הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית אימונים ותזונה

יהודה

משתמש מתחיל
46
0
נק' מוניטין:
-155
46
0
בתגובה למה שרשמתם לי הנה אני מציג את תכנית האימונים שלי והתזונה, אנאאאאאאאאאאאאא אימרו לי מה לא בסדר ומה גרם לנזק בבדיקות, ולמה לעזאזל אני לא עולה במסת השריר או יורד באחוז השומן(אני יודע שאי אפשר את שתייהם אך אחד חייב לקרות לא?, הרי ההבדל המהותי בינהם הוא התזונה לא?)
ראשית אציין שאני לא מתאמן בשבת, כך שאם תתקנו אותי דעו כי יש לי נכונות להתאמן מקסימום 6 פעמים בשבוע ללא שבת.
יום מראשון: אירובי קודם(אני מייחס לאירובי משקל ייתר, אחרי הכל הוא הדבר היחיד שבריא במכון הכושר, אם אני יעשה אותו לאחר הכח אז אני פשות לא יעשה אותו או יעשה חצי כי הוא דורש הרבה אנרגיה) שזה אומר ריצה על משטח(הליכון) במהירות של 12 קמ"ש, 14 ק"מ, זה יוצא 70 דק', אחרי כן אימון כח של שעה וחצי הכולל: חזה(לחיצה במוט ישר שלילי וחיובי 3 סטים 8 חזרות לא כולל חימום, כרוס ופרפר גם 3 סטים 10 חזרות), יד קידמית(פטישים 3 סטים 10 חזרות, הרמת מוט W על ספה 3 סטים 10 חזרות, הרמת משקולות יד חופשית 10 חז' 3 סטים, הרמת מוט W עם עב היד כלפי מעלה 10 חזרות 3 סטים, יד אחורית: הרמת מוט W בשכיבה מעל לראש 10X3, מקבילים עם משקולת ברגליים 10X3, המכונה עם החוט הזה שמחובר אליו חבל אז שם 10X3.
יום שני: בלי אירובי,(אני עושה אירובי 3 פעמים בשבוע) גב: מתח:3X10, המכשיר הזה שנישענים עליו ושמים שם משקולת ומושכים לפנים10X4, משיכת מוט צר בישיבה 3X10, משיכת מוט רחב לחזה 10X3, משיכת מוט רחב לאחורי הראש 10X3, הרמת משכולת בשכיבה עם ידיים פשוטות מהראש לכנגד החזה 10X3, כתפיים: לחיצת כתף כנגד מוט מהעורף 2X10, לחיצת כתף כנגד מוט מלפני הראש(כתף קידמית) 2X10, פשיטת משקולת לפנים 10X3, פשיטת משרולת לצדדים 10X3, החזקת מקולות בידיים והרמת השכמות 10X3, הרמת מוט בעמידה לסנטר, יום שלישי: אירובי(ריצה 70 גק') ורגליים: סקוטים 4X10, פשיטת רגל במכונה 3X10, סגירת רגל במכונה 3X10, סגירת רגל במכונה לצדדים(תרגיל של כוסיות)3X10, פתיחת רגל במכונה לצדדים 3X10, יום רביעי מנוחה יום חמישי שוב חזה וידיים ללא אירובי ויום שישי גב עם אירובי וזהוווו.
התזונה שלי היא כזאת כשאני קם בבוקר אני שותה אקטימל, כשעה וחצי לאחר מכן אני אוכל 4 פרוסות לחם קל עם גביע גבינה 5 אחוז, ב12, אני אוכל לחמניה מחיטה מלאה עם פסטרמה ואיזה סוקריה, בשלוש אני אוכל אורז או פסטה או חזה עוף עם לחם, ובשש איזה פרי ובשמונה אני הולך להתאמן, לאחר האימון אני שותה חלבון חוזר הבייתה ואוכל טונה עם גיל 3 אחוז 4 זייתים עם ירקות(בצל, גמבה גזר, מלפפון)ולפעמים ביצה וזהו
טוב או לא טוב ומה יש לשפר, יש לציין שכשאני רץ אני שורף לפי נוסחת ההליכון 1020 קלוריות!
י

1. יש לך תפיסה מוטעית לגבי אימונים. אירובי זה לא הדבר היחיד הבריא בחדר כושר. התרומה שלו היא כמעט אפסית, אבל הוא כן בפוגע בהתקדמות שלך, כי אתה שורף את כל האנרגיה שלך לפני האימון.
2. תאמין לי שאתה לא שורף 1020 קלוריות על ההליכון. אפילו לא קרוב לזה. תעזוב את האירובי שלך. אם אתה לא יכול בלי, תוסיף פעם בשבוע אחרי האימון.
3. אתה אוכל ממש, אבל ממש לא מספיק.
4. יש לך יותר מדי תרגילים מבודדים, יותר מדי תרגילים באופן כללי ויותר מדי חזרות באימון. חסרים לך תרגילים בסיסיים וחשובים. ההמלצה שלי היא לחפש פה בפורום אימונים משהו יותר הגיוני.

גבר ממליץ לך קצת לקרוא בפורום איזה שבוע שבועיים לקבל פספרקטיבה מה קורה בעולם האימונים והתזונה ולחזור אלינו אם משהו לא מובן, אתה סה"כ עושה טעויות כמו שכולנו עושים אם זה בגלל מדריכים שמטעים אותך או איזה מידע שרכשת באינטרנט או מחברים שמבוסס על מיתוסים או על מקורות בלתי אמינים כאלה ואחרים.

זהו שלא חסר כלום אתה פשוט עושה יותר מדי, אתה חושב שכל המרבה הרי זה משובח וזה ממש לא ככה בתחום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית