עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הבנאדם מדמם טרן על מה אתם מדברים בכלל?
והבחור שציין את חן מדובר בפריק אוף נייצ'ר
ולפני שאתה בכלל מתחיל זאת מחמאה .
בכל אלה יש כסף, ולכן שווה למצוא את הדרכים כן להתחמק מבדיקות, במיוחד כי זה עולה כסף.חברים גם ב- ufc יש בדיקות פתע, גם באליפות הקרוספיט העולמית, nba ,nfl אולימפידה ומה לא.
זו הכוונה שלי, היום בלתי ניתן להיות בטופ ללא סטרואידים. אין מה לעשות הם עובדים. יש דרכים טכניקות לא להתפס. אישית לא מעניין אותי מי טבעי או לא, פשוט יותר מעצבן אותי שמוכרים לוקשים לאנשים שהם טבעים , ויש מי שקונה את זה.בכל אלה יש כסף, ולכן שווה למצוא את הדרכים כן להתחמק מבדיקות, במיוחד כי זה עולה כסף.
בקרוספיט למשל אין הרבה כסף, והם נתפסים בכמויות כל שנה
אני דווקא לא מאמין שאי אפשר להיות בטופ ללא חומרים, זה בהחלט אפשרי. אני אישית מכיר אלופת עולם ויודע שהיא לא על חומריםזו הכוונה שלי, היום בלתי ניתן להיות בטופ ללא סטרואידים. אין מה לעשות הם עובדים. יש דרכים טכניקות לא להתפס. אישית לא מעניין אותי מי טבעי או לא, פשוט יותר מעצבן אותי שמוכרים לוקשים לאנשים שהם טבעים , ויש מי שקונה את זה.
אני אגיד לך משהו בתור אחד שמכיר הרבה ומקרוב בתחום. כמה שאתה חושב שאתה מכיר מישהו/י מקרוב ויודע הכל, ובטוח 400 אחוז לא 100 אחוז שהם בחיים לא נגעו!.. אתה לא יכול לדעת בוודאות כל עוד אתה לא חי איתה יום יום. זה פשוט ככה , יש אנשים שגם לוקחים ונראים פח אשפה מבחינת משקלים, גוף, כוח, בדיחה ואנשים טבעים יותר חזקים מהם אפילו, מי שאלוף עולם לא יכול להיות אלוף בלי חומר כלשהו , שבזמן שהאחרים לוקחים זה לא נתפס, לא הגיוני, אלה אם אתה מכוכב אחר.אני דווקא לא מאמין שאי אפשר להיות בטופ ללא חומרים, זה בהחלט אפשרי. אני אישית מכיר אלופת עולם ויודע שהיא לא על חומרים
מי שמגיל צעיר התמיד ויום יום השקיע להשתפר והגיע רחוק בלי חומרים, בהחלט הייתי מגדיר אותו מכוכב אחראני אגיד לך משהו בתור אחד שמכיר הרבה ומקרוב בתחום. כמה שאתה חושב שאתה מכיר מישהו/י מקרוב ויודע הכל, ובטוח 400 אחוז לא 100 אחוז שהם בחיים לא נגעו!.. אתה לא יכול לדעת בוודאות כל עוד אתה לא חי איתה יום יום. זה פשוט ככה , יש אנשים שגם לוקחים ונראים פח אשפה מבחינת משקלים, גוף, כוח, בדיחה ואנשים טבעים יותר חזקים מהם אפילו, מי שאלוף עולם לא יכול להיות אלוף בלי חומר כלשהו , שבזמן שהאחרים לוקחים זה לא נתפס, לא הגיוני, אלה אם אתה מכוכב אחר.
זה נשמה של האלוף ! מבחינתי אותו אדם גם אם ירים 10 קילו הוא אלוף כי אף פעם לא וויתר!.. לא מכיר את הסיני. אבל מי שמרים 300 קילו דד ליפט ו-400 קילו סקוואט לא טבעי מבחינתי. ושוב זו דעה שלי.מי שמגיל צעיר התמיד ויום יום השקיע להשתפר והגיע רחוק בלי חומרים, בהחלט הייתי מגדיר אותו מכוכב אחר
כי בעולם שמשהו נשבר אז קונים משהו חדש במקום לתקן ומייצרים דברים כדי שיתקלקלו שלא כמו 9 שנה אחורה
מי שמתמיד ולא מרים ידיים רואה תוצאות
והדוגמא הכי טובה מבחינתי להתמדה ותוצאות זה הסיני הרזה הזה שמרים לך סנאצים כבדים לאללה ביחס למשקל גופו
היום אין טבעי? מוכן להסביר?מוזרק, גנטיקה לא משהו, אבל מבחינת כוח מטורף.
היום אין טבעי.
חן זוננרייך משך 312 בגיל 18, כל מי שמכיר אותו ללא יוצא מהכלל יסכים שהוא טבעי.מי שחשוב שאפשר להרים משקלים כאלו ובגיל הזה בצורה טבעית אז סבבה לו. אפילו רוני קולמן לא הרים אותם בגילו 😆
מעבר לזה אפשר לראות לפי העור שלו, מי שלוקח חומרים מבין על מה אני מדבר, מי שלא, לא יבין.
אתה צריך לדווח על הלו״ז שלך, אם אתה אומר שאתה בחופשה חודשיים בגרמניה נגיד, אז יכולים לשלוח נציגים מקומיים.אי אפשר להגיד בוודאות, אבל זה מצחיק הטיעון הזה של בדיקות פתע. נאמר שאני מתחרה בארגון כזה. כן? ואני משתמש בחומרים, כן? בתקופת שימוש אני אודיע על חופשה ב- X, ואחזור עם דם נקי.
חן פריק בארץ.הבנאדם מדמם טרן על מה אתם מדברים בכלל?
והבחור שציין את חן מדובר בפריק אוף נייצ'ר
ולפני שאתה בכלל מתחיל זאת מחמאה .
עם זה אני נוטה להסכים בדר״כ.פססס.. הנה סוד.. ברגע שמישהו צועק לכולם שהוא טבעי בלי ששאלו.. הוא לא טבעי
אתם לא מכירים אף אחד כמו שאתם חושבים. זה רק נדמה לכם שאתם מכירים וחברים טובים וכו.חן זוננרייך משך 312 בגיל 18, כל מי שמכיר אותו ללא יוצא מהכלל יסכים שהוא טבעי.
ראיתי משקלים יותר הזויים מזה מטבעיים.
צודק לגמרי, מעטים האנשים שמודים בשימוש בחומרים. אפשר להבין את חלקםאתם לא מכירים אף אחד כמו שאתם חושבים. זה רק נדמה לכם שאתם מכירים וחברים טובים וכו.
כל אחד מביע דעה, את שלי אמרתי, אתה את שלך, אין צורך להמשיך בזה.