הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בחירות 2020

1)"אנשים יוצאים מנקודת הנחה שהיה לו מושג שהם משפחות שכולות שזה שרירותי לחלוטין"
אם ראית את הסרטון המלא כדבריך היית רואה שהם היו שם עם תמונות של הנרצחים, ככה שאי אפשר לפספס את זה ואם אחמד טיבי לא עיוור אז הוא ראה במי מדובר בבירור,אין לנסות לתרץ את מעשיו זה היה דיי ברור
בנוסף, לא הבנתי איך לתמיכה בחסן נסראלה זה נהפך לסך הכל "בעייתי" הבן אדם טבח בהרבה מאוד יהודים... כנל לגבי תמיכה באעד תמימי, פגיעה בחיילי צה ל זה לא דבר"בעייתי" זה טרור לכל דבר, אין מה לייפות את דבריו,

2)אף אחד לא עף על גנץ, התקשורת עשו ממנו אליל וכל העם נפל לשטיפת מוח וסגד לבן אדם שלא הכירו, שלא ידעו ועד עכשיו לא באמת יודעים מה הוא איך האופי והיכולות שלו, רמטכל שהשתחרר ונהפך בין לילה בעזרת התקשורת להיות המועמד המזהיר לנהל את מדינת ישראל, השמאל הרים את קרנו, כמו שהרים את קרנו של ליברמן ששבר את הגוש הימין וכמו שנתן במה לעוצמה יהודית כדי שיפלו באשליות ויצביעו להם

וגם עכשיו לוקחים סרטון של ילד מתוך קהילה הזויה של שונאי ישראל שהשתעל וצעק נאצי לחיילים ומשם הדביקו שם רע לכל החרדים, (לא שהצליח להם אני דווקא רואה תגובות בעולם החילוני שמואסים בהסתה השקרית הזאת)

3)ליברמן הוא שמאל חביבי, בן אדם ששנאת ביבי וכולם יודעים שזו הסיבה היחידה שהוא לא נכנס לממשלת ימין וממש לא בגלל אותם תנאים שלו מול החרדים שמעניין ששנים ארוכות הוא חי עם זה בשלווה, והיה ידוע כחבר נפש של דרעי,

4) חבר זה מאוד ברור, מי שהלך ושיתף פעולה עם אנשים שלא מכירים במדינת ישראל הוא לא ימין וזה לא ניתן לערעור, ליברמן, גנץ, לפיד, שיתפו פעולה עם מי שלפחות בעיניי ואתה לא חייב להסכים כמובן הם בגדר שונאי ישראל, הוא צריך להתבייש

אגב גם גפני מיהדות התורה שטוענים שהיה לו קשר עם אחמד טיבי קיבל סכין עמוק בגב כשחברו מהמשותפת בעט אותו כמו שקית זבל מחוץ לוועדת הכספים

1. כמו שאמרו מעלי, שמקללים וצועקים עליך קללות גזעניות, סימון ״וי״ הוא תגובה מאוד ראויה.

2. נאלץ להסכים איתך על הנקודה הזאת. איכשהו הוא הפך בין לילה למועמד המרכזי מבלי שאנשים מכירים אותו מספיק. אני עדיין חושב שהוא איש ערכי שרוצה בטובת המדינה, למרות המהלך השגוי שעשה.

3. בוא נעשה שוב את אותו ניסוי. בוא תסביר לי איך ליברמן הוא שמאל מבלי להשתמש בביבי בהסבר שלך.

4. אני מקווה שאתה צוחק כי ביבי שיתף פעולה אין ספור פעמים עם המשותפת, עוד בתקופה שהיו פחות מתונים, על מנת להפיל ממשלות עבר ועל מנת להגיע למטרות שלו. יש תמונות. יש תיעוד.

טענת שאנשים לא יודעים מה ההבדל בין ימין לשמאל, ובטח שלא בכלכלי חברתי
אז עניתי לך, מענייו את סבתא כלכלי חברתי, ביטחוני זה הדבר שהכי חשוב לכל ימני כרגע ושם אני מבטיח לך שאנחנו יודעים מה ההבדל בין ימין לשמאל
לימין אכפת מעם ישראל, לשמאל אכפת מאחמד המחבל, מציאות
בקשר לגנץ -פשוט שיתפתי בעוד השקפת עולם מעוותת של המרכז -שמאל
תגיד בן כמה אתה?
אפשר לשאול מה עושה בחיים (אתה לא חייב לענות כמובן)?

לימין אכפת מעם ישראל, לשמאל אכפת מאחמד המחבל, מציאות
לא מציאות בכלל. זה השטיפת מוח שעברת, וזה רק מוכיח מבחינתי את מה שאמרתי.
לא כל שמאל זה שמאל קיצוני, כמו שלא כל ימין זה כהניסט (אני לא שמאל אגב, אם הייתי מקטלג את עצמי אז מרכז-ימין בטחוני וימין כלכלי)
מענייו את סבתא כלכלי חברתי
דווקא אני חושב שעדיף להסתכל על הנושא כלכלי חברתי יותר, כי הנושא הבטחוני לא ישתנה בארץ, לא משתלם למדינה שיהיה כאן שקט יותר מדי. זו רק דעתי.
ועדיין לא ענית איך ליברמן הוא שמאל, במה זה מתבטא

אתה מדבר שטויות.
היה ניסיון, נכון.
מי שהפיל את הניסיון הזה היה משה כחלון עם עוד כמה מ"הימין הרך".
בסדר גמור ששמאלנים מוחים. מותר להפגין בדמוקרטיה. המחאה שלהם היא לא זו שתפיל את החוק.

באופן כללי הגישה שלך שבג"ץ זו שלוחה של השמאל נובעת משטיפת מוח ביביסטית כנראה.
תבדוק למה לא מפנים את חאן אל אחמר (רמז: בג"ץ אישר את הפינוי מזמן)
לקחת פה דוגמה יחידנית, בג"ץ פועל באקטיביזם שיפוטי שאמור להחריד כל אחד שחושש לשלום הדמוקרטיה, אני מסכים שגם ביבי אחראי על דברים לא כל כך "ימניים", אבל לכל אחד שטיפה מבין במשפט מבין שבג"ץ סילף חוקים ונכנס לשטח שלא לו, זה שאדלשטיין החליט להיות "ממלכתי" ולא לסרב זה דבר גדול בעיני בבחינת "איזו גיבור הכובש את יצרו", לפני דעתי הוא היה צריך לסרב ולא להתפטר, משום שאם יש רשות אחת שלא מוכנה להיות כפופה לרשות שמעליה, הרשות שמתחתיה לא צריכה להיות מחוייבת לה.
מה שכן מצחיק לראות שביבי, שגידל את הרשות הזאת והעניק לה את כוחה, עכשיו כנראה משלם בכסאו על זה...

לקחת פה דוגמה יחידנית, בג"ץ פועל באקטיביזם שיפוטי שאמור להחריד כל אחד שחושש לשלום הדמוקרטיה, אני מסכים שגם ביבי אחראי על דברים לא כל כך "ימניים", אבל לכל אחד שטיפה מבין במשפט מבין שבג"ץ סילף חוקים ונכנס לשטח שלא לו, זה שאדלשטיין החליט להיות "ממלכתי" ולא לסרב זה דבר גדול בעיני בבחינת "איזו גיבור הכובש את יצרו", לפני דעתי הוא היה צריך לסרב ולא להתפטר, משום שאם יש רשות אחת שלא מוכנה להיות כפופה לרשות שמעליה, הרשות שמתחתיה לא צריכה להיות מחוייבת לה.
מה שכן מצחיק לראות שביבי, שגידל את הרשות הזאת והעניק לה את כוחה, עכשיו כנראה משלם בכסאו על זה...
אני יכול להסכים עם כמה דברים שכתבת פה,
אבל בעניין אדלשטיין... תסביר מה ההיגיון שיש רוב דמוקרטי (61) לכנס ועדות, והוא מנדט אחד מחליט שלא? זה שלום הדמוקרטיה?
ההזוי הוא שבכלל צריך לבקש מבג"ץ להתערב לטובת הרוב ולא לטובת המיעוט.

ובאותה נימה שלימין ״אכפת מעם ישראל״, לימין קל לקטלג כל דעה שונה ממנו ב״שמאל שאכפת מאחמד המחבל״.

וזה קצת עצוב שלא באמת אכפת לך מה הוא ימין מבחינת חברתי-כלכלי אלא רק הפן הביטחוני. זו חשיבה צרה מאין כמותה.
חבר, אם מישהו נפצע וריסק את הלסת הוא יהיה טיפש מאוד אם הדבר הראשון שהוא יטפל בו זה השפשוף בסנטר... הפן הביטחוני זה הדבר הכי חשוב שבעצם משפיע על כל שאר הדברים כולל החברתי כלכלי ,
אני מעדיף ממשלה "מושחתת" שתוציא להורג מחבלים ורוצחים מאשר ממשלת "כל אזרחיה" מרכז שמאל שתגיב בסלחנות למפלצות, ממשלת הימין משותקת כל עוד בגץ מגן על מחבלים ומסתננים, ולכן בגץ צריך שיפוץ כגון שינוי ועדת מינוי שופטים,
לא אמרתי שלא אכפת לי מכלכלי חברתי, אבל לדעתי המלחמה האמיתית כרגע זה הביטחון ולכן הוא בראש מעייניו של הימין ותראה את זה גם במשא ומתן על מה המריבות הגדולות בין הליכוד לכחול לבן
צר לי, אבל אף אחד לא מינה אותך להגיד מה זה ימין ומה זה שמאל. אני ממליץ לך לעשות גוגל איך החל המושג ״ימין שמאל פוליטי״ ולהבין עד כמה זה לא קשור להגדרה שלך. כמו שאמרתי מקודם, ביבי הגדיר מחדש מה זה ימין ושמאל ואנשים בולעים את זה בשקיקה.
ביבי לא הגדיר שום דבר, אולי אתם דווקא שטופים מהתקשורת ולא אנחנו מביבי,
מוות למחבלים זה לא הימין של ביבי, זה היה הימין מאז ומעולם,
וכך כל דבר שהעלתי, זה הימין האמיתי וביבי לא זה שיצר אותו, הכי קל להגיד לאנשים"עזבו ביבי שטף לכם את המוח" כל מי שלא באותה השקפת עולם של המרכז שמאל הוא כבש בעדר של ביבי ועבר שטיפת מוח.. פשוט צחוק
1. כמו שאמרו מעלי, שמקללים וצועקים עליך קללות גזעניות, סימון ״וי״ הוא תגובה מאוד ראויה.

2. נאלץ להסכים איתך על הנקודה הזאת. איכשהו הוא הפך בין לילה למועמד המרכזי מבלי שאנשים מכירים אותו מספיק. אני עדיין חושב שהוא איש ערכי שרוצה בטובת המדינה, למרות המהלך השגוי שעשה.

3. בוא נעשה שוב את אותו ניסוי. בוא תסביר לי איך ליברמן הוא שמאל מבלי להשתמש בביבי בהסבר שלך.

4. אני מקווה שאתה צוחק כי ביבי שיתף פעולה אין ספור פעמים עם המשותפת, עוד בתקופה שהיו פחות מתונים, על מנת להפיל ממשלות עבר ועל מנת להגיע למטרות שלו. יש תמונות. יש תיעוד.
לגבי 3- כמו שימין לא יצביע למרץ כך גם ימין לא יפיל ממשלת ימין, עכשיו תגיד שוב שאני שטוף מוח של ביבי כי הוא קבע שליברמן שמאל נכון?
אוקי אז נגיד את זה ככה

ליברמן ימין שבגלל שנאתו לביבי (ומוכח לכל שבגלל זה הוא לא נכנס לממשלת ימין) החליט להפיל ממשלת ימין
ימני שהפיל ממשלת ימין והעדיף ממשלה עם מרכז שמאל-אם זה מה שיעשה לך את ההבדל אז תהנה, אני רואה פה שמאל אבל תמיד אפשר לכבס מילים
תגיד בן כמה אתה?
אפשר לשאול מה עושה בחיים (אתה לא חייב לענות כמובן)?
מה הקשר מה אני עושה בחיים חבר?
בנוסף הדבר הבא אחרי השאלה שלך זה יהיה לגלוג או הקטנה, גם אם אגיד שאני פרופסור,לכן אמנע מלהגיב על שאלתך
לא מציאות בכלל. זה השטיפת מוח שעברת, וזה רק מוכיח מבחינתי את מה שאמרתי.
לא כל שמאל זה שמאל קיצוני, כמו שלא כל ימין זה כהניסט (אני לא שמאל אגב, אם הייתי מקטלג את עצמי אז מרכז-ימין בטחוני וימין כלכלי)

דווקא אני חושב שעדיף להסתכל על הנושא כלכלי חברתי יותר, כי הנושא הבטחוני לא ישתנה בארץ, לא משתלם למדינה שיהיה כאן שקט יותר מדי. זו רק דעתי.
ועדיין לא ענית איך ליברמן הוא שמאל, במה זה מתבטא
שוב סליחה על המילה אבל אתה מתבטא כמו ילד קטן וחבל, אולי כדאי שתפסיק לשלול דעות של אחרים ולקטלג כל תגובה בתור " הנה שטוף מוח של ביבי" בנוסף אני יכול להגיד את אותו דבר עליך, שאתה שטוף מוח של התקשורת, נוריד את ההגדרה הקטנונית "שטוף מוח" מהשיח זה יקדם את השיח בצורה יותר בריאה ועניינית
מזאת אומרת? ביבי אמר
דיי בוגר, ואולי גם טיפה מצחיק, או שלא, הא זה אתה ששאל מה הגיל שלי, אתה מוזמן לענות תשובה עניינית בנוסף לתגובות שלך
אני יכול להסכים עם כמה דברים שכתבת פה,
אבל בעניין אדלשטיין... תסביר מה ההיגיון שיש רוב דמוקרטי (61) לכנס ועדות, והוא מנדט אחד מחליט שלא? זה שלום הדמוקרטיה?
ההזוי הוא שבכלל צריך לבקש מבג"ץ להתערב לטובת הרוב ולא לטובת המיעוט.
זה הטעות שלך, זה לא מנדט אחד זה כל גוש הימין החרים את הישיבה, אז להגיד שנכון שבגץ התערב כי סך הכל מנדט אחד תקע את הכל זה חוטא לאמת, 58 מנדטים, לא אחד

בנוסף זה ממש לא רוב של 61 ,אם תוריד את כל אלו שהצביעו כחול לבן וגנץ רימה אותם והלך עם המשותפת אז זה דווקא מיעוט, גנץ גנב מנדטים פשוטו כמשמעו של כל אותם מצביעים שלא היו מצביעים לו אם היו יודעים שישתף פעולה עם המשותפת ומדובר בהרבה מאוד מצביעם
ולכן אם נסתכל בצורה נקיה-רוב העם נמצא בגוש הימני ולא איתו,

נערך לאחרונה:
זה הטעות שלך, זה לא מנדט אחד זה כל גוש הימין החרים את הישיבה, אז להגיד שנכון שבגץ התערב כי סך הכל מנדט אחד תקע את הכל זה חוטא לאמת, 58 מנדטים, לא אחד
א. כן מנדט אחד, יולי אדלשטיין מנע הקמת הועדות, לא ה"גוש". ה"גוש" החרים, זכותם, אבל להחרים אין משמעו לא להקים וועדות.
ב. 61 זה רוב גם מול 58.

בנוסף זה ממש לא רוב של 61 ,אם תוריד את כל אלו שהצביעו כחול לבן וגנץ רימה אותם והלך עם המשותפת אז זה דווקא מיעוט, גנץ גנב מנדטים פשוטו כמשמעו של כל אותם מצביעים שלא היו מצביעים לו אם היו יודעים שישתף פעולה עם המשותפת ומדובר בהרבה מאוד מצביעם
ולכן אם נסתכל בצורה נקיה-רוב העם נמצא בגוש הימני ולא איתו,
להתחיל להביא לך דוגמאות משנים עברו שמי שהצביע לליכוד ויצא "מרומה"?
נו באמת.

א. כן מנדט אחד, יולי אדלשטיין מנע הקמת הועדות, לא ה"גוש". ה"גוש" החרים, זכותם, אבל להחרים אין משמעו לא להקים וועדות.
ב. 61 זה רוב גם מול 58.

להתחיל להביא לך דוגמאות משנים עברו שמי שהצביע לליכוד ויצא "מרומה"?
נו באמת.
לכן ליכוד עד היום עם בייס מצוין וכרגע עם 36 מנדטים גם אחרי כל "הרמאויות" שתביא

עכשיו בוא נחשוב כמה מנדטים יהיו לכחול לבן אחרי רמאות אחת בלבד-הליכה עם המשותפת...

חשוב לציין, יולי אדלשטיין הוא אפילו לא מנדט, הוא פקיד שמונה לתפקיד יו"ר הכנסת מכח חוק. הוא נבחר לכנסת אך מעולם לא נבחר להיות יו"ר הכנסת בשעה בה מנע מהציבור לבחור להחליף אותו. זו אחת ההוכחות הגדולות לנחיצות של גוף נפרד שפותר מצבים בהם הכנסת מחוקקת חוק שמונע ממנה לפעול, כמו בג"צ.

בנוסף, חוק עונש מוות למחבלים יותר מעשור תקוע בשלבים המוקדמים ביותר של החקיקה בכנסת שרובה ימין. בגלל בג"צ? כרגע בגלל הכנסת.

לכן ליכוד עד היום עם בייס מצוין וכרגע עם 36 מנדטים גם אחרי כל "הרמאויות" שתביא

עכשיו בוא נחשוב כמה מנדטים יהיו לכחול לבן אחרי רמאות אחת בלבד-הליכה עם המשותפת...
ידידי,
מה נשתנה הבחירות האחרונות מבחירות ספטמבר 2019?
אחרי ספטמבר 2019 הרשימה המשותפת המליצה על גנץ לנשיא, ניהלו איתם משא ומתן ישיר, הרי לך אפילו תמונה (אחרי בחירות ספטמבר, כן?) של גנץ בשולחן המשא ומתן:
4148860017.jpg

ובבחירות לאחר מכן,
למרות שהכתובת הייתה על הקיר,
המפלגה עלתה במספר המצביעים שלה

חבר, אם מישהו נפצע וריסק את הלסת הוא יהיה טיפש מאוד אם הדבר הראשון שהוא יטפל בו זה השפשוף בסנטר... הפן הביטחוני זה הדבר הכי חשוב שבעצם משפיע על כל שאר הדברים כולל החברתי כלכלי ,
אני מעדיף ממשלה "מושחתת" שתוציא להורג מחבלים ורוצחים מאשר ממשלת "כל אזרחיה" מרכז שמאל שתגיב בסלחנות למפלצות, ממשלת הימין משותקת כל עוד בגץ מגן על מחבלים ומסתננים, ולכן בגץ צריך שיפוץ כגון שינוי ועדת מינוי שופטים,
לא אמרתי שלא אכפת לי מכלכלי חברתי, אבל לדעתי המלחמה האמיתית כרגע זה הביטחון ולכן הוא בראש מעייניו של הימין ותראה את זה גם במשא ומתן על מה המריבות הגדולות בין הליכוד לכחול לבן
הייתי שמח לדעת מה לדעתך הפתרון בנושא הביטחוני.
ברצינות, לא בשביל להתנגח.

והממשלה המושחתת שאתה מדבר עליה לא הוציאה שום מחבל או רוצח להורג.

חשוב לציין, יולי אדלשטיין הוא אפילו לא מנדט, הוא פקיד שמונה לתפקיד יו"ר הכנסת מכח חוק. הוא נבחר לכנסת אך מעולם לא נבחר להיות יו"ר הכנסת בשעה בה מנע מהציבור לבחור להחליף אותו. זו אחת ההוכחות הגדולות לנחיצות של גוף נפרד שפותר מצבים בהם הכנסת מחוקקת חוק שמונע ממנה לפעול, כמו בג"צ.

בנוסף, חוק עונש מוות למחבלים יותר מעשור תקוע בשלבים המוקדמים ביותר של החקיקה בכנסת שרובה ימין. בגלל בג"צ? כרגע בגלל הכנסת.
ב ג ץ! אחרי כלכך הרבה נסיונות לעשות כל מיני דברים כגון הוצאת המסתננים כשפעם אחר פעם בגץ דוחף את האף שלו וכובל את ידי הממשלה מה ציפית שיעשו??? החקיקה תקועה בכנסת לא כי הימין שם לא מעביר אותה אלא כי כבר ידוע שבגץ יפסול את זה אז למה להשקיע סתם מאמץ במשהו שהחונטה המשפטית תפסול בכל זאת?? רק אחרי שיעבירו חוק עוקף בגץ יהיה אפשר להתחיל לנקות את הסירחון הביטחוני פה
הייתי שמח לדעת מה לדעתך הפתרון בנושא הביטחוני.
ברצינות, לא בשביל להתנגח.

והממשלה המושחתת שאתה מדבר עליה לא הוציאה שום מחבל או רוצח להורג.
אותה תגובה שכתבתי למעלה
לא הוציאו כי ברור לכל שבגץ יתערב ויפסול זאת, לאסתר חיות יותר טוב שמרצחים יאכלו טורטיות בכלא מאשר ישלמו על הטבח שעשו

הפתרון?
1)עונש מוות למחבלים-אם זה מספיק דמוקרטי כדי להיות חוקי בארהב זה מספיק כדי להיות חוקי גם פה מה לעשות אנחנו לא ניו זילנד או שוויץ חיים בנינו חיות אדם ,לך תעשה סיבוב בשכם, קילקיליה, רמאללה, חברון, תראה מה יקרה כשתספר שאתה יהודי שבא לבקר אותם בשם השלום והאחווה...
רצחת חפים מפשע תדע שגם החיים שלך ילקחו-חד וחלק!
2)הוצאת מסתננים מפה- ינקה את כל דרום תל אביב מפשיעה אונס ורצח, מה גם שמבחינה חוקית! הם לא אמורים להיות פה
לך תעשה סיבוב בלוינסקי בלילה תבין איזה גיהנום התושבים עוברים שם,

3) הפסקת תשלום למשפחות המחבלים- הפסקת העברת כספים לרשות הפלסטינית שהם אלו שמחלקים כסף למחבלים על כל רצח יהודי
אתה קולט? תת אדם רוצח בחורה יהודיה ומקבל אחלה כסף ותמיכה כספית שהיית יכול רק לחלום עליה, עידוד רצח יהודים הזוי מאין כמותו

4) גירוש משפחות המחבלים לעזה- ואז נער שירצה לדקור ידע שאם צהל לא יחסל אותו אז המשפחה שלו תעשה את זה כי הוא יגרום להם לעבור לגיהנום

5)כמו שאמרתי, שינוי הוראות פתיחה באש

6)הפסקת החגיגות בכלא! אין מונדיאל ואין ממתקים ואין תנאים נוחים, יש כלא וחיי כלא ולא בית מלון

מבטיח לך שעונש מוות וגירוש משפחות המחבלים לעזה זה דיי והותר כדי להחזיר את הביטחון וההרתעה

זה לגבי ביטחון פנים

ב ג ץ! אחרי כלכך הרבה נסיונות לעשות כל מיני דברים כגון הוצאת המסתננים כשפעם אחר פעם בגץ דוחף את האף שלו וכובל את ידי הממשלה מה ציפית שיעשו??? החקיקה תקועה בכנסת לא כי הימין שם לא מעביר אותה אלא כי כבר ידוע שבגץ יפסול את זה אז למה להשקיע סתם מאמץ במשהו שהחונטה המשפטית תפסול בכל זאת?? רק אחרי שיעבירו חוק עוקף בגץ יהיה אפשר להתחיל לנקות את הסירחון הביטחוני פה

אותה תגובה שכתבתי למעלה
לא הוציאו כי ברור לכל שבגץ יתערב ויפסול זאת, לאסתר חיות יותר טוב שמרצחים יאכלו טורטיות בכלא מאשר ישלמו על הטבח שעשו

הפתרון?
1)עונש מוות למחבלים-אם זה מספיק דמוקרטי כדי להיות חוקי בארהב זה מספיק כדי להיות חוקי גם פה מה לעשות אנחנו לא ניו זילנד או שוויץ חיים בנינו חיות אדם ,לך תעשה סיבוב בשכם, קילקיליה, רמאללה, חברון, תראה מה יקרה כשתספר שאתה יהודי שבא לבקר אותם בשם השלום והאחווה...
2)הוצאת מסתננים מפה- ינקה את כל דרום תל אביב מפשיעה אונס ורצח, מה גם שמבחינה חוקית! הם לא אמורים להיות פה

3) הפסקת תשלום למשפחות המחבלים- הפסקת העברת כספים לרשות הפלסטינית שהם אלו שמחלקים כסף למחבלים על כל רצח יהודי
אתה קולט? תת אדם רוצח בחורה יהודיה ומקבל אחלה כסף ותמיכה כספית שהיית יכול רק לחלום עליה, עידוד רצח יהודים הזוי מאין כמותו

4) גירוש משפחות המחבלים לעזה- ואז נער שירצה לדקור ידע שאם צהל לא יחסל אותו אז המשפחה שלו תעשה את זה כי הוא יגרום להם לעבור לגיהנום

6)הפסקת החגיגות בכלא! אין מונדיאל ואין ממתקים ואין תנאים נוחים, יש כלא וחיי כלא ולא בית מלון

מבטיח לך שעונש מוות וגירוש משפחות המחבלים לעזה זה דיי והותר כדי להחזיר את הביטחון וההרתעה

זה לגבי ביטחון פנים
רשמת פה דברים שאני מסכים עם רובם אם כי ההצעות שלך מטפלות בסימפטום ולא בבעיה.
מה אתה עושה עם 2 מיליון ערבים ביהודה ושומרון ו2 מיליון ערבים בעזה?
מספח ומחלק תז? מדינה?
או משאיר את המצב ככה לעוד שנים כיאה לימין ביטחוני?..

אותה תגובה שכתבתי למעלה

הפתרון?

זה לגבי ביטחון פנים
התייאשתי, ודי קשה לייאש אותי לדבר על פוליטיקה. הפתרונות שלך הם לא ריאלים ואתה לא באמת מבין את ההבדל בין ימין ושמאל. ההגיון שעומד מאחורי ההצעות שלך אולי סביר לחלוטין, אבל אתה לא באמת חושב עד הסוף כמה פרקטיות וריאליות ההצעות שלך.

שוב סליחה על המילה אבל אתה מתבטא כמו ילד קטן וחבל, אולי כדאי שתפסיק לשלול דעות של אחרים ולקטלג כל תגובה בתור " הנה שטוף מוח של ביבי" בנוסף אני יכול להגיד את אותו דבר עליך, שאתה שטוף מוח של התקשורת, נוריד את ההגדרה הקטנונית "שטוף מוח" מהשיח זה יקדם את השיח בצורה יותר בריאה ועניינית
עזוב בוא כל אחד שיישאר בדעה שלו, חג שמח

רשמת פה דברים שאני מסכים עם רובם אם כי ההצעות שלך מטפלות בסימפטום ולא בבעיה.
מה אתה עושה עם 2 מיליון ערבים ביהודה ושומרון ו2 מיליון ערבים בעזה?
מספח ומחלק תז? מדינה?
או משאיר את המצב ככה לעוד שנים כיאה לימין ביטחוני?..
מעביר למדינות שכנות

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית