תוכנית החששות שלי מSS

DarthMaul

משתמש פעיל
847
0
נק' מוניטין:
10,881
847
0
קראתי כבר את:
http://www.kilogram.co.il/252/תוכנית-אימונים-מארק-ריפטו-5x5
וגם את:
http://www.kilogram.co.il/1113/מושגים-בסיסיים-בתכנון-אימונים/

ועדיין יש לי חששות לגבי SS.

אני פשוט (שוב) מתחיל.
השגתי את הספר Starting Strength, עיינת בו קצת ... אבל!
- אני לא חושב שאני יכול לאמץ אימון שכולל "powerclean".
לא רוצה תרגיל של כוח מתנפץ. ואני לא חושב שאני צריך את זה.

- ואני גם מאמין כי משקל 5 חזרות הוא כבד מדי. אני אישאף להשתמש במשקל
שמאפשרלי לעשות 10+ חזרות לכישלון.
(לכישלון?!?! אבל איך אני אעשה את זה בלי POWERRACK ואני אנטפטי מדיי לבקש ספוטר ?!?!)

לפי "כבד מדי" אני מתכוון שזה כרוך סיכוי גדול יותר של פציעות וזה לא מוסיף מספיק
כדי להצדיק את הסיכון.
נניח SS כן מאפשר התקדמות מהירה יותר מהאימון הנוכחי שלי. אבל אם האימון שלי מאפשר התקדמות מהירה מספיק והוא אמון בטוח יותר אני מעדיף לא להתאמן בSS.

אני מהדור הישן ... בן 32, ואני מאמין ב: ארתור ג 'ונס, מייק מנצר, קן "ד"ר SQUAT"
ו לייל מקדונלד.
אני שייך למחנה HIT. מעולם לא שמעתי על Rippetoe לפני.

האימון שלי יהיה כנראה מורכב כך:

A:
Squat 1x40 @ 20 kg
Overhead press 2x10 @ 15 kg
Bench press 2x10 @ 40 kg
abs !

B:
Deadlift 1x20 @ 20 kg
Rows 2x10 @ 15 kg
pull downs 2x15 @ 40 kg
Dips 1x5 @ bodyweight
abs !

כמו כן אני מתכוון להוסיף משקל כל אימון (5k ~ 2kg)

ראיתי חלק של הDVD של SS והבחנתי ב זה:
"מוזר" שריפ מורה לאנשים להסתכל על הקרקע במהלך SQUAT...
הבנתי כי זה מאפשר להם להרים כבד (כפי שהוא הוכיח) ... אבל זה גם מביא לנטייה קשת הגב במהלך SQUAT...

כמו כן, נראה לי טיפשי להנחות אנשים לא לחכות בתחתית של SQUAT אבל אין לו בעיה איתם בהמתנה כשהם עומדים ... אין לו בעיה עם אנשים שמשתמשים בברכיהם כמו רוגטקות?! אתה יכול לירות הברכיים ככה ... במיוחד אם אתה משתמש במשקולות כבדים מדי ...

מה הקשר בין לייל למנצר וארתור ג'ונס? בכל מקרה, אם החלטת להיות ליצן לך על זה, אבל מה אתה רוצה מאיתנו? אישור?

לעשות סקוואט ל40 חזרות ודדליפט ל20 זה רעיון לא כ"כ טוב. עם השאר סתם תעכב את ההתקדמות שלך.

לאיזה הישגים הגעת עם הHIT?

נערך לאחרונה:
LOL

אתה הטרול הכי גרוע בעולם. אני מהדור הישן גם, אני מאמין בלייל מקדונלד, ביל סטאר, פאול אנדרסון וג'יי קאטלר.

אגב אימון HARDCORE!! אחי. GO HEAVY OR GO HOME!

הוא לא אומר לך להסתכל על הרצפה אלא להסתכל על הרצפה2 מטר לפנים בערך. המטרה שהצוואר לא יהיה בפשיטת יתר. הצוואר צריך להיות בהמשך הגוף.(באותה זוית).
איזה סיבה יש לך לחכות בתחתית של הסקוואט? ועל איזה רוגטקות אתה מדבר?

• פותח/ת השרשור
מה הקשר בין לייל למנצר וארתור ג'ונס? בכל מקרה, אם החלטת להיות ליצן לך על זה, אבל מה אתה רוצה מאיתנו? אישור?

לעשות סקוואט ל40 חזרות ודדליפט ל20 זה רעיון לא כ"כ טוב. עם השאר סתם תעכב את ההתקדמות שלך.

לאיזה הישגים הגעת עם הHIT?

השאלה: לעכב בכמה??? הרי HIT נותן התקדמות מהירה יחסית
למה 40 REP לSQUAT לא רעיון טוב?
מה זה משנה איזה הישיגים ... עד שאני לא אעשה SS אין לנתונים האלה משמעות בכלל

---------- התגובה התווספה ב 14:43 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:42 ----------

נו, אולי 20 קילו זה Heavy בשבילו.

נו אמרתי ... אני רק מתחיל ... לפני שבוע הרופא המטומטם שלי אישר לי כניסה למכון

---------- התגובה התווספה ב 14:45 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:43 ----------

איזה סיבה יש לך לחכות בתחתית של הסקוואט?

OK התאור שלל מדוייק יותר.
אני לא רוצה להשתמש בברכיים כדי להקל על העלייה מהSQUAT
מעין SLIGSHOT

---------- התגובה התווספה ב 14:47 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:45 ----------

LOL
אתה הטרול הכי גרוע בעולם.

למה כולם קוראים לי טרול ?

Slevin: Listen, I've been hearing that a lot lately...
The Rabbi: [interrupting] My father used to say: "The first time someone calls you a horse you punch him on the nose, the second time someone calls you a horse you call him a jerk but the third time someone calls you a horse, well then perhaps it's time to go shopping for a saddle."

יש לך סיכויים הרבה יותר גדולים להיפצע כשאתה מגיע כל אימון מאשר אתה מרים כבד ומתקדם במשקלים כל אימון.

השאלה: לעכב בכמה??? הרי HIT נותן התקדמות מהירה יחסית
למה 40 REP לSQUAT לא רעיון טוב?
מה זה משנה איזה הישיגים ... עד שאני לא אעשה SS אין לנתונים האלה משמעות בכלל

---------- התגובה התווספה ב 14:43 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:42 ----------

נו אמרתי ... אני רק מתחיל ... לפני שבוע הרופא המטומטם שלי אישר לי כניסה למכון

---------- התגובה התווספה ב 14:45 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:43 ----------

OK התאור שלל מדוייק יותר.
אני לא רוצה להשתמש בברכיים כדי להקל על העלייה מהSQUAT
מעין SLIGSHOT

---------- התגובה התווספה ב 14:47 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:45 ----------

למה כולם קוראים לי טרול ?

Slevin: Listen, I've been hearing that a lot lately...
The Rabbi: [interrupting] My father used to say: "The first time someone calls you a horse you punch him on the nose, the second time someone calls you a horse you call him a jerk but the third time someone calls you a horse, well then perhaps it's time to go shopping for a saddle."

איזה SLINGSHOT אתה מדבר? אתה יודע בכלל מה קורה כשאתה סקוואט? איך אתה לעזאזל טוען שאתה משתמש בברכיים ככה?

ובכללי, לתוכנית לא קוראים HST? (ולא HIT)

תפרט קצת יותר למה אתה מתכוון להשתמש בברכיים כדי לעלות בסקוואט?

---------- התגובה התווספה ב 14:50 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:49 ----------

hst זה תוכנית אחרת

• פותח/ת השרשור
תפרט קצת יותר למה אתה מתכוון להשתמש בברכיים כדי לעלות בסקוואט?

לא מצליח למצוא משהוא דומה בYOUTUBE אבל אם אתה עוצר ואז מרים, זה יותר קשה מאשר לא לעצור בכלל... בגלל זה הבאנדים מסביב לברכיים מקלים ... אני ברור מספיק ?

---------- התגובה התווספה ב 15:14 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:10 ----------

יש לך סיכויים הרבה יותר גדולים להיפצע כשאתה מגיע כל אימון מאשר אתה מרים כבד ומתקדם במשקלים כל אימון.

מגיע כל אימון ???? מה ?
אני מתאמן 2 - 3 פעמים בשבוע ...

לא מצליח למצוא משהוא דומה בYOUTUBE אבל אם אתה עוצר ואז מרים, זה יותר קשה מאשר לא לעצור בכלל... בגלל זה הבאנדים מסביב לברכיים מקלים ... אני ברור מספיק ?

אתה ברור מספיק, אבל אתה גם טיפש מספיק. על stretch reflex שמעת?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית