עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה מה שאמרתי מהתחלה. רק מי שלוקח חומרים ויש לו עין חדה בתחום, יכול לזהות ישר, גם אם המסת שריר שלו לא גדולה.זה לא על המשקל הויכוח . מכיר כמה שמרימים את המשקל בטבעיות .
הויכוח על הילד הזה האם הוא טבעי 👏 לא !
תודה 🥰
הרבה פרמטרים. בגלל זה אמרתי רק מי שלוקח ומספיק זמן בתחום יבין.סתם מסקרנות, מה מסגיר אותו כלא טבעי? מבחינה פיזית
הרבה פרמטרים. בגלל זה אמרתי רק מי שלוקח ומספיק זמן בתחום יבין.
אני לא טבעי, ״בתחום״ הרבה זמן. ספציפית בתחום הפאוורליפטינג הרבה זמן (מתחרה קבוע מ2012) ואני אומר לך שלדעתי הוא טבעי. או יותר נכון - לא ראיתי שום דבר שיצביע אחרת.הרבה פרמטרים. בגלל זה אמרתי רק מי שלוקח ומספיק זמן בתחום יבין.
התחלתי לראות, הפריעו לי באמצע, אראה את הכל. הבחור שעשה עליו כתבה מופגז הרבה טרן יש שם 😆מה אתה אומר על הסרטון בעמוד הקודם? זאת אומרת, אתה לא חייב לצפות בו אבל זה בן אדם שמתאמן מספיק זמן ומבין בתחום
ומפרט למה לדעתו הוא דווקא כן טבעי.
לבנאדם יש עדיין בייבי פייס כמעט בלי זיפים, איזה סממנים אתה רואה שמצביעים אחרת?אני לא טבעי, ״בתחום״ הרבה זמן. ספציפית בתחום הפאוורליפטינג הרבה זמן (מתחרה קבוע מ2012) ואני אומר לך שלדעתי הוא טבעי. או יותר נכון - לא ראיתי שום דבר שיצביע אחרת.
בחיאת נראה לך הוא מזריק עם בנץ׳ 125?
מהנסיון שלי, בני נוער שמשקיעים כמו שצריך מגיעים לתוצאות מטורפות. העניין הוא שלא קל למצוא בני נוער כאלה שישקיעו.
לבנאדם יש עדיין בייבי פייס כמעט בלי זיפים, איזה סממנים אתה רואה שמצביעים אחרת?
לגבי כמה אפשר להאמין לחברים שאומרים שהם טבעיים - בגדול אתה צודק. אבל עדיין ברמה סובייקטיבית אפשר לבחור אם להאמין או לא. אני בדר״כ די סקפטי ולא אכפת לי אם מישהו לוקח או לא, אבל יש אנשים שאני די רגוע ובטוח שהם טבעיים. שוב, סובייקטיבי.
למה אתה חושב?ממש לא טבעי , ולא יודה שהוא עם חומרים מסיבה פשוטה מאוד שהוא רוצה לעשות כסף למכור המון מוצרים חוקיים שלא עושים כמעט שום שום דבר.
משקל כבד שהוא מרים אין היגיון למשקלים כאלה כבדים ללא סטרואידים עדינים אולי אני בשיא שלי הרמתי 300 קילו ואני שוקל 110 קילו , הוא לא משתמש בטרן וחומרים שמוציאים ורידים בטירוף ומפוצצים את הגוף אלא בחומרים עדינים לדעתי טסט בקטנה במינון נמוך יעשה עבודה יפה ,המסת שריר שלו די מכובדת עם אחוז שומן נמוך מה שמעיד על שימוש , כל מתאמן נורמלי בתחום הפאוורליפטינג בטווח הארוך לא יצליח להחזיק רמת אימונים כזו ללא שימוש בחומרים אלא אם כן הוא רוצה לחטוף פציעות על ימין ושמאל בטווח הארוך , אין פה שימוש בדיבול וחומרים שמעלים רמת נוזלים בצורה גבוהה , תמשיכו לחשוב שיש אנשים טבעיים בחו"ל ברמה הזו ,דווקא השימוש בסטרואידים שם הרבה יותר נפוץ זה יותר מיינסטרים ועכשיו שיצאו על הסארמס למיניהם בכלל השימוש יותר גבוה .למה אתה חושב?
כן זה בכלל כמו סוכריות, מאוד קשה לתפוס אותם בדם. הם מעלים מאוד את הכוח, בלי לגרום לתופעות לוואי אנדרוגיניות.סארמס למיניהם בכלל השימוש יותר גבוה .
לקחתי ראד140 הרגשתי כל כך רע חולה ממש הפסקתי אחרי 3 ימיםכן זה בכלל כמו סוכריות, מאוד קשה לתפוס אותם בדם. הם מעלים מאוד את הכוח, בלי לגרום לתופעות לוואי אנדרוגיניות.
אולי זה החברה עצמה לא יודע פעם ראשונה שניסיתי הרגשתי חרא ,לא אמרתי שאין להם תופעות לוואי בכלל, אם כבר יש להם לא מעט, מה שאנשים שוכחים. אבל הם לא עושה שיעור,פצעים וכאלה
משקל כבד שהוא מרים אין היגיון למשקלים כאלה כבדים ללא סטרואידים עדינים אולי אני בשיא שלי הרמתי 300 קילו ואני שוקל 110 קילו , הוא לא משתמש בטרן וחומרים שמוציאים ורידים בטירוף ומפוצצים את הגוף אלא בחומרים עדינים לדעתי טסט בקטנה במינון נמוך יעשה עבודה יפה ,המסת שריר שלו די מכובדת עם אחוז שומן נמוך מה שמעיד על שימוש , כל מתאמן נורמלי בתחום הפאוורליפטינג בטווח הארוך לא יצליח להחזיק רמת אימונים כזו ללא שימוש בחומרים אלא אם כן הוא רוצה לחטוף פציעות על ימין ושמאל בטווח הארוך , אין פה שימוש בדיבול וחומרים שמעלים רמת נוזלים בצורה גבוהה , תמשיכו לחשוב שיש אנשים טבעיים בחו"ל ברמה הזו ,דווקא השימוש בסטרואידים שם הרבה יותר נפוץ זה יותר מיינסטרים ועכשיו שיצאו על הסארמס למיניהם בכלל השימוש יותר גבוה .
בתחרות האחרונה בחור בשם פרדי שקל 73.2 ק"ג ונתן דדליפט 235, וזה היה נמוך ממה שאדם במשקל שלו יכול להרים.@rednose בבווול רק לא היה לי כוח לכתוב את כל זה .
ובדקתי עם ליפטרים טבעיים שאני מכיר השיא 215 במשקל 75