הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בחירות 2020

המרוויחים הגדולים מממשלת האחדות המסתמנת נכון לעכשיו:
נתניהו (ישאר מחליט ההחלטות הכמעט בלעדי בישראל לארבע השנים הקרובות. שומר על כוחו כראש ממשלה תמורת ויתור על הבייס הפוליטי שלו).
גנץ (אמרתי שאין סיכוי שיקבל שליטה בתיקים חשובים - התבדיתי. נתניהו יעשה הכל על מנת לברוח מהכלא, כולל לוותר על האופי הימני של הממשלה).
החרדים (נשארים עם התיקים החשובים להם. מי אמר שביבי לא סחיט?).
הרשימה המשותפת (עפ"י כל ההערכות עומדים להגדיל את כוחם בבחירות הבאות. יש מצב שנצפה בשותפות עם מרצ).

המפסידים הגדולים:
הציונות הדתית (ימינה יורדת מנכסיה. לא תהיה להם שום השפעה בממשלה הקרובה).
ליברמן (אחרי שבמשך 2 סבבי בחירות נחשב ל-"ממליך המלכים" עומד להיכנס לאופוזיציה בלי לקבל כלום. שום דבר שנלחם למענו לא עומד להתממש)
יש עתיד-תל"ם (כנראה שבבחירות הבאות עומדים לשמור על כוחם בתור מייצגי גוש המרכז-שמאל, אך בארבע שנים הקרובות יאלצו לעשות רק ויתורים ולהילחם מהאופוזיציה).
הליכוד (מאבדים את רוב משרדי הממשלה בשביל כחול לבן והעבודה. בתור פיצוי נתניהו כנראה הולך למנות את רובם בתור שגרירים).

הערות:
דרך ארץ (הנדל והאוזר) מצטרפים לכחול לבן תחת גנץ ועומדים לקבל תפקידי שר. הישג נחמד לאלו שטירפדו ממשלת מיעוט. לדעתי הולכים להימחק בבחירות הבאות (אבל גנץ דווקא לא).
העבודה (מצטרפים לממשלה תמורת משרדי הכלכלה והרווחה. לדעתי לא יעברו את אחוז החסימה או יתפרקו בבחירות הבאות. כרגע נכנסים עם 2 מנדטים לממשלה).
גדי יברקן (עכשיו המעבר שלו לליכוד לפני הבחירות כבר לא נראה כזה נורא, לא? 😆)

*דעתי בלבד. מי שרוצה להאיר על דבריי או להביע את דעתו מוזמן.

דרך ארץ (הנדל והאוזר) מצטרפים לכחול לבן תחת גנץ ועומדים לקבל תפקידי שר. הישג נחמד לאלו שטירפדו ממשלת מיעוט. לדעתי הולכים להימחק בבחירות הבאות (אבל גנץ דווקא לא
אלה פשוט סוסים טרויאנים כפויי טובה,
בלי בוגי אף אחד לא היה שומע עליהם אפילו.

אני מאחל שביבי לא יחתום עם גנץ ויקים ממשלה עם עריקים, משם חתירה לבחירות נוספות השמאל כבר מרוסק ויש ממשלה שתטפל בחונטה המשפטית ששולחת זרועות למקומות שלא קשורים אליה, מי הם שיחליטו מו כשיר ומי לא, העם הוא הריבון הקובע ואם יש תמיכת העם במישהו אז זו זכותו המלאה להישאר או להתמודד

איפה בעולם זה עובד שנשיאת בית המשפט העליון היא המחליטה מי יהיה שופט בבית המשפט ומי לא,
איפה הנציגים של הימין? למה כל השופטים חוץ משניים אולי בעלי אג'נדה שמאל מובהקת שפוסקים תמיד בהגיון השמאל ואין שופטים ימניים?
באיזה מדינה אנשים שבעד הרג חיילים ושונאים אותך יושבים בכנסת ישראל ומעריצים רוצחי יהודים,
אין שום מדינה בעולם שנבחרי הציבור לא מוכנים לעמוד בהשבעת הכנסת ולשיר את ההמנון הלאומי ומבזים אותו בזה שהם בורחים החוצה- אין נאמנות לכנסת - אין להיכנס לכנסת

להמשיך?
לא ענית על השאלה שלי.

אני מאחל שביבי לא יחתום עם גנץ ויקים ממשלה עם עריקים, משם חתירה לבחירות נוספות השמאל כבר מרוסק ויש ממשלה שתטפל בחונטה המשפטית ששולחת זרועות למקומות שלא קשורים אליה, מי הם שיחליטו מו כשיר ומי לא, העם הוא הריבון הקובע ואם יש תמיכת העם במישהו אז זו זכותו המלאה להישאר או להתמודד
אתה הוזה ברמות די קשות. מי שעבר על החוק - דינו להישפט וללכת לכלא אם יצא אשם. העם אינו שופט את נציגיו.

לא בטוח, כבר ראינו שאנשי ה"רק לא ביבי" יצביעו לכל דבר שהוא לא ביבי
בתור אחד שדוגל ב״רק לא ביבי״ - נכון. נצביע למועמד / מפלגת שלטון הכי ריאלית שתוכל להחליף את ביבי.

גם אם יתמודד, אף אחד לא יצביע לו תהיה בטוח.
כל גוש הציבור של גנץ מרגיש נבגד.
יש אנשים שהצביעו לו וחושבים שעשה צעד אמיץ ונכון, אבל לדעתי הם תמימים, כי שהצעתי להתערב אם גנץ יהיה רוה״מ עוד שנה וחצי הם כמובן לא הסכימו XD

יש אנשים שהצביעו לו וחושבים שעשה צעד אמיץ ונכון, אבל לדעתי הם תמימים, כי שהצעתי להתערב אם גנץ יהיה רוה״מ עוד שנה וחצי הם כמובן לא הסכימו XD
חחחח הם לא תמימים, הם פשוט לא מודים שטעו..
אני די בטוח שמשהו יתפקשש בעוד שנה וחצי כשיגיע זמן הרוטציה 😆

חחחח הם לא תמימים, הם פשוט לא מודים שטעו..
אני די בטוח שמשהו יתפקשש בעוד שנה וחצי כשיגיע זמן הרוטציה 😆
לאנשים תמיד מותר להיות אופטימיים, המצב שנקלענו אליו הוא בהחלט חסר תקדים (שלאף מפלגה אין אפשרות להקים/להצטרף לממשלה מבלי להפר הבטחת בחירות). אני מבין למה אנשים תומכים במהלך הזה, אני אישית לא חושב שגנץ ״בגד״ או ״מכר״ אתה עצמו, אני חושב עדיין שהוא אדם ערכי שרוצה בטובת העם, אבל כנראה תמים מדי בשביל להבין מה בפועל יקרה.

בתור אחד שדוגל ב״רק לא ביבי״ - נכון. נצביע למועמד / מפלגת שלטון הכי ריאלית שתוכל להחליף את ביבי.
מה הכוונה הכי ריאלית?
גבול?
תשים לי קנגרו ענק מול ביבי בבחירות אני בוחר בקנגרו.

כן כמו שתיארתי לעצמי, קנגרו ענק, תומכי מחבלים, אנשים שרוצים לראות אותך מת (אותנו), העיקר שזה לא ביבי... רק רציתי להיות בטוח.

אתה הוזה ברמות די קשות. מי שעבר על החוק - דינו להישפט וללכת לכלא אם יצא אשם. העם אינו שופט את נציגיו.
נכון, אבל זה נראה לך הוגן לתת ליריב שלו לקבוע את פסק הדין? הרי ברור שבגץ יעשה הכל להטיס אותו לכלא . ביבי האויב של בגץ שמנסה לסרס אותם ולהעביר את פסקת ההתגברות ולכן בגץ יעשו הכל כדי למחוק אותו, משפט צדק לא יהיה שם זה בטוח אלא הוצאה להורג. אגב לא ראיתי את בגץ נלחם בכזו חירוף נפש לפתוח בחקירה נגד גנץ בנושא המימד החמישי
לא ענית על השאלה שלי.
ואתה לא עונה על השאלות ששאלתי פה, כי כנראה אין כלכך מה לענות כי מדובר במציאות בשטח,
אז אם לדעתך העם לא כשיר לבחור שופטים אז הכנסת שמייצגת את העם יבחרו אותם... זה לא קורה, מזמן בגץ לא הולך רק לפי הצדק הישר ומעורב עמוק מאוד בפוליטיקה ,צריך להיות ממש עיוור כדי לא לראות את זה

אלה פשוט סוסים טרויאנים כפויי טובה,
בלי בוגי אף אחד לא היה שומע עליהם אפילו.
הם לא כפויי טובה, הפרצופים שלהם הם אלא שהביאו את אנשי הציונות הדתית להצביע להם, הם הבטיחו שלא ישבו עם הערבים וקיימו את זה הסוסים הטרויאנים פה זה בוגי גנץ ולפיד...הרעיון הזה של לקרוא להם בוגדים הזוי, אנשי הקוקפיט אמרו מעל כל במה אפשרית שהם לא יקימו ממשלה עם הערבים כאשר שנייה אחרי הבחירות הם רצו כדי להקים איתם ממשלה!
אין לך 61 לזה
לא צריך 61, מספיק ששר המשפטים יהיה איילת/סמוטריץ/בנט/אוחנה, כמובן שאם תהיה ממשלה ימנית זה יעזור מאוד

הם לא כפויי טובה, הפרצופים שלהם הם אלא שהביאו את אנשי הציונות הדתית להצביע להם
חבל שבמבחן התוצאה אתה טועה,
הם לא הביא חצי מנדט מהציונות הדתית.

לא צריך 61, מספיק ששר המשפטים יהיה איילת/סמוטריץ/בנט/אוחנה, כמובן שאם תהיה ממשלה ימנית זה יעזור מאוד
הוא מדבר על פסקת ההתגברות. בשביל זה צריך רוב בהצבעה.
זה כבר נכשל בגלל ימין רך כמו כחלון.
ועכשיו בכלל לא בכיוון, אפילו גדעון סער מהליכוד נגד.

חבל שבמבחן התוצאה אתה טועה,
הם לא הביא חצי מנדט מהציונות הדתית.

הוא מדבר על פסקת ההתגברות. בשביל זה צריך רוב בהצבעה.
זה כבר נכשל בגלל ימין רך כמו כחלון.
ועכשיו בכלל לא בכיוון, אפילו גדעון סער מהליכוד נגד.
1) זה לא משנה כמה הם הביאו בסוף, לפני הבחירות הם אמרו שהם לא ישבו עם ערבים- גם אחרי הבחירות הם לא הסכימו, ההבטחות שלך לא אמורות להשתנות על פי כמות המנדטים שלך (אלא אם כן אתה ביבי)
2) איך אתה יודע כמה מנדטים הם הביאו ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית