בחירות 2020

אגב, בנוגע ליולי אדלשטיין:
הטעות הגדולה של גנץ היא עצם הפנייה לבג"ץ שעוררה את "הלגיטמציה" לטענות חסרות השחר של אדלשטיין ולפעולותיו ההזויות.
מה שבני גנץ היה צריך לעשות, זה להכריז בפומבי שיש לו ממשלה.
ברגע שיש ממשלה = חייבים לבחור יו"ר כנסת חדש.
גם לא משנה איזו, הוא יכול להכריז על ממשלת מיעוט למשל.
מה שהיה קורה זה שאדלשטיין היה מכנס את הכנסת, היו בוחרים יו"ר חדש ואז גנץ היה מפיל את הפצצה שבעצם אין לו ממשלה ואי אפשר היה לעשות נגדו כלום.
כך הוא היה משיג את השליטה על הכנסת מבלי בכלל לערב את בית המשפט.

גבול?
תשים לי קנגרו ענק מול ביבי בבחירות אני בוחר בקנגרו.
כן כמו שתיארתי לעצמי, קנגרו ענק, תומכי מחבלים, אנשים שרוצים לראות אותך מת (אותנו), העיקר שזה לא ביבי... רק רציתי להיות בטוח.

כן כמו שתיארתי לעצמי, קנגרו ענק, תומכי מחבלים, אנשים שרוצים לראות אותך מת (אותנו), העיקר שזה לא ביבי... רק רציתי להיות בטוח.
ביבי? מי זה?

אההההה אתה מדבר על זה שחתם על הסכמי וואי שכללו העברה של 13% משטחי יהודה ושומרון למחבלים בנוסף למימון ארגוני טרור?

זה אותו אחד שהצהיר בנאום בר אילן שהוא מעוניין להקים מדינת טרור לעם הפלסטיני?

אתה מדבר על האדם שכאשר הצביעו על תכנית ההתנתקות הצביע בעד גירוש של אלפי יהודים מבתיהם וויתור של שטח?

תודה, אבל לא תודה.

אני מעדיף קנגורו ענק.

ביבי? מי זה?

אההההה אתה מדבר על זה שחתם על הסכמי וואי שכללו העברה של 13% משטחי יהודה ושומרון למחבלים בנוסף למימון ארגוני טרור?

זה אותו אחד שהצהיר בנאום בר אילן שהוא מעוניין להקים מדינת טרור לעם הפלסטיני?

אתה מדבר על האדם שכאשר הצביעו על תכנית ההתנתקות הצביע בעד גירוש של אלפי יהודים מבתיהם וויתור של שטח?

תודה, אבל לא תודה.

אני מעדיף קנגורו ענק.
אני לא שייך למחנה ה"רק ביבי" אם חשבת... אני גם לא בדיוק בקיא בענייני פוליטיקה בשביל להגיב על מה שכתבת. פשוט עניין אותי כמה רחוק אנשי ה"רק לא ביבי" מוכנים ללכת, ולא דיברתי על קנגורו ענק.

אנשים צבועים מוחים על החוסר דמוקרטיה שאדלשטיין עשה
מה עם הפאקינג חוסר דמוקרטיה שחבורה של זקנים מנהלת פה את המדינה בשיטת חבר מביא חבר? למה אנשים עם כלכך הרבה כוח העם שהוא הריבון לא בוחר אותם? דמקורטיה לא?
ראש ממשלה אני יכול לבחור ובית משפט שמחליט על כל דבר כאן- דיקטטורה, שאף אחד חס ושלום לא יגע לאסתר חיות בכסא

אם דמוקרטיה, אז גם בבית המשפט, יעמדו שופטי העליון לבחירה על ידי העם, זה הכל

אני לא מאמין שהעבודה אשכרה במגעים להצטרף לממשלה, לא חבל על השפם?
אלוהים איזה ביזיון של 3 סבבי בחירות
בבחירות הבאות העבודה וחוסן לישראל ימחקו ואת השמאל-מרכז ייצגו יש עתיד (או כחול לבן איך שלא קוראים להם), מרץ וליברמן
לאן הגענו? הכל הפוך

בבחירות הבאות העבודה וחוסן לישראל ימחקו ואת השמאל-מרכז ייצגו יש עתיד (או כחול לבן איך שלא קוראים להם), מרץ וליברמן
לאן הגענו? הכל הפוך

זה אם יהיו בחירות בכלל.
גם אם תשים לב יהדות התורה וש"ס רק מגדילות את כוחן מבחירות לבחירות אז כנראה שלא תהיה בעיה לביבי להרכיב ממשלות בעתיד הקרוב והרחוק.

אחרי הפיאסקו הנוכחי עם גנץ ופרץ אני בכלל לא חושב שיש לו מתחרים מהצד השני.

אנשים צבועים מוחים על החוסר דמוקרטיה שאדלשטיין עשה
מה עם הפאקינג חוסר דמוקרטיה שחבורה של זקנים מנהלת פה את המדינה בשיטת חבר מביא חבר? למה אנשים עם כלכך הרבה כוח העם שהוא הריבון לא בוחר אותם? דמקורטיה לא?
ראש ממשלה אני יכול לבחור ובית משפט שמחליט על כל דבר כאן- דיקטטורה, שאף אחד חס ושלום לא יגע לאסתר חיות בכסא

אם דמוקרטיה, אז גם בבית המשפט, יעמדו שופטי העליון לבחירה על ידי העם, זה הכל
איפה בעולם זה עובד? שופטים הם לא נבחרי ציבור, הציבור לא מבין במשפטים ואתה ממש לא
רוצה ששופטים יפסקו לפי מה פופולרי יותר ומה יניב להם יותר קולות בבחירות שלהם.

לאן הגענו? הכל הפוך
באופן די עצוב, אני נאלץ לתמוך בכניסת מפלגות שמאל לממשלה תחת ביבי, אחרי שגנץ נשבר. גם אם יש עתיד תכנס (ואני לא מאמין שהיא תכנס) אאלץ לתמוך בכך עם מבט מושפל. עדיף ממשלת מרכז מאשר ממשלת ימין קיצונית עם כמה זרזיפי דמוקרטיה לתיבול.

זה אם יהיו בחירות בכלל.
גם אם תשים לב יהדות התורה וש"ס רק מגדילות את כוחן מבחירות לבחירות אז כנראה שלא תהיה בעיה לביבי להרכיב ממשלות בעתיד הקרוב והרחוק.

אחרי הפיאסקו הנוכחי עם גנץ ופרץ אני בכלל לא חושב שיש לו מתחרים מהצד השני.
אני יודע, זה דיי מדכא אותי שהשמאל בישראל מת במקרה הטוב לעוד סבב בחירות אחד (בהנחה שזה יקרה רק עוד שנתיים) ובמקרה הפחות טוב לעוד עשור
באופן די עצוב, אני נאלץ לתמוך בכניסת מפלגות שמאל לממשלה תחת ביבי, אחרי שגנץ נשבר. גם אם יש עתיד תכנס (ואני לא מאמין שהיא תכנס) אאלץ לתמוך בכך עם מבט מושפל. עדיף ממשלת מרכז מאשר ממשלת ימין קיצונית עם כמה זרזיפי דמוקרטיה לתיבול.
אני לא תומך בזה, זה המצב הכי גרוע שיכול להיות, מה אנחנו כאזרחים השגנו מזה?
נתניהו נשאר בשלטון, השמאל לקח על עצמו את כל התיקים שהוא לא צריך לקחת על עצמו ויפגע בנו (כלכלה??) והימין נשאר עם כל התיקים שהוא לא צריך להשאר איתם (חינוך ובריאות??)

טמטום, פשוט טמטום, מדינה של מטומטמים

איפה בעולם זה עובד? שופטים הם לא נבחרי ציבור, הציבור לא מבין במשפטים ואתה ממש לא
רוצה ששופטים יפסקו לפי מה פופולרי יותר ומה יניב להם יותר קולות בבחירות שלהם.
איפה בעולם זה עובד שנשיאת בית המשפט העליון היא המחליטה מי יהיה שופט בבית המשפט ומי לא,
איפה הנציגים של הימין? למה כל השופטים חוץ משניים אולי בעלי אג'נדה שמאל מובהקת שפוסקים תמיד בהגיון השמאל ואין שופטים ימניים?
באיזה מדינה אנשים שבעד הרג חיילים ושונאים אותך יושבים בכנסת ישראל ומעריצים רוצחי יהודים,
אין שום מדינה בעולם שנבחרי הציבור לא מוכנים לעמוד בהשבעת הכנסת ולשיר את ההמנון הלאומי ומבזים אותו בזה שהם בורחים החוצה- אין נאמנות לכנסת - אין להיכנס לכנסת

להמשיך?

לא משנה מה תגידו גנץ נשרף , אני בספק אם בכלל הוא יעז להתמודד בסבב הבא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית