הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בחירות 2020

אפשר להתווכח על זה, ויש קייס חזק שאתה טועה אבל 99% ממצביעי כחול לבן לא מודים שיש לנתניהו הישגים, אלא מספרים שהמדינה מתפוררת ושנתניהו הוא ארדואן.

לכן הפסדתם.

רדידות
להגיד שאין לנתניהו הישגים זה שקר, אני לא חושב שהוא ארדואן ולא הצבעתי כחול לבן. אבל, נתערב שאתה לא יודע להסביר חצי מרשימת ההישגים שפרסמת? זה יותר רדוד.

סתם שאלה, אם כל מדד נסק ועלה ב10 שנים של שנות נתניהו, למה צריך להיות עצוב?

השאלה שצריך לשאול היא, האם זה עלה בזכותו בלבד?
כיצג זה עלה ביחס למדינות לשאר במדינות בעולם?
כיצד העליה הזאת עוזרת לך? אני לא רואה שיויון בנטל. מחיר הדיור עולה וזה רק קצה המזלג

אגב, מספר היורדים מהארץ רק צנח בעשור של נתניהו (פונקציה של המצב הכלכלי המצוין), ככה שגם פה אתה מפספס

אשמח לראות איפה המדד הזה כתוב? והאם זה נמדד ביחס לעולים חדשים? אם כן זה לא ממש שווה משהו. צריך לשאול האם מי שעלה יכול לתרום למדינה, וכמה זה שעזב תרם למדינה?

ימין עם 58 אפילו ונתניהו ראש ממשלה, לא נראה לי שהבנתם שהפסדתם.
צפה בקובץ המצורף 53665

אחזק את פאוורליפטינג, זה לא כדורגל.
אין אנחנו ואתם, ואם הייתה אפשרות לפצל את המדינה ל2 . הרי שידוע איזה צד היה מפסיד. לפחות מהתפלגות המצב הסוציואקונומי של המצביעים.

יתר על כן, 58-9 הוא לא ראש ממשלה. ואני בשמחה אתמוך שוב בכחול לבן גם אם יובילו לסחירות רביעיות.

ולגבי הטבלה שפירסמת, אין לה שום משמעות. אני מסתכל על היכולת שלי לקנות דירה, ואיך זה ביחס למדינות מפותחות אחרות.
(דירה זה רק אחד הפרמטרים כמובן)

שאר התשובות שלי מסומנות בתוך הציטוט בהדגשה.

להגיד שאין לנתניהו הישגים זה שקר, אני לא חושב שהוא ארדואן ולא הצבעתי כחול לבן. אבל, נתערב שאתה לא יודע להסביר חצי מרשימת ההישגים שפרסמת? זה יותר רדוד.

לנתניהו היו אחלה הישגים בעבר, אבל ראש ממשלה שמשקר, מסית ומשסע. עם 3 כתבי אישום.
אלו סיבות יותר ממספקות... אבל ברגע שיהיה לו חסינות, שאנשים לא יתלוננו על מעבר חוקים וזלזול באכיפת החוק. מקווה שזה יקרה אני כבר אגור בחול.

אגב, מספר היורדים מהארץ רק צנח בעשור של נתניהו (פונקציה של המצב הכלכלי המצוין), ככה שגם פה אתה מפספס

יש כמה בעיות עם הנתון הזה: הראשונה היא שהלמ"ס מתקשה לסווג אזרחים שעוזבים לצמיתות ביחס לנתונים שעומדים לרשותה - גם אם תנתק תושבות ולא תחיה בארץ יותר משנתיים (כמוני) עדיין תוגדר כתושב הארץ כי יש לך כתובת בארץ (יד ימין לא יודעת מה יש שמאל עושה, אין שיתוף מידע בין ביטוח לאומי ומס הכנסה ללמ"ס למרות שהיית מצפה שכן - פשוט אף אחד לא מעוניין לדעת את הנתון האמיתי).

הבעיה השניה היא שלרוב האנשים בארץ אין את היכולת פשוט לקום וללכת לעבוד במדינה אחרת, בין אם מדובר בילדים/משפחה או בויזת עבודה. אפשר לטעון שעדיף להסתכל על אנשים שעוברים לארה"ב מתוך האנשים שזכו בגרין קארד, בעלי ויזה או בעלי אזרחות לדוגמא.

הבעיה השלישית היא עם איכות האנשים שעוזבים לעומת האנשים שמגיעים לארץ - יש לך אנשי הייטק שמרוויחים 30000+ לחודש שעוזבים לעומת פנסיונרים מבוגרים שמגיעים לארץ לפנסיה בשביל להנות מביטוח רפואי חינם.

אגב, ישראל היא המדינה היחידה שמשתמשת במושגים "ירידה" ו"עליה" בשביל לציין הגירה חיובית/שלילית, זה לא קיים באף שפה שהיא מלבד עברית.

חבר'ה
59 לימין
עוד מנדט לליכוד מהחיילים-60
עוד עריקה וסגרו פינה, לדוגמא עומר ינקלביץ...

חבר'ה
59 לימין
עוד מנדט לליכוד מהחיילים-60
עוד עריקה וסגרו פינה, לדוגמא עומר ינקלביץ...

כרגע 58 מנדטים אחרי ספירת 72 אחוז מהקולות וספרו רק 200 קלפיות מתוך 700 בתל אביב, נחכה ונראה.

אחרי 90 אחוז - 60 מנדטים לגוש הימין
עם החיילים וכו' אני מאמין שיהיה 61
בכל מקרה, גם 60 מספיק
אורלי הסקסית תערוק.
עריכה - 59 מנדטים לימין

קולות החיילים נספרים ביחד עם המעטפות הכפולות,
זה למה פעם שעברה המשותפת קיבלה מהם את המנדט האחרון וכולם התפלאו למה.
סליחה על הבורות, איך חיילים מצביעים למשותפת? לא זכור לי שיש כזאת כמות חיילים ערבים בצבא, שאלת תם

גם חיילים הם מעטפות כפולות..
השאלה שלי יותר בכיוון של לאן נעלמים קולות החיילים? איך יכול להיות שזה מוסיף סך הכל מנדט אחד לליכוד/כחול לבן? כל פעם?
זה מה שאני אומר-
החיילים נספרים עם שאר המעטפות הכפולות
לא תאמין כמה מצביעים בכפולות. גם הערבים
וזה למה המשותפת מקבלת עוד מנדט מזה.

, נתערב שאתה לא יודע להסביר חצי מרשימת ההישגים שפרסמת? זה יותר רדוד.

10 שנים נתניהו בשלטון: אלו המספרים.
במדינה פופוליסטית כמונו לצל מדינות אירופאיות אחרות שנקלעו לקשיים אדירים בגלל פופוליזם אין אלא לזקוף את ההישגים האלה לזכותו, אתה יכול לבחור איזה מישור שבא לך, ישיר, עקיף אין שום בעיה
אבל במדינה בא 80% מהאזרחים היו מצביעים בעד משכורת של 50,000 שקל לניצולי שואה, 15,000 שקל בחודש לקשישים וכל מני הברקות פופוליסיטות אחרות - הכל בזכותו.

ולמי שעוד לא הבין, אם הימין מגיע גם ל58 מנדטים, נתניהו ראש הממשלה.
המילה בחירות רביעיות היא בגדר קללה שהעם לא יסלח לה וכולם מבינים את זה, ראש הגוש האידיולוגי הגדול ביותר הוא הימין עם (נניח 58)

הגוש האידיולוגי השני בגודלו הוא המרכז שמאל עם 39 מנדטים.

הערבים וליברמן לא קשורים לגוש "המרכז שמאל" ולכן אין היתכנות קואליציונית מצידם.

רב יהודי מובהק לנתניהו עם 58 מנדטים, ואם נחבר גם את ליברמן לגוש הרק לא ביבי (שהערבים לא שייכים לו, כי הם רק לא כל דבר יהודי, ככה תמיד היו) אז מגיעים ל45.

העם אמר את דברו, ראש הממשלה הבא הוא נתניהו עם כל מני עריקים ומצטרפים.

מזל טוב לנו

הכי מצחיק ש18 מנדטים של חרדים שלא עושים צבא מוגדרים ימין ו3 רמטכלים אלופים וראשי שב"כ שסיכנו את חייהם מוגדרים שמאל חחחח מדינה בהזיה

הכי מצחיק ש18 מנדטים של חרדים שלא עושים צבא מוגדרים ימין ו3 רמטכלים אלופים וראשי שב"כ שסיכנו את חייהם מוגדרים שמאל חחחח מדינה בהזיה

כי אחרי גיל 11 אתה לומד שההגדרה של ימין שמאל זה לא מי משרת בצבא ומי לא משרת בצבא.
אבל מה אפשר לצפות ממצביעי כחול לבן
1. אין דבר שמאלני יותר מלכנות את שלטון הימין "מלוכה" ואת נתניהו "הקיסר," חמש דקות אחרי בחירות דמוקרטיות לחלוטין.

2. כלל אצבע אוניברסלי - כשטוב לאנשים כלכלית הם לא ממהרים להפיל שלטון, זה נכון לגבי ישראל וזה נכון לגבי שאר מדינות העולם החופשי.

3. כל המבוססים היטב שרצו להחליף את השלטון רק בגלל שהם דאגו לשכבות החלשות ( רווחה! בריאות! חינוך!) שולחים עכשיו את הפריפריה לאלף אלפי עזאזל כי מה זה נקרא שלמסעודה משדרות יש רצון משלה, בהמה שבטית עיוורת ומטומטמת.

4. מכתבי העצומה נגד נתניהו שנכתבו על ידי אגודת הטייסים הטבעונים, אגודת הפרופסורים חובבי צ'כוב, אגודת יוצאי הסיירות הנבחרות יפי הבלורית ואגודת המשפטנים כחולי העיניים, חשפה תהיה ששווה לחקור - מה הקשר בין נטיה פוליטית לבין עמדות הכוח הכי נחשקות בישראל. מעניין לא?

5. שומרי הסף האמיתיים של הדמוקרטיה בישראל הם הציבור המסורתי מנשק המזוזות.

6. להשוות ראש ממשלה מכהן למכחיש שואה, רוצח המונים, צורר ובוגד שמכר את בטחון האזרחים עבור בצע כסף זה קמפיין חלבי מדי, מנומס מדי, פויה גנץ, מתי כבר תוריד את הכפפות ותפסיק להיות כזה ג'נטלמן.
לתהות על היכולת הרטורית החלשה של מועמד לראשות ממשלה זה קמפיין נמוך, חציית קו אדום ופשע שנאה.

7. "ציבור נהגי המוניות" ניצח את המטריקס, במובן הזה מדובר בציבור הכי מרשים, עמיד בפני הסתה, בעל שכל ישר וחשיבה בקרותית בישראל.

גדא

חייב להודות שהרשימה המשותפת עשו אחלה עבודה, לעומת גנץ החסר כריזמה הזה ש 4 חודשים אחרונים בקושי יצא לשטח.
לא פלא שאיבד 3-4 מנדטים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית