הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טבעי או לא? Sawyer Klatt 700 DEADLIFT AT 18 YEARS OLD

the Bulk

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
הסרטון של ה 700

דקה 7:13

שינוי גוף:

סרטון שלו בתחרות POWERLIFTING :

קבצים מצורפים

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    KB 20.5 · צפיות: 97
חוץ מהדברים "הקטנים" שהוא לוקח בשביל הפיקים במשקלים (כניראה עושה את זה לתקופות בשביל הבדיקות) .
GH ניראה שהוא מתמיד כבר שנים , אני לא מכיר את הבדיקות אבל ניראה שהם לא יודעים לגלות GH. או שGH זה מותר .

הבנאדם מדמם טרן על מה אתם מדברים בכלל?
והבחור שציין את חן מדובר בפריק אוף נייצ'ר
ולפני שאתה בכלל מתחיל זאת מחמאה .

מסכים שאנשים כמו חן הם יוצאי דופן אבל גם הבחור למעלה יכול להיות כזה לא חקרתי.
אני לא מתמצא בסטרואידים לומר שאם תיקח X תרים עוד 100 ק"ג דדליפט על אותו משקל גוף.
בכל מקרה גם אם הוא טבעי וגם אם לא כנראה שהוא חזק גנטית,כי אין לו איזה מסת שריר יוצאת דופן.

חברים גם ב- ufc יש בדיקות פתע, גם באליפות הקרוספיט העולמית, nba ,nfl אולימפידה ומה לא.
בכל אלה יש כסף, ולכן שווה למצוא את הדרכים כן להתחמק מבדיקות, במיוחד כי זה עולה כסף.
בקרוספיט למשל אין הרבה כסף, והם נתפסים בכמויות כל שנה

בכל אלה יש כסף, ולכן שווה למצוא את הדרכים כן להתחמק מבדיקות, במיוחד כי זה עולה כסף.
בקרוספיט למשל אין הרבה כסף, והם נתפסים בכמויות כל שנה
זו הכוונה שלי, היום בלתי ניתן להיות בטופ ללא סטרואידים. אין מה לעשות הם עובדים. יש דרכים טכניקות לא להתפס. אישית לא מעניין אותי מי טבעי או לא, פשוט יותר מעצבן אותי שמוכרים לוקשים לאנשים שהם טבעים , ויש מי שקונה את זה.

זו הכוונה שלי, היום בלתי ניתן להיות בטופ ללא סטרואידים. אין מה לעשות הם עובדים. יש דרכים טכניקות לא להתפס. אישית לא מעניין אותי מי טבעי או לא, פשוט יותר מעצבן אותי שמוכרים לוקשים לאנשים שהם טבעים , ויש מי שקונה את זה.
אני דווקא לא מאמין שאי אפשר להיות בטופ ללא חומרים, זה בהחלט אפשרי. אני אישית מכיר אלופת עולם ויודע שהיא לא על חומרים

אני דווקא לא מאמין שאי אפשר להיות בטופ ללא חומרים, זה בהחלט אפשרי. אני אישית מכיר אלופת עולם ויודע שהיא לא על חומרים
אני אגיד לך משהו בתור אחד שמכיר הרבה ומקרוב בתחום. כמה שאתה חושב שאתה מכיר מישהו/י מקרוב ויודע הכל, ובטוח 400 אחוז לא 100 אחוז שהם בחיים לא נגעו!.. אתה לא יכול לדעת בוודאות כל עוד אתה לא חי איתה יום יום. זה פשוט ככה , יש אנשים שגם לוקחים ונראים פח אשפה מבחינת משקלים, גוף, כוח, בדיחה ואנשים טבעים יותר חזקים מהם אפילו, מי שאלוף עולם לא יכול להיות אלוף בלי חומר כלשהו , שבזמן שהאחרים לוקחים זה לא נתפס, לא הגיוני, אלה אם אתה מכוכב אחר.

אני אגיד לך משהו בתור אחד שמכיר הרבה ומקרוב בתחום. כמה שאתה חושב שאתה מכיר מישהו/י מקרוב ויודע הכל, ובטוח 400 אחוז לא 100 אחוז שהם בחיים לא נגעו!.. אתה לא יכול לדעת בוודאות כל עוד אתה לא חי איתה יום יום. זה פשוט ככה , יש אנשים שגם לוקחים ונראים פח אשפה מבחינת משקלים, גוף, כוח, בדיחה ואנשים טבעים יותר חזקים מהם אפילו, מי שאלוף עולם לא יכול להיות אלוף בלי חומר כלשהו , שבזמן שהאחרים לוקחים זה לא נתפס, לא הגיוני, אלה אם אתה מכוכב אחר.
מי שמגיל צעיר התמיד ויום יום השקיע להשתפר והגיע רחוק בלי חומרים, בהחלט הייתי מגדיר אותו מכוכב אחר
כי בעולם שמשהו נשבר אז קונים משהו חדש במקום לתקן ומייצרים דברים כדי שיתקלקלו שלא כמו 9 שנה אחורה
מי שמתמיד ולא מרים ידיים רואה תוצאות
והדוגמא הכי טובה מבחינתי להתמדה ותוצאות זה הסיני הרזה הזה שמרים לך סנאצים כבדים לאללה ביחס למשקל גופו

מי שמגיל צעיר התמיד ויום יום השקיע להשתפר והגיע רחוק בלי חומרים, בהחלט הייתי מגדיר אותו מכוכב אחר
כי בעולם שמשהו נשבר אז קונים משהו חדש במקום לתקן ומייצרים דברים כדי שיתקלקלו שלא כמו 9 שנה אחורה
מי שמתמיד ולא מרים ידיים רואה תוצאות
והדוגמא הכי טובה מבחינתי להתמדה ותוצאות זה הסיני הרזה הזה שמרים לך סנאצים כבדים לאללה ביחס למשקל גופו
זה נשמה של האלוף ! מבחינתי אותו אדם גם אם ירים 10 קילו הוא אלוף כי אף פעם לא וויתר!.. לא מכיר את הסיני. אבל מי שמרים 300 קילו דד ליפט ו-400 קילו סקוואט לא טבעי מבחינתי. ושוב זו דעה שלי.

אני כיום מידי פעם מתעדכן על הסטרונגר מן, ufc, קרוספיט. פחות מתעניין במי לוקח ומי לא.

עוד 10 שנים ילדים בני 16 כבר יקנו gh בבית מרקחת זה נהיה בדיחה

מי שחשוב שאפשר להרים משקלים כאלו ובגיל הזה בצורה טבעית אז סבבה לו. אפילו רוני קולמן לא הרים אותם בגילו 😆

מעבר לזה אפשר לראות לפי העור שלו, מי שלוקח חומרים מבין על מה אני מדבר, מי שלא, לא יבין.
חן זוננרייך משך 312 בגיל 18, כל מי שמכיר אותו ללא יוצא מהכלל יסכים שהוא טבעי.

ראיתי משקלים יותר הזויים מזה מטבעיים.

אי אפשר להגיד בוודאות, אבל זה מצחיק הטיעון הזה של בדיקות פתע. נאמר שאני מתחרה בארגון כזה. כן? ואני משתמש בחומרים, כן? בתקופת שימוש אני אודיע על חופשה ב- X, ואחזור עם דם נקי.
אתה צריך לדווח על הלו״ז שלך, אם אתה אומר שאתה בחופשה חודשיים בגרמניה נגיד, אז יכולים לשלוח נציגים מקומיים.

זה לא עובד ככה, אני עדיין חושב שיש הרבה שמרמים אבל הדעה שלי היא שהבעיה היא בחוסר אכיפה של השיטה הקיימת, לא בבעייתיות של השיטה עצמה.

הבנאדם מדמם טרן על מה אתם מדברים בכלל?
והבחור שציין את חן מדובר בפריק אוף נייצ'ר
ולפני שאתה בכלל מתחיל זאת מחמאה .
חן פריק בארץ.

עד כמה שאני אוהב אותו אישית, בארצות מפותחות הוא לא יוצא דופן באופן מיוחד. במקומות כמו ארה״ב, אוסטרליה, רוסיה, אנגליה וכו׳ - יש עשרות כמוהו שמתחרים ומשקיעים הרבה יותר.

Equip Squat Bench Deadlift Total Wilks
Raw 215 125 275 615

אני הרמתי יותר ממנו טבעי, ואני לא עילוי, ובגיל 18 אפשר להשתפר הרבה יותר בקלות אם משקיעים כמו שצריך. מספרים ממש ממש לא יוצאי דופן.

אני חושב שלא צריך להסתכל על זה באם הוא טבעי או לא, אלא אפשרי או לא

אפשרי? כן
נדיר? כנראה לא כל אדם גנטית יוכל להגיע לזה אז אפשר להגיד נדיר

עבד קשה אולי השתמש בממתקים אבל בסוף הוא עם 300 דדליפט כשאני מגרד 140

חן זוננרייך משך 312 בגיל 18, כל מי שמכיר אותו ללא יוצא מהכלל יסכים שהוא טבעי.

ראיתי משקלים יותר הזויים מזה מטבעיים.
אתם לא מכירים אף אחד כמו שאתם חושבים. זה רק נדמה לכם שאתם מכירים וחברים טובים וכו.

כל אחד מביע דעה, את שלי אמרתי, אתה את שלך, אין צורך להמשיך בזה.

אתם לא מכירים אף אחד כמו שאתם חושבים. זה רק נדמה לכם שאתם מכירים וחברים טובים וכו.

כל אחד מביע דעה, את שלי אמרתי, אתה את שלך, אין צורך להמשיך בזה.
צודק לגמרי, מעטים האנשים שמודים בשימוש בחומרים. אפשר להבין את חלקם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית