הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טסטוסטרון נמוך

eyallcohen

משתמש מתחיל
75
12
נק' מוניטין:
23
75
12
בן 18
כבר כמה חודשים שאני חווה את כל התסמינים של טסט נמוך

בבדיקות דם יצא לי 15nmo/l שזו כמות בדיחה לגילי וזה נשאר יציב (קבעתי תור לעוד בדיקה)

הרופא והמאמן שלי אמרו שזה בסדר גמור אבל אני באמת מרגיש זוועה - לא הכנסתי את זה לעצמי לראש אלא קודם הרגשתי ואז חיפשתי באינטרנט כשלא הבנתי מה עובר עליי וזה הביא אותי לביצוע הבדיקות.

מתאמן, אוכל מסודר ונכון... אובד עצות.

אביעד יש לך הסבר למה גברים סובלים משמעותית יותר מדיכאון מנשים?
אני לא אביעד אבל אספר את דעתי:

לגברים (אני מכליל) יש פחות כלים מנשים להתמודד עם משברים. לאישה בדר״כ מאוד נוח להתקשר לחברה ולבכות לה בטלפון או פנים מול פנים לספר כמה רע לה והיא מיואשת וכו׳ וכו׳ וכו׳... זה ״נורמלי״ לאישה לבכות בפומבי.

גבר נדיר יחסית שיעשה אותו דבר, במקרה הכי חיובי ישב עם חבר על בירה ויפרוק קצת עול. אבל לא כולם ככה. גם שלי היו תקופות קשות מאוד (יחסית) בחיים, אומנם יש לי את ה1-2 חברים הקרובים שלי ולפעמים הם מספקים תמיכה ולפעמים קשה לשתף בכל מיני מצבים, במיוחד עם מערכות יחסים לדוגמא או דברים רגשיים יותר. אצל גברים זה נגיד ״נפרדתי מחברה שלי״ אז החבר יענה ״יאללה כוס אמא שלה מי צריך אותה״ (אני מקצין כמובן) ופה בערך זה נגמר. גברים יתקשו להראות רגשות אמיתיים מול חברים ומשפחה ויש תחושה שתמיד צריך לשדר כוח, בטחון ויציבות.

הנה דוגמא שלי
Trt אמפולה בשבוע
הרגשה פנטסטית
*לא מעודד שימוש,מבלי הוראות רופא

קבצים מצורפים

• 41AB2901-107E-4F56-A100-1C7088E0494E.jpeg
    41AB2901-107E-4F56-A100-1C7088E0494E.jpeg
    KB 53.3 · צפיות: 112
  • 320F12FD-3FC8-47D4-BBE1-EE03F0A511CE.jpeg
    320F12FD-3FC8-47D4-BBE1-EE03F0A511CE.jpeg
    KB 53.3 · צפיות: 108
  • פותח/ת השרשור
מהי צריכת החלבון היומית שלך? ביחס למשקל שלך?
מה זה אומר אוכל מסודר?
תתחיל לדחוף בשר ובכמויות
תתחיל להתחרע על בחורות
תפסיק עם הפoרנו, זה אמור לעזור המון
ותעשה סקוואטים כבדים
בנוסף תקח איזה מולטי ויטמין
כמה סטוצים טובים ובטחון עצמי בשמיים בלי להתבלבל, לגדל ביצים והטסט יעלה, אהבה מרפאת הכל

אני מתאמן אצל אחד מהאנשים הכי נחשבים בארץ, התפריט שלי עם 160 חלבון ומדויק לגמרי.

אתה מבין שכל מה שציינת אין אפשרות לעשות בלי מחסור בטסט? הטסטוסטרון בעצם נותן לך את הידע והרצון לזה
איזה תסמינים יש לטסט נמוך ?
לא קיים ליבידו
זיכרון דפוק
יכולת ריכוז בחודשים האחרונים-שנה נדפקה לגמרי לרמה של הפרעת קשב קשה

חוסר מוטיבציה, העלאה באחוזי שומן למרות שאני בחיסרון קלורי של כמעט אלף
למה אתה חושב שtrt יפתור לו את הבעיה?
נענה - שוקל להתחיל TRT. טסטוסטרון נמוך. בדיקות דם מצורפות

ממליץ גם לעיין באשכול הנל

אני קודם צריך כאן 30 הודעות.
התכוונת בעצם לtrt? בכלל נותנים בגיל הזה?

התכוונת בעצם לtrt? בכלל נותנים בגיל הזה?
גיל 18 זה בין לבין. נותנים סוג של TRT בגיל התבגרות למי שמתעכב אצלו ולאחר מכן בדרך כלל אחרי גיל 24 שגדילה סופית נעצרה ולא מצפים עוד שינויים הורמונליים.
אני מתאמן אצל אחד מהאנשים הכי נחשבים בארץ, התפריט שלי עם 160 חלבון ומדויק לגמרי.
העלאה באחוזי שומן למרות שאני בחיסרון קלורי של כמעט אלף
חוסר מוטיבציה
אולי צריך לאזן דיאטה? אני בחיטוב תמיד בדיכאון וחוסר מוטיבציה. יש מצב שחסר משהו בתזונה חוץ מ160 גרם חלבון ?
כמו שאמרו כאן, אתה בנורמה. מרבית הגברים נמצאים בתחתית של הטווח רוב בחיים וזה מחמיר לכיוון גיל 30+.
יש לך עוד תלונות חוץ מעייפות,בעיות ריכוז וחוסר חשק מיני? כי אלו תסמינים של דיכאון קליני

זה רעיון יפה .
צא מהחיטוב ל3 חודשים תפסיק לחשב קלוריות .
תאכל כל מה שאמא שלך מכינה לך , מה שבא לך , מתי שאתה רעב ובכיף .
ותיראה איך אתה מרגיש אחריי 3-4 חודשים .

• פותח/ת השרשור
זה רעיון יפה .
צא מהחיטוב ל3 חודשים תפסיק לחשב קלוריות .
תאכל כל מה שאמא שלך מכינה לך , מה שבא לך , מתי שאתה רעב ובכיף .
ותיראה איך אתה מרגיש אחריי 3-4 חודשים .
אני מתחיל לאכול 2100 קלוריות (ריקומפ - 200 קלוריות גירעון)

מקווה שזה יעשה לי טוב.
אגב - באיזה מינון מקבלים trt? על כמה הוא שם אותך בסקאלה?

בדרך כלל זה זריקה של 250מג פעם בחודש של טסט אננטט. שמביאה אותך ל30-40 טסט כללי. כמובן יש עוד תכשירים עם זמן\קצב שחרור שונה

בדרך כלל זה זריקה של 250מג פעם בחודש של טסט אננטט. שמביאה אותך ל30-40 טסט כללי. כמובן יש עוד תכשירים עם זמן\קצב שחרור שונה
טסטווירון זה טסט אנטט?
ה״פיק״ שלו מגיע לאחר 3.5 ימים,ואז מתחיל לרדת?
אז בין היום השלישי עד לחודש מרגישים שוב רע?

הוא יוצא לגמרי מהדם אחרי 3 שבועות בדרך כלל. פעם בחודש לא יתן לך רמה קבוע, צריך לפחות פעם בשבועיים ואחרי כמה זריקות תגיע לרמה בסיסית קבועה לדעתי

הוא יוצא לגמרי מהדם אחרי 3 שבועות בדרך כלל. פעם בחודש לא יתן לך רמה קבוע, צריך לפחות פעם בשבועיים ואחרי כמה זריקות תגיע לרמה בסיסית קבועה לדעתי
אני קיבלתי בטיפול הראשון(שעוד לא ידעתי חצי דבר על ״העולם״ הזה)
אמפולה ב10 ימים
ואז אמפולה בשבוע
הגוף השתגע! הגעתי ציק צק ל 35.5 בדם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית