הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מישהו יודע אם באבקות החלבון של myprotein יש חומרים אנאבוליים/סטרואידים?

nadav0803

משתמש מתחיל
7
1
נק' מוניטין:
1
7
1
היי רציתי לדעת אם יש חומרים אנאבולים/סטרואידים באבקות החלבון של myprotein.
אני לא הכי מבין בתחום לכן רציתי לדעת.. (בציפייה לתשובה שלילית)

למשל סופר אפקט הכי טעימה , מתערבב ברמה הכי גבוהה שראיתי , הרגשה לאורך כל הקופסאות של גזים מציקים בבטן , וקשה לי להוכיח אבל אפשר להגיד שמותר לי להגיד משנים בתחום : אני מרגיש אחריי אימונים בתקופות הסופר אפקט שכאילו חסר חלבון 🫤. עד שמצאתי שיערה ב1 הקופסאות ואז כבר הבנתי שטעם ואיכות לא תמיד קשורים .

מנסיון שלי למדתי לא להסתכל רק על המותג, עוד לפני 8 שנים שצצה חברה ישראלית 1 בארץ זה היה משהו אקסטרים לא זוכר, קופסא שחורה ומדבקה אפורה עם כיתוב אדום, החלבון היה טעים כמו גיינר, אבל בפשטות ניסתי כל חברה שמוזכרת פה , גם my הבראונייז שלהם טעים, שוקולד מנטה נחמד, הדמטייז נהיו ממש מגעילים לא כמו פעם, mp סבבה לגמרי, אבל מבחינתי אופטימום הכי איכותית קיום. באמת שזה לא שווה לחסוך כמה שקלים.

מעבר לזה , לא אין סטרואידים בחלבון, אם כבר יש חברות בחול שדוחפות בממריצים pre w חומרים מסוכנים.

הדמטייז נהיו ממש מגעילים לא כמו פעם,
מה קרה להם? זו כבר פעם שנייה שאני שומע את זה עליהם. לפני 6 שנים היה לי את הקפה ברזילאי שלהם ועד היום אני זוכר אותו כבין הטעמים הכי טובים שניסיתי אי פעם.

מה קרה להם? זו כבר פעם שנייה שאני שומע את זה עליהם. לפני 6 שנים היה לי את הקפה ברזילאי שלהם ועד היום אני זוכר אותו כבין הטעמים הכי טובים שניסיתי אי פעם.

קח שלישית : הם מזעזעים.

אני ממש ממש מרוצה מISO100 שלהם

אתה צודק לפני 6 שנים הטעמים שלהם היו ממש טובים. היה לי את הקרם עוגיות זה היה מעדן! לא יודע , משום מה הם שינו לא רק את הקופסא גם את הטעמים, בעע אחד גדול. האחרון שלהם שקניתי היה מוס שוקולד , אין לי מושג איך הם הגיעו למושג הזה טעם של פח:97:
אני ממש ממש מרוצה מISO100 שלהם
בננה ?

ווניל נטורל עם טעם מאוד נייטרלי וכמעט לא מתוק - אפשר להרביץ בכיף כמויות.
תות נחמד מאוד, חמאת בוטנים די דוחה, שוקולד קוקוס טעים אבל מתוק מידי ושוקולד חמאת בוטנים ממש מציאה - כמו לאכול סניקרס.
מה שאני אוהב אצלם שהם מתמוססים ממש בקלות בכוס עם כפית.

ווניל נטורל עם טעם מאוד נייטרלי וכמעט לא מתוק - אפשר להרביץ בכיף כמויות.
תות נחמד מאוד, חמאת בוטנים די דוחה, שוקולד קוקוס טעים אבל מתוק מידי ושוקולד חמאת בוטנים ממש מציאה - כמו לאכול סניקרס.
מה שאני אוהב אצלם שהם מתמוססים ממש בקלות בכוס עם כפית.
היה לי את הבננה שלהם ב-iso הוא סבבה, לא יודע דמטייז ירד אצלי משמעותית ממה שהיה בעבר. עכשיו יש לי את הוניל של אופטימום ה-iso אנסה אותו 180 שקל ל-44 מנות לא ככ יקר.

אתה צודק לפני 6 שנים הטעמים שלהם היו ממש טובים. היה לי את הקרם עוגיות זה היה מעדן! לא יודע , משום מה הם שינו לא רק את הקופסא גם את הטעמים, בעע אחד גדול. האחרון שלהם שקניתי היה מוס שוקולד , אין לי מושג איך הם הגיעו למושג הזה טעם של פ
נראה לי שהבנתי.

Dymatize מוחזקת על ידי BellRing Brands שמוחזקת על ידי Post Holdings.

Post Holdings קנתה את Dymatize ב2014 (התכנון היה פברואר 2014)
Post's Acquisitions Increase Commitment to Active Nutrition and Private Label - Post Holdings

ואז ב2015 הם נקלעו לקשיים והעבירו את הייצור לגורם שלישי
Post to close Dymatize plant | Food Business News | September 17, 2015 07:47

בקיצור, עד לפני 5-6 שנים אכן הטעמים שלהם היו טעימים עד שקנו אותם והחליפו את הייצור.

ובואנה, איזו פירמידה מטורפת של חברות מזון מחזיקה Post Holdings. היא עומדת מאחורי המון מותגים מוכרים (שבתורם עומדים אחרי מותגים אחרים) ולא שמעתי עליה בחיים.

ובואנה, איזו פירמידה מטורפת של חברות מזון מחזיקה Post Holdings. היא עומדת מאחורי המון מותגים מוכרים (שבתורם עומדים אחרי מותגים אחרים) ולא שמעתי עליה בחיים.
עובדים עלינו עם כאילו "חופש בחירה", בסוף הכל אותו דבר 🤣

נראה לי שהבנתי.

Dymatize מוחזקת על ידי BellRing Brands שמוחזקת על ידי Post Holdings.

Post Holdings קנתה את Dymatize ב2014 (התכנון היה פברואר 2014)
Post's Acquisitions Increase Commitment to Active Nutrition and Private Label - Post Holdings

ואז ב2015 הם נקלעו לקשיים והעבירו את הייצור לגורם שלישי
Post to close Dymatize plant | Food Business News | September 17, 2015 07:47

בקיצור, עד לפני 5-6 שנים אכן הטעמים שלהם היו טעימים עד שקנו אותם והחליפו את הייצור.

איזה תותח לפחות לא דמיינתי 🤭

וואי אני עכשיו התחלתי לשתות פעם ראשונה חלבון של MyProtein 👏 שתיתי מלא חברות של אבקות חלבונים אוהב לנסות ,
כאפרה על MyProtein הרמה הכי נמוכה ששתיתי , עושה לא נעים בבטן עד שילשולים , חשבתי שיעבור אבל עדיין הרגשה יומיומית לא טובה.
עזוב סטרואידים אני לא בטוח שיש את הכמות חלבון שהם אומרים לפי הרמה הנמוכה.
באונה ביאסת, עכשיו אמור להגיע אליי 7.5 מ MyProtein 🤦‍♂️

יש לי רגישות ו my protein לא מזיזה לי כלום, אני מאד אוהב את החלבון שלהם, במיוחד שוקןלד בראוניז

תתעלם, תמיד יש יוצאים מן הכלל, הם איכותיים ברמה לא הגיונית למחיר

מקווה שלא לקחת טעמים גרועים שלהם... כי חלק טעימים חלק מדהימים וחלק להקיא/לזרוק/למסור

העלנו אחריי התגובה שלי בדיקות של החברה הזאת , היא ניראת בסדר .
כניראה שעשיתי טעות עם האוכל בדיוק שעברתי לאבקה הזאת .
ממשיך לנסות ..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית