נק' מוניטין:
18,773
- 7,794
- 6,163
- פותח/ת השרשור
1)"אנשים יוצאים מנקודת הנחה שהיה לו מושג שהם משפחות שכולות שזה שרירותי לחלוטין"
אם ראית את הסרטון המלא כדבריך היית רואה שהם היו שם עם תמונות של הנרצחים, ככה שאי אפשר לפספס את זה ואם אחמד טיבי לא עיוור אז הוא ראה במי מדובר בבירור,אין לנסות לתרץ את מעשיו זה היה דיי ברור
בנוסף, לא הבנתי איך לתמיכה בחסן נסראלה זה נהפך לסך הכל "בעייתי" הבן אדם טבח בהרבה מאוד יהודים... כנל לגבי תמיכה באעד תמימי, פגיעה בחיילי צה ל זה לא דבר"בעייתי" זה טרור לכל דבר, אין מה לייפות את דבריו,
2)אף אחד לא עף על גנץ, התקשורת עשו ממנו אליל וכל העם נפל לשטיפת מוח וסגד לבן אדם שלא הכירו, שלא ידעו ועד עכשיו לא באמת יודעים מה הוא איך האופי והיכולות שלו, רמטכל שהשתחרר ונהפך בין לילה בעזרת התקשורת להיות המועמד המזהיר לנהל את מדינת ישראל, השמאל הרים את קרנו, כמו שהרים את קרנו של ליברמן ששבר את הגוש הימין וכמו שנתן במה לעוצמה יהודית כדי שיפלו באשליות ויצביעו להם
וגם עכשיו לוקחים סרטון של ילד מתוך קהילה הזויה של שונאי ישראל שהשתעל וצעק נאצי לחיילים ומשם הדביקו שם רע לכל החרדים, (לא שהצליח להם אני דווקא רואה תגובות בעולם החילוני שמואסים בהסתה השקרית הזאת)
3)ליברמן הוא שמאל חביבי, בן אדם ששנאת ביבי וכולם יודעים שזו הסיבה היחידה שהוא לא נכנס לממשלת ימין וממש לא בגלל אותם תנאים שלו מול החרדים שמעניין ששנים ארוכות הוא חי עם זה בשלווה, והיה ידוע כחבר נפש של דרעי,
4) חבר זה מאוד ברור, מי שהלך ושיתף פעולה עם אנשים שלא מכירים במדינת ישראל הוא לא ימין וזה לא ניתן לערעור, ליברמן, גנץ, לפיד, שיתפו פעולה עם מי שלפחות בעיניי ואתה לא חייב להסכים כמובן הם בגדר שונאי ישראל, הוא צריך להתבייש
אגב גם גפני מיהדות התורה שטוענים שהיה לו קשר עם אחמד טיבי קיבל סכין עמוק בגב כשחברו מהמשותפת בעט אותו כמו שקית זבל מחוץ לוועדת הכספים
1. כמו שאמרו מעלי, שמקללים וצועקים עליך קללות גזעניות, סימון ״וי״ הוא תגובה מאוד ראויה.
2. נאלץ להסכים איתך על הנקודה הזאת. איכשהו הוא הפך בין לילה למועמד המרכזי מבלי שאנשים מכירים אותו מספיק. אני עדיין חושב שהוא איש ערכי שרוצה בטובת המדינה, למרות המהלך השגוי שעשה.
3. בוא נעשה שוב את אותו ניסוי. בוא תסביר לי איך ליברמן הוא שמאל מבלי להשתמש בביבי בהסבר שלך.
4. אני מקווה שאתה צוחק כי ביבי שיתף פעולה אין ספור פעמים עם המשותפת, עוד בתקופה שהיו פחות מתונים, על מנת להפיל ממשלות עבר ועל מנת להגיע למטרות שלו. יש תמונות. יש תיעוד.