הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טבעי או לא? Sawyer Klatt 700 DEADLIFT AT 18 YEARS OLD

the Bulk

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
הסרטון של ה 700

דקה 7:13

שינוי גוף:

סרטון שלו בתחרות POWERLIFTING :

קבצים מצורפים

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    KB 20.5 · צפיות: 97
מי שחשוב שאפשר להרים משקלים כאלו ובגיל הזה בצורה טבעית אז סבבה לו. אפילו רוני קולמן לא הרים אותם בגילו 😆

מעבר לזה אפשר לראות לפי העור שלו, מי שלוקח חומרים מבין על מה אני מדבר, מי שלא, לא יבין.

כן רק יש המון חומרים שתוך 4-5 ימים כבר לא מוצאים אותם. אז זה די זה

עד כמה שאני יודע בארגונים שאוכפים את זה עושים גם בדיקות פתע, סביר להניח שגם אם הבנאדם משתמש ומצליח להתחמק מבדיקות מתוכננות הוא לא יוכל להתחמק מבדיקת פתע לאורך זמן, או שיש חומרים שמתנדפים מהגוף מהר יותר מ4 ימים?
זה מעניין כי נניח בארגונים כמו wnbf דווקא ראיתי כמה מתחרים מרשימים והבנתי שהבדיקות קפדניות ומכילות גם בדיקות פתע.
אתה רוצה להגיד לי שגם מי שמתחרה בארגונים של באדיבילדינג טבעי לא באמת טבעי?

עד כמה שאני יודע בארגונים שאוכפים את זה עושים גם בדיקות פתע, סביר להניח שגם אם הבנאדם משתמש ומצליח להתחמק מבדיקות מתוכננות הוא לא יוכל להתחמק מבדיקת פתע לאורך זמן, או שיש חומרים שמתנדפים מהגוף מהר יותר מ4 ימים?
זה מעניין כי נניח בארגונים כמו wnbf דווקא ראיתי כמה מתחרים מרשימים והבנתי שהבדיקות קפדניות ומכילות גם בדיקות פתע.
אתה רוצה להגיד לי שגם מי שמתחרה בארגונים של באדיבילדינג טבעי לא באמת טבעי?
אי אפשר להגיד בוודאות, אבל זה מצחיק הטיעון הזה של בדיקות פתע. נאמר שאני מתחרה בארגון כזה. כן? ואני משתמש בחומרים, כן? בתקופת שימוש אני אודיע על חופשה ב- X, ואחזור עם דם נקי.

אי אפשר להגיד בוודאות, אבל זה מצחיק הטיעון הזה של בדיקות פתע. נאמר שאני מתחרה בארגון כזה. כן? ואני משתמש בחומרים, כן? בתקופת שימוש אני אודיע על חופשה ב- X, ואחזור עם דם נקי.

אז כמו שאמרתי, לאורך זמן אי אפשר להתחמק מזה.
פעם אחת אתה בחופשה, פעמיים ניחא, כמה אתה יכול לתרץ?
אני חושב שאחד התנאים של הארגונים האלה היא זמינות טוטאלית, אתה צריך סיבה באמת טובה כדי להתחמק מבדיקת פתע, לא נראה לי שחופשה תעזור לך.

הבנאדם מדמם טרן על מה אתם מדברים בכלל?
והבחור שציין את חן מדובר בפריק אוף נייצ'ר
ולפני שאתה בכלל מתחיל זאת מחמאה .

מוזרק, גנטיקה לא משהו, אבל מבחינת כוח מטורף.
היום אין טבעי.
מבחינת גוף נראה טבעי בהחלט,גוף רגיל,מבחינת כח דיי גבולי,לדעתי או שטבעי או שדברים ממש קלים,בגדול מכיר אחד בארץ ממש חזק עם גוף רגיל שהוא טבעי יש לו גם 300 דדליפט

המשקל מכובד מאוד, אבל לא משהו לא מהעולם הזה
בידיוק עכשיו הייתה אליפות אירופה בפאוורליפטינג של ה-IPF, ובקטגוריה של ג'וניור (18-24) עד 93 קילו 320 קילו דדליפט אפילו לא הספיק בשביל להיכנס לטופ 3 (וזה עם מוט קשיח לחלוטין ואחרי סקוואט ובנצ')

חברים גם ב- ufc יש בדיקות פתע, גם באליפות הקרוספיט העולמית, nba ,nfl אולימפידה ומה לא. קצת הגיון. אישית לא מכיר אותו, גם עם חומרים להרים משקלים כאלה זה מטורף, שלא תחשבו שכמה זריקות gh igf טרן וכו הופכים אותך לסופרמן , ממש לא. ובטח לא עושים את זה בקלות יותר..

והלי יש חבר שהוא מטורף ולא לוקח וסיפורי חדרי כושר יוסי יד 50 שמעתי מלפני עשור, לשקר אין רגליים. בכל מקרה כוח מרשים, אני עשיתי דד ליפט של 200 קילו rm 1 על 62 קילו, בנץ פרס 160 , מאמין שאם הייתי הולך על פוואר ליפטינג הייתי חזק מאוד בדד ליפט, בנץ, סקוואט לא כ"כ, אבל בדוק הייתי טבעי, ולא מגיב לכם פה 😆

חברים גם ב- ufc יש בדיקות פתע, גם באליפות הקרוספיט העולמית, nba ,nfl אולימפידה ומה לא. קצת הגיון. אישית לא מכיר אותו, גם עם חומרים להרים משקלים כאלה זה מטורף, שלא תחשבו שכמה זריקות gh igf טרן וכו הופכים אותך לסופרמן , ממש לא. ובטח לא עושים את זה בקלות יותר..

והלי יש חבר שהוא מטורף ולא לוקח וסיפורי חדרי כושר יוסי יד 50 שמעתי מלפני עשור, לשקר אין רגליים. בכל מקרה כוח מרשים, אני עשיתי דד ליפט של 200 קילו rm 1 על 62 קילו, בנץ פרס 160 , מאמין שאם הייתי הולך על פוואר ליפטינג הייתי חזק מאוד בדד ליפט, בנץ, סקוואט לא כ"כ, אבל בדוק הייתי טבעי, ולא מגיב לכם פה 😆
"שלא תחשבו שכמה זריקות gh igf טרן וכו הופכים אותך לסופרמן"
גם אני חשבתי ככה אבל הכל יחסי ואם נשפוט לדוגמא עליית מדרגות או יציאה מרכב או אפילו מעבר מנקודה A לB כאשר יש תיק עם ספרים על גבך
אז ביחס לאנשים רגילים, אתה לגמרי 'סופרמן', ביחס לאמות מידה שהצבת לעצמך או מטרותיך וההתאוששות דברים נראים שונה
לגבי התאוששות, כולנו מכירים את זה שיום אחרי אימון אז החלק עליו התאמנת יכול להיות טיפה 'מוגבל'
כמו להשתמש ברגליים או לדפוק ספרינט פתע אחרי אימון רגליים מגה כבד וכדומה, פתאום יש הפתעות ולא תמיד הם נעימות ולפעמים המזל משחק פה תפקיד

פססס.. הנה סוד.. ברגע שמישהו צועק לכולם שהוא טבעי בלי ששאלו.. הוא לא טבעי
בתקופתי כטבעי אנשים חשבו שאני על סטרואידים במיוחד מתי שצרכתי וויד
אז מה זה משנה
אתה צורך מספיק חלבון ואנשים יגידו ככה וככה אז על הTין...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית