אולי איזה mgf בתקופת הpct כדי לעזור להם 'ליישר' קו?

אז מה הפתרון?
להוריד משקלים בצורה דרסטית מתי שיוצאים לpct?
זה אומר שצריך להיזהר יותר בעליה במשקלים ובנפח, דילואודים וריסטים יותר תכופים

או שאפשר לדחוף tb500 bpc-157 אולי איזה mgf בתקופת הpct כדי לעזור להם 'ליישר' קו?
אין לי שמץ של מושג, נחכה למי שמבין בעניין שיענה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית