עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
היום אין טבעי.
כן רק יש המון חומרים שתוך 4-5 ימים כבר לא מוצאים אותם. אז זה די זה
אי אפשר להגיד בוודאות, אבל זה מצחיק הטיעון הזה של בדיקות פתע. נאמר שאני מתחרה בארגון כזה. כן? ואני משתמש בחומרים, כן? בתקופת שימוש אני אודיע על חופשה ב- X, ואחזור עם דם נקי.עד כמה שאני יודע בארגונים שאוכפים את זה עושים גם בדיקות פתע, סביר להניח שגם אם הבנאדם משתמש ומצליח להתחמק מבדיקות מתוכננות הוא לא יוכל להתחמק מבדיקת פתע לאורך זמן, או שיש חומרים שמתנדפים מהגוף מהר יותר מ4 ימים?
זה מעניין כי נניח בארגונים כמו wnbf דווקא ראיתי כמה מתחרים מרשימים והבנתי שהבדיקות קפדניות ומכילות גם בדיקות פתע.
אתה רוצה להגיד לי שגם מי שמתחרה בארגונים של באדיבילדינג טבעי לא באמת טבעי?
אי אפשר להגיד בוודאות, אבל זה מצחיק הטיעון הזה של בדיקות פתע. נאמר שאני מתחרה בארגון כזה. כן? ואני משתמש בחומרים, כן? בתקופת שימוש אני אודיע על חופשה ב- X, ואחזור עם דם נקי.
מבחינת גוף נראה טבעי בהחלט,גוף רגיל,מבחינת כח דיי גבולי,לדעתי או שטבעי או שדברים ממש קלים,בגדול מכיר אחד בארץ ממש חזק עם גוף רגיל שהוא טבעי יש לו גם 300 דדליפטמוזרק, גנטיקה לא משהו, אבל מבחינת כוח מטורף.
היום אין טבעי.
"שלא תחשבו שכמה זריקות gh igf טרן וכו הופכים אותך לסופרמן"חברים גם ב- ufc יש בדיקות פתע, גם באליפות הקרוספיט העולמית, nba ,nfl אולימפידה ומה לא. קצת הגיון. אישית לא מכיר אותו, גם עם חומרים להרים משקלים כאלה זה מטורף, שלא תחשבו שכמה זריקות gh igf טרן וכו הופכים אותך לסופרמן , ממש לא. ובטח לא עושים את זה בקלות יותר..
והלי יש חבר שהוא מטורף ולא לוקח וסיפורי חדרי כושר יוסי יד 50 שמעתי מלפני עשור, לשקר אין רגליים. בכל מקרה כוח מרשים, אני עשיתי דד ליפט של 200 קילו rm 1 על 62 קילו, בנץ פרס 160 , מאמין שאם הייתי הולך על פוואר ליפטינג הייתי חזק מאוד בדד ליפט, בנץ, סקוואט לא כ"כ, אבל בדוק הייתי טבעי, ולא מגיב לכם פה 😆
בתקופתי כטבעי אנשים חשבו שאני על סטרואידים במיוחד מתי שצרכתי ווידפססס.. הנה סוד.. ברגע שמישהו צועק לכולם שהוא טבעי בלי ששאלו.. הוא לא טבעי