הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הפסקת אימון באמצע, מה לעשות

Ron.cohen13

משתמש פעיל
892
164
נק' מוניטין:
230
892
164
עשיתי אימון בחדכ בצבא, ואיזה קצין עשה בעיות החליט שצריך לסגור ( לא משנה סיבות וכל זה)
בכל מקרה אני באמצע 531 , במאסה, ביום של הרגליים
הייתי בסט האחרון של ה5 ביום של ה5
ואז להמשיך לBBB ולתרגילי עזר
אני כנראה אשלים מחר אבל השאלה היא איך..
מה לעשות? האם לוותר על הסט האחרון ולהמשיך לBBB
או לתת חימום קל לפני ואז?
כמובן שלא אעשה את כל הסטים מחדש

אני לא מבין מה הבעיה בביצוע הסטים מההתחלה. הרי בכל מקרה תיאלץ להתחמם.
אתה לא ממש הספקת משהו באימון ההוא. 2 הסטים שלפני הסט העצים הם *לא* באמת משהו שאמור להשפיע *יותר* מדי במידה ותחליט לבצע אותם שוב.
הסט השלישי הוא זה שמשנה וזה שבעצם התכנית כולה סובבת סביבו. כך שאתה תיאלץ לעשות אותו בכל מקרה, ובשביל זה תצטרך להתחמם שוב. אז למה שלא פשוט תעשה את הסטים הקודמים גם מחר?

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין מה הבעיה בביצוע הסטים מההתחלה. הרי בכל מקרה תיאלץ להתחמם.
אתה לא ממש הספקת משהו באימון ההוא. 2 הסטים שלפני הסט העצים הם *לא* באמת משהו שאמור להשפיע *יותר* מדי במידה ותחליט לבצע אותם שוב.
הסט השלישי הוא זה שמשנה וזה שבעצם התכנית כולה סובבת סביבו. כך שאתה תיאלץ לעשות אותו בכל מקרה, ובשביל זה תצטרך להתחמם שוב. אז למה שלא פשוט תעשה את הסטים הקודמים גם מחר?

כי חשבתי שדווקא זה העיקר והסט השלישי הוא מה שסוגר, ודווקא הנפח שלפני הוא הדבר הגדול
לא?

כי חשבתי שדווקא זה העיקר והסט השלישי הוא מה שסוגר, ודווקא הנפח שלפני הוא הדבר הגדול
לא?

הסטים שלפני הם בגדר חימום. אתה אמור לתת את כל מה שיש לך בסט האחרון שהוא החשוב ביותר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית