הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טבעי או לא? Sawyer Klatt 700 DEADLIFT AT 18 YEARS OLD

the Bulk

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
הסרטון של ה 700

דקה 7:13

שינוי גוף:

סרטון שלו בתחרות POWERLIFTING :

קבצים מצורפים

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    KB 20.5 · צפיות: 97
זה לא על המשקל הויכוח . מכיר כמה שמרימים את המשקל בטבעיות .
הויכוח על הילד הזה האם הוא טבעי 👏 לא !

תודה 🥰
זה מה שאמרתי מהתחלה. רק מי שלוקח חומרים ויש לו עין חדה בתחום, יכול לזהות ישר, גם אם המסת שריר שלו לא גדולה.

כמו שאני אוהב להגיד.. על תנסה לעבוד על הרוקח 😇

הרבה פרמטרים. בגלל זה אמרתי רק מי שלוקח ומספיק זמן בתחום יבין.

מה אתה אומר על הסרטון בעמוד הקודם? זאת אומרת, אתה לא חייב לצפות בו אבל זה בן אדם שמתאמן מספיק זמן ומבין בתחום
ומפרט למה לדעתו הוא דווקא כן טבעי.

הרבה פרמטרים. בגלל זה אמרתי רק מי שלוקח ומספיק זמן בתחום יבין.
אני לא טבעי, ״בתחום״ הרבה זמן. ספציפית בתחום הפאוורליפטינג הרבה זמן (מתחרה קבוע מ2012) ואני אומר לך שלדעתי הוא טבעי. או יותר נכון - לא ראיתי שום דבר שיצביע אחרת.

בחיאת נראה לך הוא מזריק עם בנץ׳ 125?

מהנסיון שלי, בני נוער שמשקיעים כמו שצריך מגיעים לתוצאות מטורפות. העניין הוא שלא קל למצוא בני נוער כאלה שישקיעו.

לבנאדם יש עדיין בייבי פייס כמעט בלי זיפים, איזה סממנים אתה רואה שמצביעים אחרת?

לגבי כמה אפשר להאמין לחברים שאומרים שהם טבעיים - בגדול אתה צודק. אבל עדיין ברמה סובייקטיבית אפשר לבחור אם להאמין או לא. אני בדר״כ די סקפטי ולא אכפת לי אם מישהו לוקח או לא, אבל יש אנשים שאני די רגוע ובטוח שהם טבעיים. שוב, סובייקטיבי.

מה אתה אומר על הסרטון בעמוד הקודם? זאת אומרת, אתה לא חייב לצפות בו אבל זה בן אדם שמתאמן מספיק זמן ומבין בתחום
ומפרט למה לדעתו הוא דווקא כן טבעי.
התחלתי לראות, הפריעו לי באמצע, אראה את הכל. הבחור שעשה עליו כתבה מופגז הרבה טרן יש שם 😆
אני לא טבעי, ״בתחום״ הרבה זמן. ספציפית בתחום הפאוורליפטינג הרבה זמן (מתחרה קבוע מ2012) ואני אומר לך שלדעתי הוא טבעי. או יותר נכון - לא ראיתי שום דבר שיצביע אחרת.

בחיאת נראה לך הוא מזריק עם בנץ׳ 125?

מהנסיון שלי, בני נוער שמשקיעים כמו שצריך מגיעים לתוצאות מטורפות. העניין הוא שלא קל למצוא בני נוער כאלה שישקיעו.

לגבי כמה אפשר להאמין לחברים שאומרים שהם טבעיים - בגדול אתה צודק. אבל עדיין ברמה סובייקטיבית אפשר לבחור אם להאמין או לא. אני בדר״כ די סקפטי ולא אכפת לי אם מישהו לוקח או לא, אבל יש אנשים שאני די רגוע ובטוח שהם טבעיים. שוב, סובייקטיבי.

לגבי כמה אפשר להאמין לחברים שאומרים שהם טבעיים - בגדול אתה צודק. אבל עדיין ברמה סובייקטיבית אפשר לבחור אם להאמין או לא. אני בדר״כ די סקפטי ולא אכפת לי אם מישהו לוקח או לא, אבל יש אנשים שאני די רגוע ובטוח שהם טבעיים. שוב, סובייקטיבי.[/QUOTE]
משקלי עבודה הם לא מדדים להאם הבחור מוזרק או לא. מבחינה ויזואלית אני יכול להראות לך אנשים שהבנץ שלהם פחות מ-100 והם נראים מטורף!

ככה שכל עוד אתה לא מתחרה לפווארליפטינג זה לא פרמטר.
גם לג'יף סעיד יש בייבי פייס ואין זיפים.
לא התעמקתי בבחור ראיתי בקצרה, אתם ממש נכנסתם לזה בצורה רצינית כבר ✋🛑✋

למה אתה חושב?
משקל כבד שהוא מרים אין היגיון למשקלים כאלה כבדים ללא סטרואידים עדינים אולי אני בשיא שלי הרמתי 300 קילו ואני שוקל 110 קילו , הוא לא משתמש בטרן וחומרים שמוציאים ורידים בטירוף ומפוצצים את הגוף אלא בחומרים עדינים לדעתי טסט בקטנה במינון נמוך יעשה עבודה יפה ,המסת שריר שלו די מכובדת עם אחוז שומן נמוך מה שמעיד על שימוש , כל מתאמן נורמלי בתחום הפאוורליפטינג בטווח הארוך לא יצליח להחזיק רמת אימונים כזו ללא שימוש בחומרים אלא אם כן הוא רוצה לחטוף פציעות על ימין ושמאל בטווח הארוך , אין פה שימוש בדיבול וחומרים שמעלים רמת נוזלים בצורה גבוהה , תמשיכו לחשוב שיש אנשים טבעיים בחו"ל ברמה הזו ,דווקא השימוש בסטרואידים שם הרבה יותר נפוץ זה יותר מיינסטרים ועכשיו שיצאו על הסארמס למיניהם בכלל השימוש יותר גבוה .

לא אמרתי שאין להם תופעות לוואי בכלל, אם כבר יש להם לא מעט, מה שאנשים שוכחים. אבל הם לא עושה שיעור,פצעים וכאלה

לא אמרתי שאין להם תופעות לוואי בכלל, אם כבר יש להם לא מעט, מה שאנשים שוכחים. אבל הם לא עושה שיעור,פצעים וכאלה
אולי זה החברה עצמה לא יודע פעם ראשונה שניסיתי הרגשתי חרא ,
סטרואידים אני משתמש שנים ולא הרגשתי ככה חוץ מטרן שעשה לי הזעות וחום גוף מטורף .

משקל כבד שהוא מרים אין היגיון למשקלים כאלה כבדים ללא סטרואידים עדינים אולי אני בשיא שלי הרמתי 300 קילו ואני שוקל 110 קילו , הוא לא משתמש בטרן וחומרים שמוציאים ורידים בטירוף ומפוצצים את הגוף אלא בחומרים עדינים לדעתי טסט בקטנה במינון נמוך יעשה עבודה יפה ,המסת שריר שלו די מכובדת עם אחוז שומן נמוך מה שמעיד על שימוש , כל מתאמן נורמלי בתחום הפאוורליפטינג בטווח הארוך לא יצליח להחזיק רמת אימונים כזו ללא שימוש בחומרים אלא אם כן הוא רוצה לחטוף פציעות על ימין ושמאל בטווח הארוך , אין פה שימוש בדיבול וחומרים שמעלים רמת נוזלים בצורה גבוהה , תמשיכו לחשוב שיש אנשים טבעיים בחו"ל ברמה הזו ,דווקא השימוש בסטרואידים שם הרבה יותר נפוץ זה יותר מיינסטרים ועכשיו שיצאו על הסארמס למיניהם בכלל השימוש יותר גבוה .

אתה כנראה לא בקיא בתחום ברמה העולמית, הרמה בארץ להוציא מכמה יחידי סגולה - די ירודה.

כמו שאמרתי מקודם, יש בחור טבעי בארץ שמרים יותר ממנו. שאני הייתי טבעי הרמתי יותר ממנו (טוטאל).

אתה כנראה לא מודע לפוטנציאל של כמה ניתן להרים שדואגים לכל המסביב פלוס גנטיקה טובה. הבחור הרים 615 בתחרות. יש לך גם בארץ אנשים שהרימו יותר ממנו טבעיים, יותר מאחד.

אני לא מכיר אותך אישית אבל אתה לא יכול להשוות משקלים של אדם שלא מתעסק בפאוורליפטינג, לאדם שזו כל תכלית האימונים שלו.

@rednose בבווול רק לא היה לי כוח לכתוב את כל זה .
ובדקתי עם ליפטרים טבעיים שאני מכיר השיא 215 במשקל 75
בתחרות האחרונה בחור בשם פרדי שקל 73.2 ק"ג ונתן דדליפט 235, וזה היה נמוך ממה שאדם במשקל שלו יכול להרים.
הוא נתן סקוואט 220.
המבנא גוף שלו לדעתי איפשר לו סקוואט גבוה ביחס לדדליפט שלו.
אין ספק שבמשקל גוף כזה טבעי אפשר בהחלט להרים משקל מאוד כבד.

אה התכוונתי השיא בין הטבעיים שאני מכיר ויודע שבדוק הם טבעיים .. השיא הכללי בארץ לא נחשב לדיון כי אני לא מכיר אותו ולא בטוח שכל חייו לא נגע .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית