הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך האבקת חלבון של prolab

אם קנית אותה כבר מה זה משנה אחי ?
טעימה לך ? מתערבבת כמו שצריך בלי גושים...
יעשה לך טוב על הלב אם אגיד לך שפרולאב חברה טובה ?
החברה טובה, חלבון הוא חלבון, ברמות האלה של החברות הטובות ההבדל העיקרי הוא בטעם.
האנליזות שלהם מבחינת אחוזי החלבון די זהות.

• פותח/ת השרשור
יש הבדל בין אבקת החלבון של ISS לבין האבקה של prolab?

ואני קונה מישראל בודי, אתם ממליצים על משהו אחר באותו המחיר משם?

הם די דומות רק שב ISS יש יותר BCAA וגלוטמין ויש ב ISS גם חלבון איזולייט מה שאין בפרולב! הטעמים של ISS גם יותר טובים מהפרולב.
הכי טוב שתקנה ממאסל האוס,שירות טוב,אמינים ויש לך הנחת פורום של עשרה אחוזים אם אתה בא לחנות או משלוח חינם.

בבדיקה שהאתר עשה אז יצא 23 למנה במקום 25 (לטעם שוקו) ה"נפילה" הייתה בפחממות , על האריזה היה כתוב 2.5 ג' למנה, בבדיקה יצא ~5 (סטייה של 100%).

לדעתי כדאי אם:
1. אין לך בעיה עם הטעם
2. אם אין לך בעיה עם לקטוז
3. אתה יכל להביא במחיר טוב

לרוב האנשים אני לא בטוח שזה הכי משנה עם זה 5 או 2.5 (ברור שזה לא תקין וכו')

אבל לחבר'ה כמוני עם דיאטה דלת פחמימות ש30-40 פחמימות ליום זה מאוד משמעותי בייחוד עם לוקחים כמה פעמים ביום את האבקה.

בייחוד כשקראתי שהחלבון שלקחתי הפרוסטאר פשוט פישל בקטע של החלבון ובייחוד בקטע של הפחממה.

עברתי לMETRX מקווה שהמצב שם יותר טוב.

• פותח/ת השרשור
בבדיקה שהאתר עשה אז יצא 23 למנה במקום 25 (לטעם שוקו) ה"נפילה" הייתה בפחממות , על האריזה היה כתוב 2.5 ג' למנה, בבדיקה יצא ~5 (סטייה של 100%).

לדעתי כדאי אם:
1. אין לך בעיה עם הטעם
2. אם אין לך בעיה עם לקטוז
3. אתה יכל להביא במחיר טוב

2 גרם חלבון לא כל כך משנה לי ובקשר לפחמימה,
אני בכל מקרה במסה ו2.5 גרם נוספים בכלל לא מזיקים.

1. הטעם די בסדר.
2. אין לי בעיה עם לקטוז.
3. 300 ש"ח ל2.3 ק"ג זה מחיר טוב?

אם בשביל 30 שח אתה מעדיף לקחת חלבון כמו אינטראקטיב עם תגובות לא טובות של אנשים במקום ללכת על מותגים טובים ואמינים אז אני ממש לא יכול להבין את זה.כמו שמשה אמר יש כאלה שנבדקו ויצאו פחות חלבון מהמוצהר על התווית,לפחות שאתה משלם עוד 30 שח יותר אתה יודע שאת המקבל משהו אמין וטוב,תבחר לך חלבון אחר עדיף.

• פותח/ת השרשור
אם בשביל 30 שח אתה מעדיף לקחת חלבון כמו אינטראקטיב עם תגובות לא טובות של אנשים במקום ללכת על מותגים טובים ואמינים אז אני ממש לא יכול להבין את זה.כמו שמשה אמר יש כאלה שנבדקו ויצאו פחות חלבון מהמוצהר על התווית,לפחות שאתה משלם עוד 30 שח יותר אתה יודע שאת המקבל משהו אמין וטוב,תבחר לך חלבון אחר עדיף.

על איזה אבקת חלבון אחרת אתם ממליצים מישראלבודי?

מה אתה נעול כל כך על ישראלבודי?יש את מאסל האוס ולהם יש מחירים מעולים ושירות הכי טוב בארץ
זה האתר שלהם:
http://www.musclehouse.co.il/
אבקה מומלצת בטווח מחירים כמו של הפרולב היא ISS שיש בה גם חלבון איזולט מה שאין בפרולב.יש לנו 10 אחוזים הנחה במאסל האוס שווה לך להתקשר ולהיות לקוח שלהם.
זאת האבקה
http://www.musclehouse.co.il/ISS_WHEY_MATRIX-details.aspx

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית