מישהו השתמש פעם בחוסם/מעכב מיוסטטין?

• פותח/ת השרשור ShaiO
  • פורסם בתאריך
אני yk11
והשתמשתי ביחד עם mk677 אז פחות פחדתי
אגב, bpc-157 או tb-500 יכול להיות מאוד נחמד לגידים וע"פ הבנתי זה חברותי מאוד לגידים בדומה להורמון גדילה והתוצרים הללו סוג של נגזרות של הורמון גדילה אם כי לא עיינתי עד הסוף, מתכנן להשתמש בהם בזמן הpct, למבינים שפה, האם זה רעיון חכם?

בנוסף, הבנתי לגבי הyk11 myostin inhabitor שזה עושה עוד מיוסטינים בשריר וכל אחד צריך להיות מוקף ב6 עיגולים או משהו כזה ואין ההקפה הזאת, אולי זה קורה באיזשהו שלב, אם מישהו יודע מה התכוונתי בקטע עם העיגולים האלה אשמח להרחבה, אם לא, אנסה לחפש מקור

בנוסף, הבנתי לגבי הyk11 myostin inhabitor שזה עושה עוד מיוסטינים בשריר וכל אחד צריך להיות מוקף ב6 עיגולים או משהו כזה ואין ההקפה הזאת, אולי זה קורה באיזשהו שלב, אם מישהו יודע מה התכוונתי בקטע עם העיגולים האלה אשמח להרחבה, אם לא, אנסה לחפש מקור
לא הבנתי כל כך, אבל לפי מחקרים אחרונים שראיתי yk11 מעלה כמות פוליסטטין שזה מעכב טבעי של מיוסטטין. מיוסטטין מונע מהשריר שלנו לגדול - זה בעצם מה שקוראים לו המתאמנים "מחסום גנתי" של כל אחד. עכשיו יש כמה תרופות בפיתוח שמטרתם לעכב ישרות את מיוסטטין וכך לעזור לאנשים עם כמה מחלות קשות. לגבי YK11 יש כאלה שעפים עליו, יש כאלה מתלוננים על תופעות לוואי דומות לנגזרות DHT (כמו מסטרון נגיד). יש טוענים שבמחקר על חיות ראו הרבה השפעה שלילית של כמות גדולה של פוליסטטין על מערכת עיכול - סרטן וכו'
ראיתי שזה רץ הרבה עם סוסים מתחרים (חיות כאילו, לא אנשים)

לא הייתי מנסה yk11, אתה לא יודע על זה כלום, בטח לא בהשפעות ארוכות טווח. מהבחינה הזאת עדיף כבר לקחת סייקל טסט קלאסי, אתהיודע בדיוק מה אתהמכניס

לא הייתי מנסה yk11, אתה לא יודע על זה כלום, בטח לא בהשפעות ארוכות טווח. מהבחינה הזאת עדיף כבר לקחת סייקל טסט קלאסי, אתהיודע בדיוק מה אתהמכניס
אם זה yk11 סולו לעומת טסט, yk11 הרבה יותר נוח ועשיתי 2 מחזורים שלו כבר....
לגבי ביחד, מעניין ביותר, אם וכאשר יגיע החברים שלי מסין, אעדכן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית