הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

בחירות 2020

אתה יכול לא לקנות אותם, אבל הנתונים הם עובדתיים והעם מרגיש את זה בכיס, לכן ממשיך להצביע לנתניהו.
העם מרגיש את זה בהחלט, אותו זקן לבוש חולצה של הליכוד ומחטט בפח זבל.
מצביעים לנתניהו בגלל הדמוגוגיה המסריחה שלו "פרס יחלק את ירושלים" או גנץ מסוכן לבטחון. הפחדות זה מה שהוא יודע למכור להם.

אני חייב להגיד משהו בקשר לערבים , מה שהרבה אנשים לא חושבים עליו שבמגזר הערבי אחוז הקבלה לתואר כנראה גבוה יותר מאחוז הזכאות לתואר (במיוחד עם מוסלמים)
הסיבה פשוטה שאתה מתקבל על זכאות נמוכה רוב הסיכוים שאתה לא תוכל להתמודד עם העצימות של יום לימודים אקדמי.
http://taubcenter.org.il/wp-content/files_mf/arabisraeliinhighereducationheb.pdf

בנוסף השכר שלהם נמוך יותר מיהודי הממוצע הסיבה לכך לפי המחקר היא כנראה אי שירות בצבא נותן להם פחות קלפי מיקוח.
(מה שביינו באמת אשמתם אני מבין ניגוד אינטרסטים וכול זה אבל אם הם רוצים יחס כאזרחי ישראל אז שיתנו כמו אזרחי ישראל)

עוד משהו בקשר לחרדים במחקר שאנטון הפנה אותנו כתוב בברור שמטרה לתעסוקת נשים הושגה אבל המטרה בתעסוקת גברים היא עדיין רחוקה ופה האישו. הבעיה בקהילה החרדית לא באמת הייתה תעסוקת נשים הרי זה תמיד היה מסורת בשלהם לתת לאישה לצאת לעבוד בזמן הגבר לומד תורה הבעיה היא בתעסוקת גברים.

עוד משהו שאי כבר אנחנו בנושא שאני חייב לציין שהמדינה באופן גלוי מנסה להגביר את אחוזי התעסוקה של נשים במגזר החרדי כדיי להוריד במעט את אחוזי הילודה המטורף שלהם (אותו דבר עם הערבים) למה? כי לצערי הרב כמה שתחלופה שלנו פה טובה בגלל המגזר הזה הוא גם לצערי הרב סובל מהרבה בעיות רופאיות אגב זאת.

אני שומע הרבה אנשים מאישמים את המגזר הדתי בכך שהם דופקים את הילדים שלהם ובכך ''יוצא'' להם הרבה ילדים עם בעיות נפשיות או כאלה שטוענים שזה אירוני שאנשים שמאימנים בהאלוהים מקבלים הרבה ילדים עם בעיות מולד
זאת שטות אחד גדולה הסיבה הפשוטה לעניין היא שברגע שאתה מביא כמיות גדולות של ילדים אתה מגביר סטטיסטית את הסיכוי שלך להביע לעולם ילד מאכלוסיה המיוחדת לעולם וזהו אין לזה קשר לאורח החיים של האדם או לאמונות שלו.

וזה מתקשר מתקשר לנושא הבא ופה אני מודה שזה בא אך ורק מנסיון אישי שלי
לערבים בניגוד ליהודים יש פחות כלים להשתמש למען מענק ממשרד הרווחה וביטוח לאומי
-רובם לא יודעים עברית לכן הם צריכים תמיד לחכות לפקיד היחיד שיודע עברית שיפנה עלהים, וגם אלו הצעירים ומשכילים יותר בדרך כלל מעדיפים לדבר עם פקיד במגזר הערבי כי הם מרגישים שהם יותר יכולים להתבטא
-רוב העם הערבי לא יודע להתמודד עם ביוקרטיה ופה אני לא יודע עם להאשים אותם או את הממשלה , כי באמת רמת הלימוד שלהם בבית הספר נוראית כאשר עבדתי בבית הספר ביפו נדהמתי עד כמה נוראי הלך הרוח בשיעורי לשון ואזרחות שמה זה הגיע לרמה שלא לימדו אותם שם דברים בסיסים כמו איך לכתוב סיכום או לקרוא מאמר.

אישית אני חייב להגיד שאני לא אוהב את הגישה הזאת של להאשים מגזר שלהם בין אם זה ערבים או בין זה חרדים כן יש פה לשתי הקבוצות קצת נטל שהם צריכים לקחת וביקורת שהם צריכים לספוג
אבל לבוא ולהגיד שהם אחראים לדילול המצב הכלכלי בישראל זה מופרח.

חייב להתייחס לעניין המגזרים.
ערבים וחרדים במשך שנים מוצצים מהקופה ולא נותנים כלום.
#מקבלים תקציבי ענק. נכון גם החילונים אבל ידעת שאצלם אין פיסיקה מתמטיקה ואנגלית.
אפילו לשון עברית תקינה לא יודעים- ועל זה אתה משלם מיסים שעוברים לגידול עוד דור נזקק של טפילים. אפס כלים לשילוב בחברה.

#צבא שלא עושים מצידי שיבואו לשייפ אבנים בשטח אבל כל אחד חייב לתת משהו.
ולא אכפת לי שהם מתנדבים. כמו שאני תורם ועוזר לאנשים אני לא ינפנף בזה כתירוץ או סיבה למשהו אחר.

אני מצביע ביבי כי שאר המועמדים מנהלים קרקס עוד יותר מפגר ממנו ועוד לא תפסו את הכיסא.
לא מחליפים בנאדם שעושה עבודה טובה מתוך שינאה. צריך שיבוא מועמד רציני הרבה יותר ממנו.
וכן הרבה יגידו על ביבי חרא. אבל שנה שגנץ יהיה בכיסא גם אצלו יצוף החרא ככה זה פוליטיקה לא ראיתי בחיי אחד ישר וגנץ זה תיבת פנדורה לכל דבר לא מאופס בשיט.

אפילו לשון עברית תקינה לא יודעים- ועל זה אתה משלם מיסים שעוברים לגידול עוד דור נזקק של טפילים. אפס כלים לשילוב בחברה.

כן אבל זה גם אשמת הממשלה שהממשלה שלך משקיע במערכת החינוך שלהם וממשיכה לתת למנהגי הכת שלהם להאכיל אותם שקרים(יש הרבה חרדים שנלאצים ואורצים להשלים השכלה בשלב מאוד מאוחר בחיים שלהם ) אז היא יוצרת פערים
הנקודה שלי זה שנכון יש להם אשמה בנושא אבל צריך גם להבין את הצד השני

#צבא שלא עושים מצידי שיבואו לשייפ אבנים בשטח אבל כל אחד חייב לתת משהו.
ולא אכפת לי שהם מתנדבים. כמו שאני תורם ועוזר לאנשים אני לא ינפנף בזה כתירוץ או סיבה למשהו אחר.

אני מצביע ביבי כי שאר המועמדים מנהלים קרקס עוד יותר מפגר ממנו ועוד לא תפסו את הכיסא.
לא מחליפים בנאדם שעושה עבודה טובה מתוך שינאה. צריך שיבוא מועמד רציני הרבה יותר ממנו.
וכן הרבה יגידו על ביבי חרא. אבל שנה שגנץ יהיה בכיסא גם אצלו יצוף החרא ככה זה פוליטיקה לא ראיתי בחיי אחד ישר וגנץ זה תיבת פנדורה לכל דבר לא מאופס בשיט.
"מצידי שיבואו לשייף אבנים"
מצד אחד אתה מתלונן על זה שהם מוצצים מקופת המדינה ומצד שני אתה רוצה לשלם על חייל שמשייף אבנים.
אף אחד לא צריך את החרדים בצבא, אתה תצטרך לספק להם שירות מתאים לאמונה שלהם עם הוואג'ערס שזה כולל, ותקבל מהם אפס תועלת.
קל לצעוק ססמאות, תחשב כמה עולה חייל חרדי לצבא ותחזור אליי אם אתה עדיין צריך אותם שם.

כן אבל זה גם אשמת הממשלה שהממשלה שלך משקיע במערכת החינוך שלהם וממשיכה לתת למנהגי הכת שלהם להאכיל אותם שקרים(יש הרבה חרדים שנלאצים ואורצים להשלים השכלה בשלב מאוד מאוחר בחיים שלהם ) אז היא יוצרת פערים
הנקודה שלי זה שנכון יש להם אשמה בנושא אבל צריך גם להבין את הצד השני

המנהיגים החרדים שיושבים בממשלה מנציחים את הבורות של המגזר בכך שבעצמם לא עושים כלום ושום דבר לשפר את המצב אלא להפך.
מוסדות חינוך במימון מדינה שלא יודעים שם מה זה מתמטיקה או איך אומרים מילה וחצי באנגלית.
וכשמתעמתים איתם לגבי זה הם תוקפים שכולם מטומטמים ועל תיכנס לחינוך שלנו..
באים לוקחים צק ולא חייבים כלום לאף אחד זה המצב.

"מצידי שיבואו לשייף אבנים"
מצד אחד אתה מתלונן על זה שהם מוצצים מקופת המדינה ומצד שני אתה רוצה לשלם על חייל שמשייף אבנים.
אף אחד לא צריך את החרדים בצבא, אתה תצטרך לספק להם שירות מתאים לאמונה שלהם עם הוואג'ערס שזה כולל, ותקבל מהם אפס תועלת.
קל לצעוק ססמאות, תחשב כמה עולה חייל חרדי לצבא ותחזור אליי אם אתה עדיין צריך אותם שם.

בשביל 1000 שקל שהם מקבלים יוכלו לתת אחלה עבודה.
זה שחייל חרדי "עולה" למדינה המון כי יש ילדים וכדומה זה עוד מחסום שהמחוקקים יצרו בעצמם. כמובן שכל החוקים האלה באים מהחרדים עצמם כי יש אשלייה שמחוקקים חוקים או רפורמות ביצים וכדומא.. ובתאכלס החרדים עצמם קובעים את כל המצב והעובדות בשטח.

ותהיה מופתע הם לא כולם מביאים ילדים בגיל צעיר לרוב יש זמן לסיים שרות צבאי זה הכל הכל תירוצים.
בתקופה שההורים שלי ושלך היו צעירים זה היה בנורמה בגיל 20 להיות נשוי +1 וכולם לבשו מדים וחלק מתו עם המדים בגאווה.
תירוצים

בשביל 1000 שקל שהם מקבלים יוכלו לתת אחלה עבודה.
זה שחייל חרדי "עולה" למדינה המון כי יש ילדים וכדומה זה עוד מחסום שהמחוקקים יצרו בעצמם. כמובן שכל החוקים האלה באים מהחרדים עצמם כי יש אשלייה שמחוקקים חוקים או רפורמות ביצים וכדומא.. ובתאכלס החרדים עצמם קובעים את כל המצב והעובדות בשטח.
אז מה אתה מציע לעשות...שצהל ישלם לכל אחד 5000-6000 ש"ח?

אז מה אתה מציע לעשות...שצהל ישלם לכל אחד 5000-6000 ש"ח?

הגישה שלך שילד בן 18 שהביא עוד ילד לעולם וצריך לשפוך עליו כסף רק בגלל שהוא לובש מדים צריכה להשתנות.
רוצה ילדים? שלא יגייסו אותך בכלל אז
תהיה מופתע כמה אנשים יעדיפו להתגייס במקום להיות עם ילד בגיל כזה גם חרדים.
הם עדיין סגורים בקוביה שלהם שם ולאט לאט זה נסדק אצלם.
אי אפשר לפתור בעיות ביום אחד אבל פה לא מנסים בכלל.. ברגע שהממשלה כמו בכל מדינה מפותחת תדרוש מכל ילד ללמוד מתמטיקה אזרחות ספרות ואנגלית. אז אולי לאט לאט יהיה משהו. זה דרישה בסיסית ואמורה להיות חובה, איך יכל להיות שבנאדם לא מקבל כלים בסיסים לחיים אבל התקציב של המוסד בו גדל הוא מהגבוהים ביותר וממומן כמובן עי המדינה שזה אתה ואני בסוף
ברגע שהחינוך שזה הבסיס-לא ישתנה אז כלום לא יזוז
מחר אפתח בית ספר לפיתוח גוף שכל מה שעושים בו זה ללמוד תזונה, להתאמן, לקבל המון חומרים ואוכל. וכולם יגדלו שהדבר היחיד שיש להם בראש זה משקולת חזה עוף ורוני קולמן כל היום. אפילו חשבונית בסופר לא יצליחו לקרא
וכל זה היה ממומן מהמדינה מההתחלה עד הסוף.
וכשאתה מנסה לתקן את המצב נצא למחאות ונשרוף ניידות..

זה המצב אצלם

הגישה שלך שילד בן 18 שהביא עוד ילד לעולם וצריך לשפוך עליו כסף רק בגלל שהוא לובש מדים צריכה להשתנות.
רוצה ילדים? שלא יגייסו אותך בכלל אז
תהיה מופתע כמה אנשים יעדיפו להתגייס במקום להיות עם ילד בגיל כזה גם חרדים.
הם עדיין סגורים בקוביה שלהם שם ולאט לאט זה נסדק אצלם.
אי אפשר לפתור בעיות ביום אחד אבל פה לא מנסים בכלל.. ברגע שהממשלה כמו בכל מדינה מפותחת תדרוש מכל ילד ללמוד מתמטיקה אזרחות ספרות ואנגלית. אז אולי לאט לאט יהיה משהו. זה דרישה בסיסית ואמורה להיות חובה, איך יכל להיות שבנאדם לא מקבל כלים בסיסים לחיים אבל התקציב של המוסד בו גדל הוא מהגבוהים ביותר וממומן כמובן עי המדינה שזה אתה ואני בסוף
ברגע שהחינוך שזה הבסיס-לא ישתנה אז כלום לא יזוז
מחר אפתח בית ספר לפיתוח גוף שכל מה שעושים בו זה ללמוד תזונה, להתאמן, לקבל המון חומרים ואוכל. וכולם יגדלו שהדבר היחיד שיש להם בראש זה משקולת חזה עוף ורוני קולמן כל היום. אפילו חשבונית בסופר לא יצליחו לקרא
וכל זה היה ממומן מהמדינה מההתחלה עד הסוף.
וכשאתה מנסה לתקן את המצב נצא למחאות ונשרוף ניידות..

זה המצב אצלם
אז אתה כנראה חי בעולם מקביל אם אתה חושב שצהל יגייס חרדים עם ילד/2 לכל אחד וישלם להם 800 שקלים.

לא לגייס אנשים שמשריצים בגיל 18 זה לא המהות של הצבא.
חרדים לא מביאים ילדים בגיל 18 זה לא שנות ה60 הרוב מנסים בדיוק כמוך להסתדר איכשהו על החיים. רק שלהם יש סט חוקים שונה לגמרי.

גם רוסים ידוע שבגיל צעיר היו חתונה ילד כבר ב18-19 אז אני ישחק על זה?
"תזהרו לגייס אותי אני יביא ילדים" הכל תירוצים ודיבור ילדותי.

העולם עשויי מכסף לצערנו ולטובתינו.
ברגע שתיקח להם את כל המימון וכל שקל שהם מקבלים כי הם" חרדים" הם יבואו לבד להתגייס ללמוד ולעבוד.... כי מה נעשה הכסף לא צומח על העצים צריך לתת ולקבל כדי לחיות לא רק לקבל.
כסף חבר הכל כסף וזה גם למה החרדים מוכנים לשבת גם עם נאסרללה בכנסת.. כי הוא נותן תקציבים..

זה בעולם אוטופי.
אתה חי במדינה בא יסודות רבים בחברה נשארים תחת סטטוס קוו מתמשך בשם הנוחות כשבין היתר זה נושא מימון ותקצוב חרדים ושיעור הגיוס הנמוך שלהם.

במילים עדינות, נורא ״נוח״ לכולם להמשיך ככה. לכן גם הצבא פועל מאחורי הקלעים ולא בפומבי על מנת לגייס כמה שפחות חרדים כי גם כיום הם נטל.

עזוב פאקינג צבא.
אני אומר לך שמגדלים ב2020 דור אנאלפבתי שלא יודע כמעט כלום על העולם וכל זה קורה ליד תא בבני ברק ובירושליים לא איי שם באפריקה או צפון קוריאה.
ואתה אני איך שתקרא לזה משלמים על כל ההוצאות הטיולים מההתחלה עד הסוף.
זה פאקינג השקעה של מיליארדים פשוט בכלום ואפילו להשקיע במינוס.

אני ואתה למדנו בתיכון. עשינו צבא רובנו ובכך שאנחנו עובדים, קונים, חיים, וטסים על זה הכלכלה זזה.

זה אומר שהמדינה הרוויחה מההשקעה בכאילו כי אתה תורם לכלכלה בסוף.

אנשים שחיים ברובם על קצבאות וקומבינות שרק הם המציאו עם עצמם. חצי משוק העבודה עובד בשחור ולא קונה כמעט כלום.
זה השקעה רעה מכל הבחינה למדינה... נתת נתת להם ובחזרה מחרבנים לך עוד יותר את הכלכלה
הייתי לפני כמה שנים המון עם האוכלוסיה אני לא מדבר כי ראיתי טלוויזיה והתעצבנתי..
ראיתי במו עיניי ילדים בגילאי 8-15 לא יודעים פאקינג עברית. מדברים יידיש ועוד מצפים ממך להבין.

זה הדבר היחיד שאי פעם הסכמתי עליו שיצא מיאיר לפיד: אמר להם בסהכ מתמטיקה ואנגלית תלמדו שיהיה לילדים משהו בראש..

והם די אמרו לו תביא תצ'ק וזדיין כי הם יכולים הרי הכל

אמת. לכן אני חוזר ואומר שזה נוח לכולם שזה נשאר ככה ויהיה נוח לכולם שזה יישאר ככה..

צבא אני לא מתייחס כמעט כי גם חילונים מתחמקים באחוז גבוהה ועולה.. עזוב זה שנתיים וחצי מהחיים והלאה מה?

ברגע שברז הכסף זורם יש בעיה. אתה לא רוצה צבא? לא רוצה ללמוד מקצועות ליבה?
לא רוצה להשלב בחברה?

אז לא תקבל שקל ותתחיל לחשוב איך לייצר לבד הכנסה.

ברגע שאתה משלם לבנאדם ומסבסד אותו הוא בחיים לא יזוז לשום מקום לא יתקדם בכח אפילו.
כי בשביל מה.. יושב ומקבל ובמצב השני הוא עובק ומקבל.

ראיתי מלא שיט שם לא אכליל כי ראיתי המון אבל קח קומבינה שמישהו "התגאה" בי מולה.

בחור בריא כמו שור בן 19 עובד על קורולה ישנה כנהג מונית בשחור דרך הווצאפ. על הדרך הוא רשום באיזה ישיבה ומקבל כסף והוא מגיע לשם רק לאכל פעם בשבוע.
ומהצד יש לו איזה ביטוח לאומי עוד שנכנס, ה' יודע איך הוציא מהם כסף.

והבחור מתגאה שהוא מרמה את כולם לא עושה צבא וחיי טוב בגדול. יש המון כאלה והם חיים טוב טוב על חשבונינו- על הנייר הבחור חצי נכה ומובטל
זה שחקנים לכל דבר

מצביעים לנתניהו בגלל הדמוגוגיה המסריחה שלו "פרס יחלק את ירושלים" או גנץ מסוכן לבטחון. הפחדות זה מה שהוא יודע למכור להם
לגמרי. לפחות זה מה שראיתי אצל המעריצים שלו שאצלי בפייסבוק, אגב לא רק מזרחים יש לי שם שמעריצים אותו. כל אלה שבשבילם "שמאלני" זה מילת גנאי ושווה ערך לבוגד, ו"גנץ יישב עם הערבים והלך עלינו" ו"ליברמן שמאלני שיישב עם אחמד טיבי" ו"רק ביבי יגן עלינו מהערבים ומהטילים וכו' (לכו לדרום ותראו איך הוא מגן מפני טילים)

תגיד, מה עם האפשרות שבזמן נתניהו ישראל הגיע עובדתית למקום הכלכלי הכי טוב שהיא איי פעם הייתה בו? גם בזמן משברים עולמיים?
לא ממש מבין אנשים שלא תומכים בנתניהו, הדבר הכי חשוב שהשכר הריאלי (ביחס לעליית מחירי המדד ואינפלציה ) והשכר החציוני עלו וה"מזרחים" האלה מהפירפירה שאתה חושב שהם מצביעים מתוך אגו ברברי כי הם "מרגישים מעל ערבים" פשוט מרגישים את הטוב הכלכלי הזה.

כמעט 10 מיליון ישראלים טסו רק ב2019, אני "בבון" שגר באשקלון והכבישים והמחלפים שבונים לנו בפריפריה מורגשים ונראים.

למה שאחליף את זה?
וכל הנתונים האלו מתעקלים למטה בגלל שיש לנו 2 אוכלוסיות שחיות בעוני יזום: חרדים עם 10 ילדים וערבים שלא מדווחים על הכנסות ורק חיים בשחור אז "נראים" עניים.
אם תראה נתונים רק על ה"בבונים המזרחים" שמצביעים נתניהו "כי הם מרגישים מעל ערבים" אתה תבין טוב מאד למה מצביעים לו.

שואל בכנות, כי התשובה היחידה שאני מקבל זה "מוסריות.... מוסר.... אתה יודע... הוא מואשם... אז אין לו מוסר..ויש גם בלונים וטילים מעזה (ברגע שנתניהו יוחלף הכל יפסק בשנייה!) .."

עריכה: הכל מגובה בנתונים מהלישכה המרכזית לסטטיסטיקה.

שמע, אם אתה מרוצה מהמצב בארץ - תצביע ביבי, אין לי מה להגיד. זה הגיון בסדר גמור.

אשמח שתוכל לגבות את הטיעונים ההזויים האלה שאתה שואב מהקמפיינים של ליברמן במספרים.

אם תסתכל על הציבור החרדי בזכוכית מגדלת שלא מלוטשת על ידי שנאה, תוכל לראות כמה ארגונים בהתנדבות מלאה כמו:
יד שרה מכיר? ארגון שעוזר לציבור עם קשיים תפקודיים בכל הגילאים ללא הבדל דת, גזע או מין. מעל 100 סניפים בכל הארץ
עזר מציון שמעת? ארגון עם קרוב ל 20,000 מתנדבים מהמגזר החרדי שעוזרים לחולים ומוגבלים.
זק"א מכיר? ארגון שעושה את העבודה השחורה מתמקד בזיהוי קורבנות אסון והבאתם לידי קבורה. עובד לצד משטרת ישראל וצוותי מגן דוד אדום.
לפי מחקר שנערך ב-2017 אחוז ההתנדבות במגזר החרדי הוא הגבוה ביותר ומגיע ל35%.

חלק מההטבות שהחרדים השיגו "בשוחד" שאתה מדבר שהועבר להם מנתניהו הם:
העלאת קצבאות ילדים לכולם, לא רק לחרדים לא רק לדתיים ולא רק לימניים לכולם!
הרחבת הסבסוד לטיפולי שיניים לכולם
מע"מ 0

כמובן המפלגות החרדיות יעלו חוקים שקשורים לציבור החרדי כי אלו הם הבוחרים שלהם, אבל אם תבדוק מי חוקק הכי הרבה חוקים חברתיים
אתה תראה את המפלגות החרדיות אי שם בטופ.

עכשיו אם כבר התחלת את ההשוואה, אשמח גם תגיד לי איזה חוקים חברתיים תורמים העבירו המפלגות הערביות חוץ מחוקים אנטי ישראליים.
אשמח גם שתוכל להגיד לי איך הציבור הערבי בישראל תורם להתפתחות,

הפשיעה בציבור הערבי היא הגבוהה ביותר מי משלם על זה? אני ואתה...
90 אחוז מהציבור הערבי לא שמעו על מיסים, ומקבלים הטבות על ספק ה"הפליה המתקנת" באקדמיה, במיסים, בהתרי בניה, ועוד...
ושוב מי משלם על זה? אתה ואני.

הטיעון הזה היה נכון אולי אם היינו בזמנו של בגין עם נאום ה"צ'חצ'ים"
כיום בוחרי ביבי מגיעים מכל הקצוות, מזרחים, אשכנזים, ערבים, דרוזים,
יש כאלה שמאמינים שהמצב במדינה לא יכול להיות טוב יותר, אם זה כלכלית, ביטחונית, ואם זה בקשרים עם המעצמות בעולם, ארה"ב ורוסיה...
יש כאלה שמאמינים שהוא ימני אבל לא קיצוני.
ויש כאלה שרוצים להצביע למפלגה ימנית אבל ליברלית ואין להם ברירה כי מצד הימני של המפה הפוליטית יש את "ימינה" והחרדים.
אני לא מאמין שהמצביעים של הליכוד היום הם רוב מזרחי מובהק אבל אולי אני טועה... אני פשוט חושב שלימניים לא דתיים אין אלטרנטיבה אחרת חוץ מביבי.

לא שיש עם זה משהו לא בסדר, אבל אני משוכנע שהרוב המובהק הוא מזרחים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית