הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מה אתם אומרים על הדדליפט שלי

• פותח/ת השרשור שאה
  • פורסם בתאריך

שאה

משתמש מתחיל
12
1
נק' מוניטין:
2
12
1
שלום לכולם
התחלתי חדש לתרגל דדליפט והיום השגתי שיא אישי של 120*6*5.
אני יודע שאני יכול לבצע דדליפט במשקל הרבה יותר כבד (אני שוקל 101 ק"ג וגובה 187) אבל מפחד להיפצע עקב טכניקה לקויה או התקדמות מהירה מדי.
אשמח לדעת מה אתם חושבים על הביצוע שלי. וגם אני רוצה לנסות משקל יותר כבד, בוא נגיד 200 ק"ג לחזרה אחת. האם זה מומלץ או מסוכן? האם אני חייב חגורה? החגורה שבמכון קטנה מדי וצריך לקנות אחת אישית האם זה חובה?

תודה

נראה שאתה משאיר את התחת למעלה ויורד רק עם הגב.
ממליץ להתחיל ממשקלי עבודה נמוכים יותר.

אל תנסה לקפוץ למשקלים גבוהים יותר.
עדיף שתתחיל אפילו ממשקלים שנראים לך קלים מדי אבל תוך כמה חודשים תגיע ל-200 קילו בטכניקה מעולה.

טכניקה די טובה.

זווית הצילום צריך להגיע מהצד. אני לא מצליח לראות כמה הישבן גבוה, והאם הגב ישר.
דבר שני, כל חזרה תניח את המוט על הריצפה לגמרי. לא לגעת בריצפה ומיד לעלות. להניח, זה חשוב.

לגבי חגורה, אין צורך בכלל. לדעתי זה רק שימושי למתחרים שרוצים להוסיף כמה קילוגרמים למשקל המקסימלי שלהם.

• פותח/ת השרשור
נראה שאתה משאיר את התחת למעלה ויורד רק עם הגב.
ממליץ להתחיל ממשקלי עבודה נמוכים יותר.

אל תנסה לקפוץ למשקלים גבוהים יותר.
עדיף שתתחיל אפילו ממשקלים שנראים לך קלים מדי אבל תוך כמה חודשים תגיע ל-200 קילו בטכניקה מעולה.

תודה רבה
טכניקה די טובה.

זווית הצילום צריך להגיע מהצד. אני לא מצליח לראות כמה הישבן גבוה, והאם הגב ישר.
דבר שני, כל חזרה תניח את המוט על הריצפה לגמרי. לא לגעת בריצפה ומיד לעלות. להניח, זה חשוב.

לגבי חגורה, אין צורך בכלל. לדעתי זה רק שימושי למתחרים שרוצים להוסיף כמה קילוגרמים למשקל המקסימלי שלהם.
תודה רבה אני אצלם מהצד גם

מהזווית הזאת נראה סבבה יחסית, אבל כדאי גם מהצד כדי לראות הכל.
לגבי לעשות חזרה אחת, אל תעשה את זה לפני שאתה מתרגל חזרות נמוכות יותר ויותר, עם עליה הדרגתית בעצימות לאורך זמן, ולא ישר לקפוץ יום אחד לעצימות גבוהה.

מה שכן לא ברור לי, זה למה אתה משתמש באקסל בר במקום במוט בעובי רגיל

• פותח/ת השרשור
מהזווית הזאת נראה סבבה יחסית, אבל כדאי גם מהצד כדי לראות הכל.
לגבי לעשות חזרה אחת, אל תעשה את זה לפני שאתה מתרגל חזרות נמוכות יותר ויותר, עם עליה הדרגתית בעצימות לאורך זמן, ולא ישר לקפוץ יום אחד לעצימות גבוהה.

מה שכן לא ברור לי, זה למה אתה משתמש באקסל בר במקום במוט בעובי רגיל
תודה רבה אני מקבל את ההמלצות שלך, וגם מתכוון להעלות סרטון נוסף מחר בכדי שיהיה אפשר לראות את הביצוע מהצדדים.
לגבי השימוש באקסל בר אני מוצא אותו יותר נוח והאחיזה יותר יציבה בידיים, אבל למה זה חשוב?

לגבי השימוש באקסל בר אני מוצא אותו יותר נוח והאחיזה יותר יציבה בידיים, אבל למה זה חשוב?
הרבה יותר קשה לאחוז בו כראוי, וזה מפריע לשלוט על המוט, מה שמאפשר להרים פחות. גם זה מזיז מעט את מרכז הכובד אז אי אפשר באמת להצמיד את המשקל לגוף

קצת לא פייר מצידי לבקר על דדליפט אבל אעשה את זה בכל זאת

נראה שאתה לא מייעל את הכוח נכון בתנועה
המוט נראה מעט מרוחק לעיתים וזה סתם מקשה על התרגיל
ואתה משתמש בעיקר בפער בגב, רד יותר עם התחת

כוח יש ורואים את זה, אני אומר תתרגל 100 קג עד שיראה כמו שאתה לפחות היית רוצה שיראה

לא יודע עם זו הזווית של המצלמה אבל נראלי יש לך נטייה לשמאל טיפה במשיכה(יכול להיות שאני טועה)
סך הכול נראה בסדר
איך 101 קילו לא נראה לי הגיוני חח
לגבי חגורה, ממליץ לקנות לרוב של המכון פשוט לא טובות
לגבי rm1 חכה עם זה קצת אתה עוד בונה טכניקה וקצב התקדמות באופן כללי דעתי מנוגדת לשל רוב הפורום שלמתאמן שלא מתכנן להתחרות או משו אין מה לדחוף את עצמו בדדליפט לrm1 אבל עוד ייצלבו אותי פה על זה אז אני מעדיף לשתוק

• פותח/ת השרשור
לא יודע עם זו הזווית של המצלמה אבל נראלי יש לך נטייה לשמאל טיפה במשיכה(יכול להיות שאני טועה)
סך הכול נראה בסדר
איך 101 קילו לא נראה לי הגיוני חח
לגבי חגורה, ממליץ לקנות לרוב של המכון פשוט לא טובות
לגבי rm1 חכה עם זה קצת אתה עוד בונה טכניקה וקצב התקדמות באופן כללי דעתי מנוגדת לשל רוב הפורום שלמתאמן שלא מתכנן להתחרות או משו אין מה לדחוף את עצמו בדדליפט לrm1 אבל עוד ייצלבו אותי פה על זה אז אני מעדיף לשתוק
תודה רבה אני חושב שאתה צודק לגבי הנטיה לצד שמאל לא יודע למה זה קורה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית